tudnál adni tippet hogy melyik programot használjam az előhozásához a 3310-ben?
Aláírás
2 DB Maxtor DiamondMAX PLus 9 Mindkettő működik MÉG ! Bad sector hegyek 80GB 120GB IDE
Eladó infra adapter és bluetooth dongle, valamint kormány és pedál szett
Themaltake Goldenorb II ( Intel,AMD ) Ledes Jó formán új kb 10 órát üzemelt Passzív hűtésre cserélve
Új Gyári Hőcsöves Amd hűtő ELADÓ! Csak kipróbálva volt kb 2 percre (dobozba)
(#151) kapcs-ford válasza rambo4ésfél (#144) üzenetére

tudnál adni tippet hogy melyik programot használjam az előhozásához a 3310-ben?
Aláírás

segítene valaki abban, hohy tudok skineket telepíteni a 3660-ra?a +nyitáskor -Ismeretlen formátum- hibaüzenetet küld...
Nagyon szeretnék skinelni rá de lehet,hogy csak 6600-ra lehet?
Ember küzdve küzdj és bízva bízzál rögbizzél,hogy el ne hízzál!

Új kérdés:
A tel. memóriája(3660) 3,4mb ugye.Akkor mégis hogy lehet az,hogy lekérdezéskor külön-külön csak 2334kb foglalt mégis ez neki összeítésben 3895kb-ot jelent???????
skint arra tudtommal nem lehet rakni, csak 6600-ra..
(20:48:12) (acer2) megy meg a biznisz? (20:48:25) (westlake) te szoktal meg levegot venni?

mert rosszul vált át az 1024-es szám miatt!
Mellesleg sajnos, csak 6600-ra lehet témákat tenni, bár megmerem kockáztatni, hogy az összes symbian 7.0-ás OS futóakra is. lásd 6630!

Köszi a segítséget,igen szomorú vagyok, hogy most cserélhetem a telóm megint...

Eszembe jutott még 1 kérdés:
A telefon memóriáját lehet formázni?Persze-persze nem az egészet csak a programfájlokon túli részt.

inkább mondjuk úgy, hogy a telefonban lévő oprendszert újralehet installálni, és akkor olyan lesz mint egy szűz példány!

de ezt gondolom nem lehet otthon megcsinálmi...

az SE s700i-be is tehettek volna symbiant! csak ez az 1 a hátránya!
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

van már valakinek térképe? nem kép, hanem rendes térkép progmram utcakereséssel
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain

Nokia 9000i-je van itt valakinek ill nem tudja valaki hogyan lehet rá progikat tenni?? nekem lesz N9210-esem az is S60-as de csak a komcsira írt progi jó hozzá-
Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott

tényleg létezik hőmérő. Én MC60-ashoz tudtam meg sok siemenshez ami a belső hőfokot méri de 3650-esre is van. Térképről: egyenlőre tudomásom szerint 9210-hez van külföldi téprkép MO-ról még nem tudok
Az élet kegyetlen és igazságtalan de ugy látszik velem tényleg csúnyán kibaszott

ok. első sorban BP térkép kellene, utcanevekkel, miegymás.
vagy esetleg országos térkép településnevekkel, utak neve, stb.

akkor most nézzél rám ilyen fagyos szemekkel..
Attól, hogy te nemtudsz valamiről, még nemkell egyből lepontozni, meg lenézni, meg ilyenek..
Kébzeld, el a symbianos telefonokba belevan építve a telepítő, és van egy kód, amivel ezt előlehet csalni.
Mivel nekem N-Gage-em van, csak neki tudoma kódját, de lehet más telefonokban is használható. Ott *#7780# ez az a kód. és simán lehet otthon csinálni!! Sőt a kertben vagy a villamoson is csinálhatod! Teljesen veszélymentes.. csak az akku legyen megfelelően feltöltve, hogy nehogy kimerüljön újratelepítés közben! Köszönöm. 

tévedsz a 9210 az s80! :]

Bocs, nem olvastam végig a topicot, de van egy tuti hely:
Bővebben: link
Én innen szerzem a szükséges plusszt!
Regards: Csepy
╔═════════════════════════════════════════════════╗ ║Tel: 30/570-8393 XXI. században mobilszám nélkül nincs üzletelés. ║ ╚═════════════════════════════════════════════════╝

hoppá igen
jó nekem most 9000i-m van az meg ugye..

most kb. mennyibe kerül 1 6600?és mennyit 1 jó állapotú 3660?

6600 45-50eHUF
3660 35-40eHUF
[Szerkesztve]

köszi szépen sokat segítettél!!

6600-m éppen van eladó. 
Sent from my Windows Phone
(#173) rambo4ésfél válasza kapcs-ford (#151) üzenetére

Net monitor és úgy tudom hogy a 26-os vagy 24-es ponton belül talán a 3.sor régebben volt nekem ehhez egy leírásom hogy mi mit is jelentett, ha megtalálom akkor elküldöm mailben.

mennyiért?
jó h szólsz csak először nekem is el kéne seftelnem a telóm

nm
moonman 6600ját javaslom!
szerintem egy igen megkímélt példány, az tulajdonosát lesve!
/má mint hogy értelmes ember!/

naeléglesz. még elszáll az agyam.

Senkinek sincs térkép progija? 

hali pénteken vettem egy nokia 3650-et ku**a jó eza symbian de van egy bajom e teló eredetileg vodás volt most t-mobilos kártyával megy. Hogy tudnék így wapozni????
Life's a piece of shit, when u look at it, life's a laugh and death's a joke, it's true. U will see it's all a show.

a t-mobile oldalán megtalálhatóak a wap beállítások. Nemotom mit tud a T de a Voda ezt nekem elküldte smsben mivel az én telóm gyári független volt...

az előttem szólóval szemben én egy 1xrűbb megoldást javaslok!
a nokia, minden telefonjára lehetőseg van lekérni a beállításokat, itt a link! 
Bővebben: link
értelemszerűen töltsd ki! 
[Szerkesztve]

Kubi köszi megnézem
Godheart köszi megnézem
és majd döntök

Life's a piece of shit, when u look at it, life's a laugh and death's a joke, it's true. U will see it's all a show.

Nem tudja vki hogyan lehet UIQ 2.0-át 2.1-re vagy 3.0-ra frissíteni?
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

nokiaprogram.hu-t próbáltad már?

nemakarok hülyeséget írni, de az UIQ az nemvéletlanül valami ahhoz hasonló dolog mint a symbiam!? És a symbian-t sem lehet a 6.1-et /3650,3660,n-gage/ 7.0-ra /6600,6630/ frissíteni!!!

Hmm én is csak azért javasoltam mert ott láttam vmi hasonlót...

UIQ egy interfész Symbianhoz, mint az S60, S90.
szal így házilag nem fogod frissíteni, meg máshogy se.

új problémám van most felakarok menni a t-mobile wapoldalára és kiírja hogy nincs gprs kapcsolat mit tegyek??

kiegészítés délelőtt formáztam meg a telót és az mmc-m és most felakarom rakni a 3. progit és kiírja hgy zájak be valamit. Mit tegyek????
[Szerkesztve]

csatlakozz.

pontosabban:Nem érhető el a gprs.Ellenőrizze a hálózati szolgáltatásokat.

talán nincs pénzed!? gprs beállításokat lekérted azon alinken amit adtam!? talán nemfizettél elő gprs-re!?

az elsőt megoldottam megtaláltam a számot a t-mo... oldalán de a másodikra még mindig nem találtam választ. please help!!!!!

és még van egy 3. kérdésem is hogy lehet új skineket berakni s60 ra vagyis pontosabban a v6.1re (tudom hogy elvileg nem lhet de van külön ilyen fájl amit erre lehet tenni de nem tom hogy)???
[Szerkesztve]

milyen telefon az?

3650

3650-est nem fogsz skinezni. ahhoz symbian 7 kell.

nme biztos holnap meglátjuk ma este olvasgatok és talán sikerül

smartlauncher-el skinezheted, de a témákat nem támogatja a symbian 6

na én is erre gondolrtam és már fenn is van
te mit tudsz erről az sms reader nevű progiról jó??