Hát a COM7 meg COM8-ra van állítva....
tovább mi a teendő? mert így sem kapcsolódik össze PLS SEGÍTSÉG

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Cruy
(lelkes újonc)

Papa-Georgo
(senior tag)
Csak netes rádió van, amivel GPRS-en keresztül hallgathatod...
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''

GodHeart
(senior tag)
Nos, pont ebben a dologban nincs tapasztalatom, mert az NGAGE-en full USB kábelen ment minden, 9500-ban meg kikap mmc, be memkártya olvasóba.
Viszont.
Valóban a COM portokkal kell variálni, pontosabban egy szabados keresni. Alapból asszem 3 portot foglal le a PC a telefonnak, mint pl a FAX adatátvitel. Amit adtak hozzá progit, ha symbianos telóról van szó jobb nem is használni. Én inkább a bluetooth software-jét javaslom. Nekem 3Com adapterem van, és ezek a dolgok simán mentek mindenféle PC suite nélkül. Mondjuk igaz, hogy így küldözgetni kell a a fájlokat és nem wincomanderesen megy, de legalább mükszik.Remélem valamiben azért segíthettem, elnézést a késői válaszért nemvoltam gép közelben! 

Fecka17
(fanatikus tag)
Hello!
Tudnátok nekem segíteni, most vettem egy Nokia 7610-est.
Egy pár jó oldalt már találtam, de tudnátok nekem linkelni olyan oldalakat, ahol jó progik, cuccok vannak?
Meg honnan tudom letölteni az N-Gage játékokat hozzá?
Köszi a segítséget előre is!
Üdv: Fecka
Üdv: Fecka!

Soockit
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Valaki használja az Aivanetet? IRC-n való letöltést!
Letöltöttem az AIVAnet-es IRC klienst, de nem nagyon kapizsgálom, hogy hogyan kellene letölteni!
Előre is köszönöm....

szitu
(újonc)
Hi all!
Gondolkozom egy qd vételén(A Phone Zone-ban 35ropi+áfa)!Használ valaki wayfinder alkalmazást qd-n?Ha igen jó lenne egy kis teszt róla.
By!
''Idővel mindenkinek nullára csökken a túlélési esélye''
Sziasztok! Ma vettem egy Sony Ericsson P800-ast, és minden jó tanács érdekelne vele kapcsolatban.
Ez a telefon nagyon tetszik nekem, lehet, hogy egyszerűbb, mint ifjabb és okosabb rokonai, de valahogy sokkal barátságosabb a külseje, és alig tud kevesebbet. Jó, a memója kisebb, 128 megás kártyát kaptam hozzá, de ez az előző K508-asom 12 megájához mérten, több, mint elég.
Elsősorban az internet és a böngészés miatt vettem. DE minden extra dolog érdekel, amire rávehető!
Előre is köszönöm a segítséget!
Ui.: Vannak itt még P800-as rajongók?
Mindig csak a Nokia, holott a Sony Ericsson se utolsó.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.
Nokia 3230 v2.0 (firmware 3.0505.2)
Bluetooth-on és infrán beérkezett fájlok és a számítógépről memokártyára rakott elsősorban midi (AMR-nél és MP3-nál nincs probléma) formátumú fájlokat levédi a teló infrán vagy bluetoothon más telóra való küldéskor. Kiírja hogy ''Protected items cannot be sent. Send unprotected?'' és nyomok egy igent, akkor ''Unable to send copyright protected item''... Ha csak én vagyok a ''zöldfülű symbianos'' és tök könnyű erre a megoldás akkor sorry, de lécci valaki mondja meg, hogy hogy lehet feloldani a copyright-ot ha lehet, vagy ez ellen valamit tenni, hogy tudjak küldeni fájlokat. Előre is köszönöm minden segítő szándékú léleknek 
[Szerkesztve]

GodHeart
(senior tag)
mondjuk átnevezed a fájlt *.cumo -ra azt átküldöd! : )

Tomi13
(tag)
Sziasztok
Mit gondoltok melyik olcsóbb symbianos telefont érdemes most megvenni?
Árba max 40-re gondoltam így pl. nokia 6600 vagy siemens sx1-et tudnék venni.
Fontos lenne hogy ne kelljen mindennap tölteni a készüléket,mert már olvastam ilyet is.Természetesen más készülék is szóba jöhet ami ebbe az árkategóriába van.
Köszi:Tomi

musclemuseum
(fanatikus tag)
Nekem oprendszeres telóm csak Nokia volt eddig, a többivel nincs nagy tapasztalatom sajna.
A 6600 jó választás lehet.
Az akksi ideje meg attól függ mire és mennyit használod a telót...
6260-asom van egy hónapja, 42-ért vettem. Sztem megérte, nekem tetszik, a Symbian fontos volt nekem is, a 3650 után..
People always talk about the weather...

Seagull
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Nokia 6600-om lehet-e valahogy frissíteni a Symbian-t házilag.
Láttam már sok ilyen kérdést itt, de még nem találtam egyértelmű választ, úgyhogy légyszi válaszoljatok, ha tudtok.
Köszönöm,
Seagull

Shadows
(senior tag)
olyan bajom van hogy a 3650 kijelzőjére villan a nap és olyan érdekes fénye vana kijelzőnek mintha a régi kvarc tetriszem nyomkodnám kijelzőjét

Somejko
(fanatikus tag)
Szevasz!
Neked müxik a hangutasitás a telódon?Mert amikor rámegyek a Hangutasitás hozzáadására,ezt a hibaüzit kapom:Hangrendszerhiba!
Üdv!
Chuck Norris NEM él rosszabbul mint 4 éve!

Somejko
(fanatikus tag)
Üdv mindenkinek!
Van valakinek tippe,hogy lehet meggyógyítani a Netfront 3.2-es verzióját,hogy ne''30-napos''-verziójú legyen?
Természetesen E-Mail-ben ha van rá mód: szomejko@freemail.hu
Thx
Nem kell e-mail...
Bár a programot nem ismerem, de ez be szokott jönni: a google a barátod... ![;]](/dl/s/v1.gif)
...

Somejko
(fanatikus tag)
Ezt a konstruktív hozzászólást
Ezt minden egyes topikba beírhatnád,ne kelljen semmivel foglalkozni,hisz ott van a google!2-napig nyálaztam,azért kérdeztem itt,de itt csak olyan válaszol,akinek fingja sincs miről van szó,és beleszól
Nos a Netfront symbianos telókra készült teljeskörü internet és wap böngészö,nagyon könnyen kezelhető felülettel(még a PH! is megy rajt,és onnan is szoktam beirni,ha nem vagyok éppen gép közelében).
Üdv

satomee
(senior tag)
Van megoldás,de egyik se a legkényelmesebb,mivel crack vagy tört verza-tudtommal-még nincs.Épp ezért hiába kesered guglival...Van n6670-es full verza,nagyon sok helyet foglal,és nagyon sok memót zabál.Vagy van megoldás a trial-hoz,ez 45napos,fele akkora,és kis trükkel újra indul a 45nap,viszont kell mellé a 3.1 is.Melyik érdekel...?
...villámcsapás keltette indukciós hatás...

satomee
(senior tag)
Ja,és mivel alig vagyok otthon,én is nf3.2-vel szoktam idejönni...

satomee
(senior tag)
Ajánlom a Profimail-t,a hozzá tartozó Explorer nem foglalkozik semmilyen 'protected items' hülyeséggel.És még a .doc,.zip fileok is nyithatók vele...;)

Somejko
(fanatikus tag)
Nokia 6670-es full verza jó lenne.A többi megvan nekem is.
Most próbálom az opera 8.0-át(trial),sokkal jobban kezeli a Ph!-t,belehet illeszteni smile-okat is.
De jobb szeretném a Netfrontot
Mail:
szomejko@freemail.hu
THX!

eXodus
(őstag)
Kérdezték már de újból megkérdezem hátha azóta tud valaki.
Van symbian emulátor?
[Szerkesztve]
______________ Ingyen póker +50$-os kezdőtőkével! ________________ http://hu.pokerstrategy.com/u7ATCU ((Kérdés/segítség kell hozzá, akkor írj pü-t.))
Az Opera 6.31-est raktam fel a telefonomra, és eddig jól működik.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

Somejko
(fanatikus tag)
Innen letöltheted az opera 8-as változatát, 1.5MB,kitömörítve 1882kb.:Bővebben: linkVagy itt:Bővebben: link(Én erről töltöttem le és ez nem korlátos)
Több jópofa dolog is van oldalon.
Hali
[Szerkesztve]

Somejko
(fanatikus tag)
Hali!
Bátyám Sx1-et vett,és totál ideg tőle!
Mindig megtelik neki a ''C''-meghajtója,hiába van neki 128mb-kártyája hozzá,mert először a ''C''-meghajtóra teszi ideiglenesen a telepítendő sis-t.
6600-át annyira nem ismerem,de szerintem több program fut rajt,mint az sx1-en.
Arról ne is beszéljünk,hogy hány selejtes darab van az sx1-es sorozatból...
Haverom vadonás új sx1-ét 1hétig ''használta'' és utána szerviz,visszakapta ment neki 1napig,és addig játszadoztak,míg faterja a 4-ik szervizelés után odab@szta az asztalukra,adják vissza a KP-t,amit szó nélkül vissza is kapott.Most 6670-es Nokiája van.

satomee
(senior tag)
Elvileg elment a mail.Ha nem kapnád meg,szólj.3MB a telepitője,uhhogy nézd meg a freemail fiókod,hogy tuti beleférjen.
Mellesleg én kb 3napig használtam,aztán gyalu,inkább újrarakom 45naponta a trialt...

satomee
(senior tag)
Létezik.De a nevére sajna nem emlékszem,mert nem tudtam beüzemelni,és elég hamar kukába került.Google-al nem próbáltad keresni?Hátha...:s

Somejko
(fanatikus tag)
Megjött,csak ez a freemail szivat.530kb-nál hibát jelez és mindig ujrakezdi a letöltést.Ha nem lenne gond 500kb-os rar-okba csomiznád,és úgy küldenéd el
THX előre is

Somejko
(fanatikus tag)
Helyesbítek,az Opera letöltötte rendesen,csak a weboldalról nem akart lejönni.
Mégsem kell újraküldeni...
Thx!

satomee
(senior tag)
Akkor jó,mert egy hete megadta magát az alaplapom,uhhogy a csomagolás nem ment volna...
Az én kis öreg P800-asom minden gyötrés és eszement telepítés uninstal meg mindenféle kínzás ellenére még mindig működik.
Ez aztán nehezen adja fel, pont nekem való.

movado
(újonc)
Hello!
Egy kis segítség kellene. 9300-ra telepítettem Acrobat Readert, de mikor meg akarom nyitni ezt írja ki:
Program bezárása
Program: Acrobat Reader
Ok kódja: KERN.EXEC
Ok száma: 3
Tudja valaki mit kell tennem ahhoz hogy működjön?
Köszi előre is!

satomee
(senior tag)
Nem igazán ismerem a 9300at,de próbáltad már hogy máshová telepíted,tehát tel.mem helyett a karira ill. fordítva?De az is lehet hogy egyszerűen nem a te típusodnak megfelelő verzát raktad fel...

BlackKnight
(újonc)
SZiasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek, hogyen lehet egy Symbian-t újratelepíteni? légyszi segítsetek nagyon fontos lenne! Köszi előre is.

BlackKnight
(újonc)
Hellosztok. Hogyan lehet egy Symbiant újratelepíteni légyszi segítsetek. Köszi!

Athos07
(senior tag)
Emléxem, hogy volt már róla szó, de sehogysem találom. Szóval első nap kiírta a teló (3230), hogy a játék nem indul, zárjak be néhány alkalmazást. Namost mivel én még nem mélyedtem el az oprendszerben, ezért azt sem tudom, hogy kell bezárni a progikat. (Amúgy még nincs kapcsolat a gép és a teló között, úgyhogy semmit nem tettem fel rá, minden gyári, és így is bénázik). Köszi, a segítséget.
''I never ever wanna grow up / Old people make me wanna throw up.''

BlackKnight
(újonc)
nEM TUDJA VALAKI HOGYAN LEHET ÚJRATELEPÍTENI EGY Symbiant? Köszi a segitséget előre is!!!

satomee
(senior tag)
Ha formázásra gondolsz,*#7780#,pár hsz-el visszább le van írva,és az is hogy mire ügyelj.Ha nem így értetted,akkor én nem értem,és bocsi...
[Szerkesztve]

satomee
(senior tag)
Ez tipikusan olyan hibaüzi,amit akkor ír ki a teló,ha kevés a szabad memóriája a progi futtatásához(nem a szabad hely!).Ha még semmit nem raktál fel,és CSAK azt az egy progit/játékot indítottad el,nem lenne szabad ilyet csinálnia.Ha mégis,és van rá gari,szerintem biztosabb ha megnézeted a nokiánál...

satomee
(senior tag)
Ja,és mindenképp ajánlom ezt a progit:Bővebben: link Ezzel be tudsz zárni olyan progikat amiket máshogy esetleg nem,tudsz vele memóriát tömöríteni,és egy csomó hasznos dolgot kiír a telódról.
[Szerkesztve]

BlackKnight
(újonc)
Satomee ha leformázom a telót akkor utána hogy teszem vissza a Symbiant?
a Romból vissza lehet tölteni vagy hogyan? Vagy formázás után a rom is törlődik vagy csak a teló c meghajtója?

satomee
(senior tag)
Nyugi,a rom nem törlödik.
Ez olyan mintha pc-n csinálnál egy format c-t,aztán újra húznád a winfost.Csak itt a teló magától végzi ezt el.Persze ajánlott előtte minden fontos cuccot lementeni,mert minden törlődik!Erre jó pl a pc suit.

BlackKnight
(újonc)
Köszi az eddigi segítséget de hogy teszem aztán újra az operációs rendszert ez a legnagyobb kérdésem automatikusan újrateszi a romból???