Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nagy Oakley topic

(#551) KMan

KMan
(őstag)

Megnéztem a Hatchet-et itthon, hát nagyon baba!!! :C
(73k-ra hoztak ki a simat... Bővebben: link) :O :O :O

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#552) KMan

KMan
(őstag)

Ha vkit erdekel van 1 kek szinu elado SMITH napszemcsom, teljesen ok+szutyo van hozzza! kepet emilben kuldok!

Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

(#553) Angelo69 válasza KMan (#552) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

nekem kuldj.

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#554) kíváncsi

kíváncsi
(őstag)

Re!

ilyet lehet kapni Mo-n Bővebben: link és ha igen mennyi ? ez sima street waerre is jó vagy nem :F

[Szerkesztve]

''Jobb lábon meghalni, mint térdre kényszerítve élni!''

(#555) _az

_az
(senior tag)

Na szasztok!

Egy Up a témakörnek meg egy kérdés...

Szal vannak ezek az rx-es keretek kicsit borsos áron.. a kérdés: MEGÉRI????
HORD VALAKI OAKLEY RX SZEMÜGÉT???? TAPASZTALAT????

Mert há ha vennék, akkó éjjel-nappal hordanám-nyúznám, szal tartósság- gari- stb érdekelne... :)

az

(#556) _az

_az
(senior tag)

fú de nagy az ókli mánia... ÍRJON MÁ VALAKI!!!

az

(#557) Integra válasza _az (#555) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

meg, maximálisan!
tény hogy nem occsó, nekem is a keret maga 55rugó lesz:(

[Szerkesztve]

(#558) Integra válasza kíváncsi (#554) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

lehet kapni
andrássy u 7, nagy oakly márkabolt, ott van minden ami oakley

(#559) _az válasza Integra (#557) üzenetére

_az
(senior tag)

ájjáááááájájáááááááj, a komplett ösztöndíjam... legalább leviszi a szemetet este? :DDD

az

(#560) Integra válasza _az (#559) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

azt nem, de tényleg megéri akkor is.
én ált iskolás 6ik osztálytól vagyok hemüs, szemtengelyferdülésem van, szóval rendszeresen hordanom kell a cilinderes csiszolás miatt.
nem mondom hány keretem volt ami szarrá ment.
most egy oakley square wire 1.0 van rx keretnek befogva, ezt gimi második óta használom, kb 8-9 éve... egyedül a gumitappancsok koptak szét a fülszáron, és nem kevés pofont bírt ki amit csajoktól kaptam:)
most tervezem lecserélni egy másikra, mert már nem lehet kapni hozzá gumitappancsot..

(#561) _az válasza Integra (#560) üzenetére

_az
(senior tag)

hehe cool... :)

az

(#562) _az

_az
(senior tag)

namost mér van az, hogy valami angol oldalon rx-es óklik 130 dollárér vannak, de egy német oldalon má 190 euróér... nálunk meg 200 euró... MIÉÉÉR???? :O

amúgy nem járt valaki parndorfban az elmúlt időben? nincs ott valami rx-es leárazás véletlenül???

az

(#563) Integra válasza _az (#562) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha repülsz valahova, esetleg ugorj be egy tax free boltba:)

(#564) joe69

joe69
(senior tag)

en is epp most akartam feltamasztani a topicot,szerintetek melyik a jobb??

I LOVE NYC

(#565) joe69 válasza joe69 (#564) üzenetére

joe69
(senior tag)

Bővebben: link
itt is szemrevetelezhetok az alanyok

I LOVE NYC

(#566) joe69 válasza VAN der BOSS (#545) üzenetére

joe69
(senior tag)

en itthon meg csak a fekete es a sivatagi valtozatot lattam.
kulfoldi forumon nagyon dicserik, hogy strapabiro+konnyu

I LOVE NYC

(#567) _az

_az
(senior tag)

hát én inkább má a feketét választanám, mégse vagyunk egy sivatagos vidék :)
(persze ha a telet a közel-keteten akarod töltani:DDD)

hát ami a duty free boltokat illeti, nem is tudom... (igaz fapados hétvége...)

az

(#568) Integra válasza joe69 (#564) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

fekete
de hogy miért kellett odagányolni azt a piros háromszöget.....

(#569) KMan válasza joe69 (#564) üzenetére

KMan
(őstag)

ááá, inkább vmi zsiros merrel/garmont surrano, hamar ez a kategoria...
bocsi a OFF-ért

(#570) nofene

nofene
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hali! Először is bocsánat mindenkitől, de nem olvastam végig a topikot, úgyhogy lehet már volt erről szó. A kérdésem: van-e oakley normál szemüvegkeret? Ugyanis karácsonyra akarok szemüveget venni magamnak és nagyon tetszenek az oakley napszemcsik de sima keretet árulnak-e? Ha igen, Bpen hol? Milyen árakra számítsak? (60k-nál többet nem akarok szemcsire költeni.)

(#571) Integra válasza nofene (#570) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

RX néven futnak az optikai keretek.
andrássy út 7 alatt megtalálsz mindent, itt a nagy ókli bót
60K-ból csak a keret lesz meg:))

[Szerkesztve]

(#572) nofene válasza Integra (#571) üzenetére

nofene
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Whooaaaa, köszi a gyors választ!

Szerk: Az, hogy nem akarok nem jelenti, hogy nem fogok többet költeni :DDD

[Szerkesztve]

(#573) Integra válasza nofene (#572) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

van egy vérprofi japán optikai céggel szerződése az oakley-nak, úgyhogy lehet velük kevesebb pénzért is dioptriás oakley engedélyes lencsét belerakatni.
az ókli eredeti dioptriás lencséinek párja 65ezer ft körül mozog most.

(#574) joe69

joe69
(senior tag)

hoppa!
kulhonban mar valaki szert tett egy Romeo II-reBővebben: link
erdekes ez a half wire koncepcio, lehet erre valtok, bar az ara allitolag 400$-tol indul-->itthon 100e felett lesz(bar lehet a gyenge dollar miatt kevesebb, en azt tartom valoszinunek)

I LOVE NYC

(#575) joe69

joe69
(senior tag)

egy ilyet kene elkotni:D

I LOVE NYC

(#576) joe69

joe69
(senior tag)

es vegul itt van ket video, a felso a gyarrol egy szosszenet, az also pedig a hires lencsetoresteszt(nagyon komoly)

I LOVE NYC

(#577) Shim válasza Integra (#573) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

ez azt jelenti, hogy sima optikusnál nem tudom belerakatni az ötezer forintos lencsém?! :F mert gondoltam rá, hogy veszek használtan egy dioptriás keretet, lencsém meg már van. de akkor lehet, h mégse lesz oakleym, pedig már nagyon elegem van a gyenge minőségű, mégis 20e Ft-ba kerülő keretektől. múltkori is röpke 6x tört el, grrr :(((

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#578) joe69 válasza Shim (#577) üzenetére

joe69
(senior tag)

bemesz egy optikushoz, ahol oakley-t is arulnak, es megkerdezed

I LOVE NYC

(#579) Shim válasza joe69 (#578) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

woááá micsoda ötlet, mekkora buta vagyok h nem jöttem rá :)
azért mertem megkérdezni mivel úgy néz ki itt páran értenek hozzá, és épp erről beszélgettek. kösznöm ennyit akartam mondani, leülök magamtól.

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#580) joe69 válasza Shim (#579) üzenetére

joe69
(senior tag)

igen, itt ertenek hozza tobben is, de az rx-hez kevesbe...
nem tudom miert forgatod ki a hsz-emet, semmi problemam sincs azzal hogy itt kerdezel, sot orulok neki:)

I LOVE NYC

(#581) nofene válasza joe69 (#578) üzenetére

nofene
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Akkor talán légyszíves mondani egy pár optikus címet Pesten, akik árulnak Oakleyt mivel én is ezt kérdeztem, illetve erről beszéltünk Integrával de ő is csak az Andrássy u. 7-et ajánlotta! Ha tudsz ilyen optikusokat nagyon sokat segítenél rajtam is és Shim-en is!!!

(#582) joe69 válasza nofene (#581) üzenetére

joe69
(senior tag)

-Optiris optika az Arkadban(347-15-30) es az Europarkban(347-15-30)
-Oliver optika a Mammut 2-ben(345-83-65) es a Westendben(238-75-22)
-Novak optika, Karoly krt. 3/a(268-18-75), Rakoczi ut 25(484-18-75)
elsore ennyi:)

I LOVE NYC

(#583) Integra válasza joe69 (#574) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem nem jönnek be az ilyen keretek
tisztára mint egy olvasószemüveg... :)

(#584) Integra válasza Shim (#577) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

de, természetesen beletudsz normáli optikai boltban kapható lencsét is rakatni.
anno, 8 éve mikor az első RX keretem megvettem (mai napig ezt hordom mert nem megy tönkre...) én is zeiss üveget csiszoltattam bele, mert akkor egy pár ókli lencse még 150ezer ft volt, mert csak az usa-ban tudták volna belecsiszolni, ott volt gyár.
most asszem hollandiában csinálják.
lényeg a lényeg:) ha veszel egy keretet nyugodtan menj ela kedvenc optikásodhoz és egy általad kiválasztott lencsét fog belecsiszolni. amid van azt nem hinném hogy a kerethez tudná csiszolni, mert már más kerethez csiszolta egyszer, ha jól értelmeztem amit írtál.
de az óklival szerződött japó lencsés cég sem vészes azt hiszem.

(#585) Integra válasza nofene (#581) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

ha megvan a kereted, akkor bármilyen optikai boltba bemehetsz nyugodtan, dolgoznak ők bármilyen keretre:)

(#586) Integra válasza joe69 (#582) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

nekem a novák optikánál csinálták a mostani RX-em:)

(#587) nofene válasza joe69 (#582) üzenetére

nofene
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon szépen köszönöm! Ez tényleg komoly segítség! ;)

(#588) joe69 válasza Integra (#586) üzenetére

joe69
(senior tag)

a videokat nezd meg, nagyon jok!

I LOVE NYC

(#589) Integra válasza joe69 (#576) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

na hát ezek után meg pláne csak ókli......
:)
néha eszembe jut hogy vajon mi történik ha a légzsák az arcomba nyílik egyszer egy törésnél (remélesm soha) és rajtam van a szemüveg...

mod: épp most néztem:)

[Szerkesztve]

(#590) joe69 válasza Integra (#589) üzenetére

joe69
(senior tag)

a ray ban high velocity impact a legdurvabb, a kis golyotol az egesz lencse ripityara tort:D

I LOVE NYC

(#591) _az

_az
(senior tag)

na ez érdekes...

az a tré, hogy én is nagyon kokettálok az rx-ekkel... namost itt töb tény is van...
1. vótam múltkor a lurdíban, láttam egy optikát ott a mozi mellett és dzsuva szutyok drótkereteket árulgattak(silhuette vagy mi, lehet, hogy divat, de szarnak tűnt)... 60-ér... aztán láttam a soroksári ''ócsan''ban egy optikát, ahol minden 50%-al leértékelve... volt ott is armani csodakeret, egy rakás kaksi, drót... aztán ott megtudtam egy titkot...

2. ...mégpedig azt, hogy miért nem akciós sehol az ókli... (ott is volt 1-2 keret) azér nem akciós, mert ha valaki akciósan meri árulni, attól megvonják az árusítás jogát! ti ezt tudtátok? leszakadt a pofám, rohadt kapitalisták... :D

Ezek alapján viszont azt mondhattyuk, hogy mennyire megéri az ókli, merthogy milyen egyedülállóan szép(!!!) és masszív keretek.
De akkoris 40 alatt nincs keret...

viszont az fix, hogy eredeti lencse bele 60 körül van? mert be is szarok... és az a japán lencs az milyen árban lehet?

szerk: tegyük fel, hogy megveszem a keretem az andrássí úton... ott rendelhetek bele pl japán lencsét???
Ja és monnyuk ha kimegyek hollandiába, ott lehet, hogy olcsóbb??? :DDD:DDD:DDD

[Szerkesztve]

az

(#592) joe69 válasza _az (#591) üzenetére

joe69
(senior tag)

szerintem ez igy van jol!
nincs kedvem szivbajt kapni amiatt hogy 1 ev alatt bukok az oakley-mon 23-30e-t, azert mert kijott az uj szeria. Masreszt azert sincs nagyon leertekeles mert az uj dolgok nem 1 evre jonnek ki, pl a juliet mar 6-7 eve kint van:Y Az oakley szemuvegek ertekallok, nem ugy mint a hardver alkatreszek:DD
(itt most persze a hiatalos dologrol beszelek, fu alatt oakleyt is lehet kapni olcsobban, de nem itthon)
Mas a helyzet a ruhakkal! Az szokott menni leertekelesben is, leginkabb a szomszedban, Parndorf faluban

I LOVE NYC

(#593) joe69 válasza _az (#591) üzenetére

joe69
(senior tag)

hollandiaban max minimalisan olcsobb, mivel az usa importra egesz europaban vamot kell fizetni

I LOVE NYC

(#594) _az válasza Integra (#573) üzenetére

_az
(senior tag)

tudsz részleteket erről a japán cégről? csak utánanéznék... :)

az

(#595) Apophis

Apophis
(őstag)

Tudod ki ad ki a kőgazdagokon vagy szemüvegmániákusokon kívül 100k feletti összeget egy szemüvegért... Még akkor is, ha a golyó lepattan róla(videó), vagy amolyan High-tech dumával adják el... Lószar az egész!

Az a golyó mennyivel repült, milyen tömegű? Tényleg tök általános jelenség, hogy vasgolyók repkednek az utcán!!! Ha meg tégla esik a fejedre, mikor felnézel, akkor az Oakley sem ment meg...

Amúgy se hordok napszemüveget...

[Szerkesztve]

"... ami van, széthull darabokra."

(#596) _az válasza Apophis (#595) üzenetére

_az
(senior tag)

van benne valami ;] :D

az

(#597) joe69 válasza Apophis (#595) üzenetére

joe69
(senior tag)

gratulalok; tudatlansag, unintelligencia, bunkosag-fobb jellemzoid hsz-ed alapjan

1, az oakley 25e-100e-ig megy arban, vagyis nem kell hozza kogazdagnak lenni hogy vegyel egyet;)
2,nekem is buzlik a tesztes video, DE annyit bizonyit, hogy joval ellenallobb az oakley lencse, mint barmely masik napszemuveg lencseje
3, amugy se hordasz napszemuveget->no komment, akkor MIT KERESEL EBBEN A TOPIKBAN?

I LOVE NYC

(#598) Apophis válasza joe69 (#597) üzenetére

Apophis
(őstag)

Az ilyen flamek vallanak az általad felsoroltakra... :(((
Van 100k felett Oakley, láttam, nevét nem tudom, nem is érdekel... Ellenálób, persze, hogy csak évente kelljen újat venni... Az én sima szemüvegemre is 20kért raktak karcmentes réteget, el tudod képzelni, mennyit ér... 25k még OK szemüvegért, de annyiért csak ''szar'' Oakleyt kapsz!
Pozitívum: jól néz ki, hogy ilyet is említsek...
A topicba azért szólok bele, mert hátha így megmentek valakit a pénzkidobás elől... Sznobság az egész, aki meg nem ezért vesz, annak nem kell magyarázni...

PS.: IQ-ról inkább nem vitatkoznék itt senkivel, jobb, ha nem is tudod, nekem mennyi...

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#599) Apophis

Apophis
(őstag)

Mellesleg ha megszállott Oakley-fan vagy akkor minek írsz visza? Vedd meg, légy bolgod vele, én nem szarnak tituláltam, csak véleményt mondtam.
A ''Lószar az egész'' az ár-teljesítmény arányra vonatkozik, és az irreális kampányra(''vasgolyót is kibírja...).

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#600) Fade_Away válasza Apophis (#598) üzenetére

Fade_Away
(őstag)

ha véleményed van kulturáltan közöld pls.
flame re meg semmi szükség.

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Nagy Oakley topic
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.