Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flowtation

    őstag

    válasz sanzi89 #13571 üzenetére

    Szia!
    Magam is így vagyok vele. Azért csinálnám meg, mert tanulhatok belőle, de tartok attól, hogy több lesz a tökölés, mint a munka. Én értem, hogy jó dolog a pen, de nem igaz, hogy egyszerűbb mint a saját mappa. Egyébként amikor bevezettem az AD-t nem igazán hőbörögtek, sőt van olyan kollega is akinek az sem gond ha át kell jelentkeznie időnként...Bár elmondtam, hogy elég a tartományba otthon is bejelentkezni, max nem lesznek ott a csatolt lemezek.
    Azon is gondolkodtam már, hogy be kéne gyűjteni az összes lapost, aztán full elölről megcsinálni...de lehet, hogy csak a saját p.cs.met verem a csalánba. :)
    Nem tudom, na. Még megálmodom addig vagy valami.

    (#13576) kraftxld:
    A mostani szerverünk egy hp, xeon 3ghz, 1 (!) Gb ram, és 3 db lemez (75, 75, 135 Gb)...2008 R2-vel.
    Ezen megy most az amit meg szeretnék az újon is csinálni. Amik futnak: AD, DNS, fájlszolgáltatások (?), és web kiszolgáló (IIS), mondjuk ez utóbbit nem tudom mire kell. Ha csak weboldalnak akkor tök felesleges, mert az máshol van. Én még szeretném ha lenne mondjuk központi telepítés, központi frissítés, ilyesmik.

    Szóval ennyi az egész, tudod a fejeket meg hiába ütöm, ez suli. Nem is idegesítem magam ezen.

    Egy kis szakmai kérdés: Mivel ugye itt jóval több a tárkapacitás, hogyan lenne jó felosztani a két lemezt? Nagy vonalakban arra gondoltam, hogy a második az csak mentés lenne, az elsőn meg ugye a 2012, másik partíción meg megosztások.

    Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.

Új hozzászólás Aktív témák