a pap lányában egyet tudok veled érteni,Sir. A többit illetően én elfogadom a te véleményedet,de a saját érvelésemet továbbra is tartom. Igen,természetesen amikor 20k-s prociról beszéltem,nem a semókról volt szó.
Ismerősi körben 4embernek van 2800+a,mindegyik meg 9x265-ön,sőt Vigneau-é 9*285-ön,igaz az övé clawhammer. Valamelyik kolléga épp az a64 topikba panaszkodik,azt hiszem épp egy Venice-ra,hogy 200mhz+-nál többet sehogy nem tud kihozni belőle. Hagyjuk sztem a témát,olyan embert,akinek pl. van cuzammen 35-40k-ja (mint nekem volt anno májusba) egy lap+proci kombóra,ugysem tudsz meggyőzni,hogy az az s939 megéri azt a + tizen ezerFt-ot,azér inkább ramot,vagy combosb vga-t vesz. Zárjuk le ezt a témát,és foglakozzunk inkább a gigabyte lapokkal.
Kéredezném a K8NS tulajokat,hogy van-e még valaki,aki f11-nél korábbi biossal hajtja a masinériát,hogy van-e olyan menüpontjuk,hogy CNQ enabled/disabled?
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

![;]](/dl/s/v1.gif)