Szevasztok!
Jó állapotban lévő Oakley-t vennék kizárólag fekete színben fekete lencsével a következő moddelekből:
straight jacket , minute , twenty XX
ESETLEg
scar , plate
Ár megegyezés szerint!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
dferee
(fanatikus tag)

gyomlosi
(kvázi-tag)
Twenty engem is érdekelne!!! De büdösül nagyon 
- Centrálkávézó-és Retro Club / Retro2 -

joe69
(senior tag)
back to the 80's
Bővebben: link
megkernek mindenkit hogy a keres kinal tipusu postokat ne ide cimezze!
I LOVE NYC
CSő!
haverom fű alatt tudna szerezni nekem Oakley napszemcsit! hogy lehet megállípítani, hogy replica-e, vagy eredeti? meglehet egyáltalán?
másrészt ez UP!-nak is megteszi 
[Szerkesztve]

Viperboy
(újonc)
Half Jacket-et vagy Strait Jacket-et nem akar valaki eladni? Esetleg valaki tudna olcsóbban szerezni?
- V i p e r -
Nézz be ide Bővebben: link
"Dedicated to purpose beyond reason"

LOoZzY
(újonc)
Üdv mindenkinek!
Bővebben: link nézzetek be ide, pls és ha tudtok, adjatok tanácsot, hogy mindenki jóljárjon
neked milyen szemüd van perpill? ha jól emlékszem A Wire, én is be akarok szerezni egy hasonlót

joe69
(senior tag)
square wire 2.0 dark/black iridium polarized
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
square wire van nekem is rx-nek
csak 1.0
ez nagyon bénán néz ki
Üdv a klubban!
Ma megérkezett nekem is életem első Oakley napszemüvege.
Square Wire 2.0 Springe Hinge Dark / Ice Iridium Polarized: Bővebben: link.
Kb. két hete elmentem boltba, felpróbáltam néhányat, kiválasztottam ezt, egy hete hétfőn pedig megrendeltem. Egy hét alatt meg is jött, bár a postás bácsi igen későn jött. Délután 2-3 között szokott ideérni, ma fél 5-kor jött (új még), de azért még kimentem másfél órára a napra. Kényelmes nagyon, nagyon tiszta a lencse, nem bántam meg. Megérdemlem. 
http://bashtravel.com/

joe69
(senior tag)
viseld egeszseggel!
nekem is ilyenem van,csak fekete lencsevel
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
Ducati Crosshair
Bővebben: link
I LOVE NYC

balkó
(fanatikus tag)
Ha vkinek van egy eladó A-wire szemcsije, írjon mailt please

KMan
(őstag)
Üdv a klubban!
Na végre nekem is megvan életem első Oakley szemcsije! Carbon/Black Juliet!
Kb. 1 év alatt szántam rá megam h oakleyt vegyek, most tesztelem...
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]
szeva joe!
olvasgattam kicsit a topicot, aztán rászántam magam h írjak.
valsz. nyár elején meglepem magam egy szemüveggel. első kérdésem az lenne hogy ezeknél a szemcsiknél mennyit vagy miben számít h polarizált-e vagy sem.? valamint hogy hamis e az a szemcsi amit 2,5k-ért vett osztálytársam. nem tudom h kép alapján 'dolgozol-e' vagy esetleg valamire kiváncsi lennél 
Lenovo Thinkpad + Samsung 830 SSD

Janesz
(őstag)
gratula!! jó választás!! én már vagy 4-5 éve nyomulok júliában..
még mindig eladó haverom julitte szemcsije
a keret polírozott a lencse pedig blue iriddium!! (bolti ára 90k körül van!!) és elég ritkaság ugyanis a keret pont olyan mint a fire polarized juliette -é a lencse pedig nem az ice hanem a blue iriddium...mostanság már nem találom ezt a tipust az oldalakon de boltban még a multkor a mammut 2-ben láttam..
szal ez lenne külföldről van és nincs doboza de abszolút karcmentes!!
és 50k az ára...

KMan
(őstag)
Neked milyen lencsés van?
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Janesz
(őstag)
emerald és van hozzá egy gold lencsém is (ami eladó mellesleg)
10k a pár ha valakit érdekel keressen meg (juliette szemcsibe ha esetleg félreérthető voltam)
18k volt 2 éve és karcmentes csak én már nem használom...
Na, közbe néztem, hogy ezen a mofo oldalon, kib'szott drága a szemcsi. ha már az oakley.com árainál maradunk, akkor átlagban 10-15ezerrel drágábbak az 'olcsóbb' szemüvegek. 

Janesz
(őstag)
pedig ennyi ezzel jobb ha megbarátkozol...azé olyan sokkal nem drágább az mint kinnt....amúgy nagyjából egységáron van az oakley mindenhol a világon valutaingadozás miatti eltérések lehetnek de nagyjából ugyanannyi mindenhol....asszem kanadába meg az usa-ban olcsóbb....

Janesz
(őstag)
de amúgy mit gondoltál jó óccsó lesz??a haverodé amit vett szerintem fos utánzat mert aki nek pénzre van szüksége akkor sem ezt fogja eladni 2500-ért hanem inkább valami más holmiját...legalábbis én ha az éhhalál küszöbén állnék sem adnám egyik szemcsimet se ennyire olcsón...kicsit a tipus árai alá mennék,hogy az enyémet vegyék meg..ennyi!

joe69
(senior tag)
ha sokat vezetsz, vagy viz kozeleben tartozkodsz, akkor erdemes polarizalt lencset valasztani, mert megszuri a visszaverodo eles fenyt
a 2k-s cucc biztos hogy gagyi
az oakley szemuvegek amerikaban keszulnek, igy torvenyszeru hogy nalunk dragabb, hozzajon a vam, az afa es a kisker haszon
[Szerkesztve]
I LOVE NYC
nekem az new releases közül a Gascan jön be feketében vagy fehérben. és nem is annyira drága. bár csak akkor derül ki, hogy áll ha feltudom próbálni.![[kép] [kép]](http://oakley.com/site/media/cache/42814b86d6140.png_242_0_0.png)
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

joe69
(senior tag)
ezt en is kineztem magamnak
honap vegere ernek Mo-ra
I LOVE NYC
Drágám, azt gondoltam én is hogy gagyi lehet, de nem tom, hogy a replikára is az van-e ráírva hogy máde in usa, vagy valami más.
joe: a vám, a vám. és mondd te nem tudol szerezni kintről?
jó, jó megéri de nem szívesen fizetne csóró mivoltam 34k-t egy 23k-s szemcsiért.
Ennek a fekete változata volt Montoyán, élőben is jó lenne megnézni
én a speed-ben kérdeztem a 7végén de fingjuk nem volt a szemcsiről. sőt hülyén is néztek rám.... szóval nem tudtam meg róla semmit. ill. azt hajtogatták, hogy Andrássy út... ezt magamtólis tudtam.
az ára szimpi, de tuti nem ennyi lesz itthon
marad az ebay
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R
én is arra pályáztam a 7végén, de nem volt még. ha lesz fel is próbálom és ha jó ez lesz a next Oakley-m! 
házhozszállítatva rendelni lehet vhol? illetve valami bolt-térkép, hogy tetves somogyban volt van oakley ''bánya''?
szia,
szerintem hívd fel a Moto-t és kérdezed meg őket. biztos segítenek abban, hogy hol vana környéken viszonteladójuk. üzeletek:Bővebben: link
mofo: Bővebben: link
sok sikert,
tr00p3r

doglotthal
(fanatikus tag)
Hali, én is most akarok oakleyt venni.
Szerintetek ez van még?: Bővebben: link

50 CENT
(kvázi-tag)
Google is my friend!
Újra én. Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje hanem az, hogy alacsony a kerítés!

doglotthal
(fanatikus tag)
jól írtad! ''my friend''!
Na jó, de így boltok nincsenek leírva, én arra gondoltam hogy forgalmazzák-e még. 
írj egy mailt az info@mofo.hu-ra vagy hívd fel őket 1/487-7360
[Szerkesztve]

joe69
(senior tag)
lehet kapni, de felhivom a figyelmed hogy ez gyerekmodell, igy a keret eleg kicsi
I LOVE NYC

doglotthal
(fanatikus tag)
Az jó, nekem pont jó lesz. 

50 CENT
(kvázi-tag)
Beírod a Google-ba a nevét és szvsz meg fogja keresni!![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smilies/36.gif)
Újra én. Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje hanem az, hogy alacsony a kerítés!

doglotthal
(fanatikus tag)
Jól van, köszönöm.

joe69
(senior tag)
ezt a mindenhol google-ezest, meg bepofazast nagyon hamar szuntesd be, mert nagyon idegesito
I LOVE NYC
1et értek 

molgergo
(újonc)
Hi!
Hol tudnek egy regi E-wire -hez csak egy jobb oldali lencset kapni olcson?
Elöben vagy netröl, barmely orszagbol, csak olcso legyen.
Kösz
molgergo@web.de

joe69
(senior tag)
ebayen altalaban csak parban arulnak lencset, igy andrassy uton kapsz, vagy ha van ra lehetoseged akkor olcsoert usa-ban
I LOVE NYC

doglotthal
(fanatikus tag)
Hali! Tudom hogy ez oakley topik, de a Smith szemüvegekröl van valakinek valami tapasztalata? Érdemesebb azt venni?

molgergo
(újonc)
Az Andrassy-n lehet regi tipusokhoz is kapni lencset?
Ott is csak parban, v egyesevel is lehet?
Nagysagrendileg mibe fog fajni?

joe69
(senior tag)
andrassyn lehet kapni darabra lencset, kb 10e penz lesz
hogy perpill mi van nekik raktaron, azt nem tudom megmondani, hivd fel oket: 267-0055
I LOVE NYC