ha akkora búrád van mint a fazekas robinak akkor passzolni fog, különben inkább a penny-t válaszd, az speciel a magamfajta penge fejűeknek lett kitalálva
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)

Integra
(Jómunkásember)
55 ezer egy pár
ha napszemüvegesben kéred 65 ezer egy pár
plusz a keret

Integra
(Jómunkásember)
8 éve van square wire rx oakley-m, csak a gumi kopott meg róla a szár végén, de ennyi idő után ezt teljesen normális. és hidd el, tesztelve volt ez elég keményen.
lerepült a fejemről majd 5 méterre a betonon landolt, csajoktól kibírt nem kevés pofont és még sorolhatnám. hibátlan.
5 éven keresztül használtam az első napszemcsimet, az is kapott keményen, montenbájos perecelések, vizisínél takony a dunába slalomkor, légzsák durrant az arcomba, lefejelgettem vele egy keveset, szintén pofon csajoktól, szóval elég kemény darabok szvsz.
egyedül a rugós szerkezetű száras keretek lehetnek problémásak szvsz
[Szerkesztve]

Fade_Away
(őstag)
Üdvözöllek ittis Integra!
''kedves barátaim, téged idéznélek....'' ????
őőő megteszem, bár kívüről ezek a lencsék tulkontrasztosnak tunnek....
Nemakarsz ideis sexképeket berakni lazításnak? :p

joe69
(senior tag)
mi baj lehet a rugos szarral??
en utanajartam, es ha kilazul, az gariban cserelheto
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
nem ismerem a moderátorokat, így nem tudom mi a tűrőképességük a teljesen kultúrált erotika terén... 

Integra
(Jómunkásember)
még az oakleyk előtt volt rugós keretem is pont a csajpofonok miatt
és csak bajom volt vele. ha erősebb fejmozdulatot csinálsz egyszerűen hajlamos lerepülni. soha nem ül olyan biztosan a fejeden mint a hagyományos keretek. ráadásul a normál csavaros c5 és titán kereteik szerintem jobbak és szebbek is mint a rugósak.
de kinek milyen feje van, nekem elég gnóm

Digitalboy
(senior tag)
Te aztán sokat próbált ember vagy!

http://digitalboy.racing.hu - Rally videók!

Digitalboy
(senior tag)
Szerinted a gold iridium lencse miatt volt olyan szép a kép???

Digitalboy
(senior tag)
A Penny is egész jó, legalábbis kép alapján. És az miért is jobb?

Integra
(Jómunkásember)
a penny kifejezetten kicsi és keskeny keret, a juliet meg batár nagy leesett a fejemről

Integra
(Jómunkásember)
absz szubjektív véleményem, de szerintem ez a legjobb lencséjük.
Ha nem is szexképek, de jól néznek ki és a topic témájához pont passzol:
Akit érdekel a többi kép: Bővebben: link
"Dedicated to purpose beyond reason"

KMan
(őstag)
Oké, megvan a megoldás!
Ebay en kell vásárolni!(csak nemtom, hogy kell, még sose csináltam)
Az árak nagyon jók, és dollár, ami most iszonyú lent van, ez kedvez nekünk!
Kérdés hogyha karcos a lencse, akkor milyen ''jellegű'' lehet az apelláta, illetve a pénz/szállitás!
Megkérek vkit, akit már vásárolt az ebay-en(pl oakley-t
), az ossza meg velünk a tapasztalatait!
Köszönöm!
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

joe69
(senior tag)
en a karc-faktor miatt nem veszek e-bay-en, nekem tul rizikos, de sok sikert hozza
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
melyiket szeretnéd végülis megvenni, illetve mennyi itthon a bolti ára?

joe69
(senior tag)
ronda...
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
lehet valtani kene??
pedig tavaszig nem szerettem volna...

I LOVE NYC

KMan
(őstag)
#314!
Akkor mindenképpen x metal/wire!!!
Mondok egy pár kiirt árat: (licittol, es keret/lencsetol fuggetlenul)
1-Juliet: $122
2-Penny: $125
3-Romeo: $130
4-X metal XX: $117
persze erre jön a licit, de hogy a ''buy it now'' árak sincsennek $250-nél drágábban kirakva az fix, szal sztem ugy $200-$220 ig mehetnek fel a licitek...
Azért ezt nem kell szentirasnak venni, mivel én sem értek hozzá igazán, mert még nem csináltam ilyet!
(pl: 230x210=48000+szállitás, és még kitudja mi...)
Az itthoni x-metal árak pedig...ugyanmár...ugyanmár...
Pont most joe: hatchet: $130 a ''kiirt'' és $190-ért már vihető is!!!
(190x210=40000)
#314!
[Szerkesztve]
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

joe69
(senior tag)
valahogy ugy erzem hogy nincsenek tokeletes allapotban azok a szemuk amiket ennyiert eladnak
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
azért kérdem, hogy van e vkinek tapasztalata ez ügyben, de ugy tunik senki...
Hatchat-ről mit gondolsz? állitolag a sulya az x-metalok harmada, mert vmi uj anyagbol van!

joe69
(senior tag)
#81, en mar jo ideje tudok errol a szemurol
, de az biztos hogy ha veszek is akkor is csak egy elprobalas utan!
Amilyen szerencses vagyok engem biztos atb@sznanak egy karcos lencsevel ebayen
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
#318 a titanium iridium lencses Hatchet!
Hatchet mostmar enn van oakley.com-on!
az O-luminium 40%-kal konnyebb mint a titanium
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
Magyarországon még sehol sem láttam!
(Mofo elég szépen le van maradva szómiszó...) 
a barna keretnem nem szép sztem
[Szerkesztve]

joe69
(senior tag)
par hettel vannak csak csuszasban, ami termeszetes, hisz USA-bol jon a stuff
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
hát a mofo oldal szvsz gagyi

KMan
(őstag)
Most elsősorba a honlapra gondolok, mivel hiányos ezerrel, és nincsen semmi ''friss hús'' se...
ilyen:Bővebben: link

Integra
(Jómunkásember)
heyy tetszik ez a hatchet nagyon, de megint incsen gold lencsés
és gyanítom hogy ez is egy széles fejre tervezett keret

joe69
(senior tag)
a Hatchet ma kerult fel az oakley oldalara, azert azt ne vard hogy egybol felrakjak...
de a mofo oldal tenyleg lemaradt(ruhazat:Hamarosan
)
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
Nem értem miért mániád annyira eza gold lencse... 
(talán azért mert még nem próbáltam
)

joe69
(senior tag)
jaja ez nagyobb fejre valo, kb. olyan nagy mint a XX
azert van meg egy-ket nagyon jo lencseje az oakley-nak a gold iridiumon kivul is
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
akkor ez sem lesz az én keretem

KMan
(őstag)
Az oakley.com rol nemtunk direktben rendelni ugy hogy dollárban fizessünk???
(vaksi vagyok)

joe69
(senior tag)
vazze akkor mindenki onnan rendelne
Tudod letezik egy olyan dolog amit ugy hivnak hogy vam
oakley.com-rol USA-bol, Ausztraliabol, Kanadabol lehet rendelni
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
jólvanna
csak reménykedtem...

Integra
(Jómunkásember)
figyu, a saját tapasztalatomból kiindulva én azt mondom neked hogy vegyél itthon boltban egy zsírújat. nyeld le az árát, káromkodj egy párat és szorítsd össze a fogad mikor átadod a pénzt.
utána rakd fel és élvezd, mert többet nem fogsz morogni és egy cseppet sem fogod sajnálni azt a temérdek lóvét

KMan
(őstag)
Najó, ha itthon kijön a hatchet 60körül, akkor elgondolkozom rajta...

Integra
(Jómunkásember)
ja és vegyél hozzá valami tök átlagos (nem oakley) műanyag tokot! addig sem tűnik senkinek fel hogy mi van benne. nekem sajnos így durrantották meg az egyik szemcsim..
vettem fekete henger alakú oakley tokot hozzá, felnyomták az autót aztán a kesztyűtartóból elvitték.
ha valami kommersz gagyi lett volna a tok, állítom bele sem néztek volna

joe69
(senior tag)
250zoldhasu a legolcsobb, az itthon 70k korul lesz
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
pffffffffff
az újdonság ára
mondjuk kíváncsi vagyok maga ez az új O-luminium mit tud pontosan és mennyit tesz ki az ára

KMan
(őstag)
Mondom hogy csak 60k lesssz 

joe69
(senior tag)
az O-luminium 40%-kal konnyebb a titanium keretnel, ha fogtal mar titan keretet akkor vagod hogy a Hatchet pillekonnyu darab
[Szerkesztve]
I LOVE NYC

joe69
(senior tag)
a square wire 2.0 black irid.pol 210 kint, itthon pedig 62k, ugyhogy a legolcsobb Hatchet 70k lesz legalabb, ez sajna szinte biztos
I LOVE NYC

Integra
(Jómunkásember)
jaja, most olvasom, a titán is már pille könnyű, szóval nem semmi lehet ez a keret....

Integra
(Jómunkásember)
mondjuk az még érdekelne hogy mennyire erős a keret a titánhoz és a c5-höz viszonyítva, meg aztán ott a magnéziumkeretük is

joe69
(senior tag)
magnezium keretrol azt hallottam, hogy nem nagyon ogjak eroltetni, mert nem volt sikere
ha a Hatchet kerete torik, az termeszetesen garis eset, de biztos birja a gyurodest
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
Na azért ezzel a ''garancia'' szóval ne nagyon dobálózzunk, ismerve a jelenlegi felállást... ez van... ezt be kell nyelni... 

joe69
(senior tag)
gari most sem problemas, tobb pozitiv tapasztalatot is hallottam/olvastam mar
I LOVE NYC

KMan
(őstag)
hát nemtom... neked volt már vmi? vagy mirol tudsz? 

Integra
(Jómunkásember)
jaja, oakely nagyon odafigyel a garanciára, és tényleg korrektül viselkedik.
töréseknél szó nélkül cserél, karcos lencse már más kategória viszont.
azt nem tudom most pontosan megmondani, hogy rugós kereteknél ha a rugós mechanika a zárban elromolna, akkor mi van