Bár ez nem akciókép, Fire Wisdom reklámnak talán megtenné 
szűzhó, szeretlek
Bővebben: link (félmegás)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
whitenoise
(újonc)

Balli
(őstag)
Ma elviszem a szemu-t.
Egyebkent tegyuk fek, hogy kicserelik most a keretet a festek lekopasa miatt. Netalan, ha megegyszer le fog kopni akkor is ki fogjak ujra cserelni? Amig tart a gari (1ev), addig annyiszor kicserelik ahanyszor lekopik? Az eltelt 1 ev utan is kicserelik, ha fizetek? Ez esetben kb.: mennyit kell fizetni?
Az a baj ezzell az ezustos kerettel hogy nagyon kopik le rola a festek
Megegyszer nem vennek ilyet inkabb egy fekete keretest.
De neked is volt egy ezustkeretes twenty-d, nem joe? Neked nem volt a festekkel problemad?
Athens 2004

joe69
(senior tag)
ha mar 5-odjere viszed vissza el even belul, akkor lehet csunyan fognak nezni, de elvileg cserelniuk kell.1 ev utan a szervizdij 3000Ft.Ha nagyon konyorogsz akkor lehet megteszik hogy kicserelik masik szinure
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
bakker tudtatok hogy ha gugliban az oakley szora keresel a magyar oldalak kozott, akkor ez a topic az elso talalat?
I LOVE NYC

Balli
(őstag)
Nem semmi, de ez igy van rendben
Nemhiaba az a legjobb kereso
Athens 2004
hát szerintem meg a mofo-nak lenne ott a helye. lévén, hogy official dealer
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

joe69
(senior tag)
szerintem ez a topic informativabb mint a mofo
I LOVE NYC
az igaz, csak akkor mi alapján keres a gugli? amúgy tényleg jó a topikod. én kapartam már bele párszor.
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good! :R

joe69
(senior tag)
eszrevettem es orulok neki hogy te is osztod itt az eszt

I LOVE NYC

Balli
(őstag)
A mofo-rol csak annyit hogy offical dealer ide vagy oda az ottani forumban feltettem mar par kerdest s b*sz**k ra valaszolni, akkor raakadtam itt a ph-n erre a totyikra s egybol valaszoltak ra. Szval legyen csak ez az elso!
Egyebkent nagyon jo oldal a mofo, kirlayul megvan csinalva az oldal, le a kalappal csakhat a foruma nem sokat er- bar lehet hogy csak nekem van vele ilyen rossz tapasztalatom.
Athens 2004

joe69
(senior tag)
Nate nekem szokott valaszolni
I LOVE NYC

Balli
(őstag)
Igen ezt mar regebben mondtad, + hogy o benne van a temaban.
Meg nyaron kerdezgettem, akkor meg mondtad, hogy szabin van. Szval nem Nate-et minositettem ezzel. De ha o nincs akkor behal a totyik?
Na mindegy, nekem ez a totyik megfelel..
Athens 2004

Integra
(Jómunkásember)
nem egy nagy cég a mofo és elég kevés az alkalmazott is
az internetes oldaluk meg felejtős szvsz

joe69
(senior tag)
hat pontosan behal, mivel a mofot az ottani forumon csak o kepviseli
I LOVE NYC

_az
(senior tag)
Hejj niga tesók!!!
Nemtom írta-e má valaki de...
Szal voltam ma Ausztriában. Kis kiruccanás. Benéztünk 1 ilyen outlet centerbe. Tuggyátok ilyen épül Budakeszinél is valahol a pályánál. Lényeg, hogy ugye 1 rakás ''factory outlet'' bolt 1 helyen, sok akció blablabla. persze kutyából nem lesz szalonna, így is drága cuccokkal van tele...
Mindenesetre benéztem az Oakley factory outletbe és miket látok?
Cipők 50 euroér(szinte mind), napszemcsi 100 euroér...
Azér lehet, hogy egy megnézést megér, nem??? Persze épp, hogy csak benézni tudtam, mert muterék hirtelen nagyon siettek (bezzeg a női boltoknál fél óra várakozás aaarrggh). De ha nálunk is megépül, lehet, hogy ott érdemes lesz széznézni. Ha meg nem ,akkoris ott van ez a hely Bécs környékén valahol és nem is olyan rossz... Persze Julietet nem kapsz 100 euroér, de akkoris...
Na ennyi... 
az

KMan
(őstag)
Ezen töröm a fejem én is ámm....
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

KMan
(őstag)
Hatchet bejott már Mo-ra? ára?
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

joe69
(senior tag)
meg nem hiszem...
ara x-metal magassagaban(aki ennyiert vesz szemut azt a pontos ar ugysem erdekli
)
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
na azért engem érdekel... 

Integra
(Jómunkásember)
na nehogy mán
a hecsit az műanyag keretes, nem?

joe69
(senior tag)
aluminium otvozet, de ezt mar leirtam ide parszor
I LOVE NYC

Fade_Away
(őstag)
Hol van Bécsben ez a hely?

Fade_Away
(őstag)
Valaki ezeréve kérdezte kinek a fején van az mp3as Oakley.
Tegnap rájöttem: Armstrong!

joe69
(senior tag)
en kerdeztem, de csak poenbol, tisztaban voltam vele hogy o az(ott volt a szmajli)
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
ja igen, tényleg,... 

joe69
(senior tag)
I LOVE NYC

Fade_Away
(őstag)
Nemláttad a smájlit a kérdés végén? :p

Fade_Away
(őstag)
JOE black Iridium polarized lencséd mennyire hajlamos karcolódásra?
Sokan panaszkodnak erre....

joe69
(senior tag)
a b.i. elegge strapabiro lencse, persze erre is vigyazni kell, de ennel nem nagyon jobban birja egyik oakley lencse sem a karcolast
I LOVE NYC

_az
(senior tag)
fú, sajna nemtom pontosan, de bécstől mittomén 20 km-re valami outlet center... ha megtudnám, beírom...
az

KMan
(őstag)
Parndorf, asszem a hatar utan vmivel, van ott 1ebkent minden, ott csinaltam nagy adidas biznict ám... 

KMan
(őstag)
Ez figyulizzád: - és csak 500$

Bővebben: link

Gambit
(őstag)
LOL! Nem tudtam, hogy mi ez, amíg el nem olvastam, hogy sapka!
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

joe69
(senior tag)
andrassyn lattam!
ehhez van egy hozzacsatlakoztathato napszemu is!
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
feltettek a thump-ot az oakley.com-ra, csekkolhatjatok
Bővebben: link
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
felhivnam a figyelmet a red camo keretre!!
az ara viszont nekem is sok
I LOVE NYC

Gambit
(őstag)
Nekem nem igazán tetszik maga a szemüveg sem, meg az ötlet sem. Egy napszemcsi nekem ne zenéljen. Lehet, hogy örexem? 
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford

joe69
(senior tag)
nem lehet, hanem biztos
mindenki oregszik
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
nagyon csini, elfogadnám
az igazi bajom ezekkel a tatyókkal egyedül az, hogy az invictámba több fér mint ezekbe

Gerghu
(újonc)
Hi all!!
Tanácsra lenne szükségem: snowboardozáshoz szeretnék valami strapabíró szemüveget, de nem google-t.
Melyiket ajánljátok???
Ez a hátizsák is nagyon ott van...
Ja és szóba került Pandorf Bécs mellett, jártam én is ott, pár márkának elég olcsó üzletei vannak ott, van Oakley boltis?????

joe69
(senior tag)
allitolag van, de szemuveg learazasra ne nagyon szamits
snowboardhoz a goggle az igazi, a plexijenek a fenyatereszteset pont arra talaltak ki
I LOVE NYC

VAN der BOSS
(őstag)
Szerintetek van rá esély arra hogy mo.- lehet ezt kapniBővebben: link
//unrealnorth.com

Integra
(Jómunkásember)
modernkori dr martens?

VAN der BOSS
(őstag)
Hát remélem hogy van olyan szinvonalon ,már ha hozzá lehet jutni, mert ugye a dr martens az dr martens
[Szerkesztve]
//unrealnorth.com

Integra
(Jómunkásember)
nagy ókli bolt - andrássy út 7, itt nézd meg

VAN der BOSS
(őstag)
Köszi arra járok bekukkantok.
//unrealnorth.com

KMan
(őstag)
Parndorf-rol csak annyit tok, h. ami kinnt van oakley.com on dolcsiba azt ott megkapod euroban!!! annyi...persze senki se vegye ezt kézpénznek!!!
(tehat miute,valve 100E-120E, monti splice 150E, x-metalok 270E-300E)
mindenki döntse L, megéri e...