Sziasztok!
2008. áprilisában vásároltam egy ilyen gyönyörűséget! 150 km-es körzetben körbetelefonáltam az összes olyan üzletet, ahol forgalmaztak Oakley és egy békéscsabai üzletben mondták azt egyedül, hogy tudnak ebben a tipusban, színben lehozni Pestről ugyanis egyetlen darab van raktáron az országban (na jó, ezt én sem hittem el)!
Ahogy meghozták egy hétköznap este, máris ültem autóba indultam érte! Hódmezővásárhelyen lakom, ez nekem 240 km-es út volt, de megérte! Vigyáztam rá, óvtam, féltettem! Építésvezető vagyok, járom az országot, autóvezetésnél imádtam! Csak vezetésnél volt a fejemen, utána mindig beletettem a zsákjába, be a kesztyűtartóba, nehogy baj érje. Szabadidőmben túramotorozom, sötétedésig mindig a fejemen volt!
Idén sikerült beszereznem az ebay-ről egy Romeo 2-est, de lehet, hogy az újdonság miatt, de az első Oakleyt jobban szerettem!
Ma reggel, beültem a kocsiba és a leesett hó miatt fel akartam venni, de ahogy elővettem, majdnem elsírtam magam! A bal oldali lencsén kb. 3 cm hosszan nagyon mély karcolás van! Elkapott a harci ideg, gondolhatjátok! A kesztyűtartóban nem sérülhetett meg, mert a szütyőnek semmi baja és ahhoz túl mély a karcolás!
Hát ennyi! Gondoltam megosztom veletek...

[ Szerkesztve ]
A szex is jó, na de az O A K L E Y!!!