Azt a szemüveget muszály hordanom, és nem akarom havonta cseréltetni a lencsét, így olcsóbb. A 9800 pronál csak azért említettem, hogy mindenki lássa:nem vágtam fel vele. Úgy tűnik, minden második szavamat félreolvasod, nem érted( egyáltalán tudsz olvasni?
), aztán flamelsz itt nekem, és olynnal vádolsz, amit nem csináltam... 
A keményítést is cak azért mondtam, hogy lássátok:nem ér semmit! Az Oakley, vagy más cég sem rakhat rá drágábbat, ha egyáltalán rak, de sztem arra a műgyanta szarra nem is lehet, önmagában meg nem sok karcot bír... 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
"... ami van, széthull darabokra."

namost a mofo-n azt írják, hogy az ára 55k + ha a lencse az a 16k amit mondtál akkor olyan 70-75ből ki lesz a szemüm ami nem sokkal több annál a 60k-nál amivel eredetileg számoltam (magyarul belefér), szóval holnap utánna is nézek és remélem meg is tudom rendelni! (Már csak imádkozom, hogy rajtam is jól álljon ne csak a képen legyen ilyen jó 

) a napszemumbe
alatt nem úszom meg ezt a szemüvegvásárlást, de remélem legalább 7 évre letudom a dolgot)
Thump - dedicated to skinheads and pimps
olyan szinten ronda ez a cucc, mint az overthetop. arról se hittem volna, h vki megveszi, két napra rá láttam egyet Kőszegen egy kigyúrt kopasz emberkén 

![;]](/dl/s/v1.gif)