Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#951) DroneZ^ válasza germanh (#950) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

képzeld hallom, főleg ha csönd van, márpedig az van, és ha valaki eltrappol valamit, nembiztos hogy meghallom, és hideg is, nekem kellemetlen volt. Nem csuszik rendesen, és kellemetlen karcoló érzés mikor huzom az egeret... De ettől még lehet hogy másnak ez a tökéletes választás, ez csupán az én véleményem volt

Aki tud munkát, írjon! Minden jöhet.

(#952) Zsoo21 válasza Zsoo21 (#949) üzenetére

Zsoo21
(fanatikus tag)

Holnap meglessz a Steelpad 5L ha minden igaz. :)

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

(#953) germanh válasza DroneZ^ (#951) üzenetére

germanh
(senior tag)

megint bebizonyosodott: minden ember más és más :DDD

Enjoy the pain!

(#954) BigBear válasza DroneZ^ (#951) üzenetére

BigBear
(fanatikus tag)

Megkérdezhetem, milyen egértappancsokkal használtad?

(#955) Zsoo21 válasza Zsoo21 (#952) üzenetére

Zsoo21
(fanatikus tag)

Megjött a Steelpad 5L nagyon király. :)

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,

(#956) DroneZ^ válasza BigBear (#954) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

skatez for icemat, hyperglide, glidz... glidzel volt a leghalkabb és csuszosabb, szerintem..
steelpad 5l jo, de az ss 2x ugy csuszik azért használom inkább azt...

[Szerkesztve]

(#957) germanh válasza DroneZ^ (#956) üzenetére

germanh
(senior tag)

én mikor először cseréltem talpakat mx510-esemen, akkor még steelpad-hez való talpacskákat raktam fel, amíg nem kopott igazán meg, addig hangtalan volt icemat-en, persze utána előjött a megszokott hang...

Enjoy the pain!

(#958) Pat

Pat
(tag)

hali! 5 óra egérpadkutatás után inkább megkérdem, hogy melyik a legpuhább pad, ami azért még nem ''ragad''? deathadderhez lesz. szövetalapuak tűnnek számomra a legjobbnak, mert nem vagyok hc gamer, viszont nagyon fontos a hangtalanság, és amit irtam h a lahető legkényelmesebb legyen. :R

(#959) DroneZ^ válasza Pat (#958) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

razer mantis control jó lesz neked, vagy steelpad qck, több méretben is van, nagyon hangtalan, oriási, de hyperglide-ot rakj az egeredre ha jó csúszást akarsz... nem is mind1 mien talpa van az egerednek, mx510/518 kis teflon tappancsai nagyon tudnak csúszni a mantison, de pl Kraité meg beleakad.. Diamondback/copperé pont jól csuszik rajta.. szóval nem mindegy milyen egér alá kell, legfeljebb nem a rá tervezett teflont rakod hanem logi mx-re való teflon-t...

[Szerkesztve]

(#960) [G@B]

[G@B]
(tag)

kb 1-1.5 hét és jön a qpad CT :DDD úgy be vok má sózva érte :P
az icemat magasra tette a mércét, kiváncsi leszek milyen lesz.az a poén h imádtam az icemat 2.0 át, ha nem jön be a qpad visszaváltok i-ra ;]

VR6 // by vw vento

(#961) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

jujuj elkopott a steelpadom, szóval muszály lesz megbarátkoznom az icemattal, 1 nap gém után nem is olyan szürnyű, sőtt a lila még jópofa is... nekem pici de egész jó így ha az ember megszokja...

(#962) nahat válasza DroneZ^ (#961) üzenetére

nahat
(tag)

Ne hülyülj, mit műveltél vele?:) Nem is értem, hogy ha ilyen jól kijöttél vele mint írtad akkor miért váltasz icemat-re.

''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

(#963) DroneZ^ válasza nahat (#962) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

mert csak ez van meg a mantis... :D és nekem inkabb csuszas kell, icemat nem rossz csak hideg meg a hangja.... de megfogom szokni, aztán ha lesz felesleges pénzem veszek 1 uj steelpadot, mert annál ugysincs jobb... pár év alatt elkopott sajnos

(#964) DroneZ^ válasza DroneZ^ (#963) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

másik teflonnal jobban csuszik, nem érezhető a kopás szóval vissza is raktam a steelt, szerintem a kövi egérpadom is ugyanez lesz. maximálisan megvagyok vele elégedve!

[Szerkesztve]

(#965) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Razer Mantis Controlt cserélnék Speed-re, van valakinek?

(#966) peti4 válasza DroneZ^ (#965) üzenetére

peti4
(kvázi-tag)

Segitenétek?? Egérpadot akarok venni de nagy a DILEMMA .Battlefield2 -vel nyomom.Logitech G5 egerem van.8500HUF-ot szánok rá.
Várom a véleményeteket.
:R :R

HUN =cBc= NO RULES BC2 Szerver .

(#967) Hunner válasza peti4 (#966) üzenetére

Hunner
(kvázi-tag)

Steelpad S&S....................7.190 Ft + áfa
(Nagy pontos kiváló,nem kopik nagyon)
QPAD XL...........................6.390 Ft + áfa.
(Tapasztalat nincs, de csak jót hallottam róla)
Razer MANTIS Speed.........4.490 Ft + áfa.
(Méretre hatalmas pad a legjobb ár/érték arány jelenleg)

De a legjobb talán ez lenne (speciálisan lézeres egerekhez marketing blabla :D):
Steelpad 5L........................7.900 Ft + áfa.
(Ez nem fér bele az árba )

Az árak a pixel weblapjáról valók.

Ha van lehetőséged, mindenképp próbáld ki mielőtt megveszel egyet!
Ha pesti vagy környéki vagy be a pixel-be (pixel.hu-n tájékozódhatsz merre) leülsz körberakod magad az említett padokkal, fogsz egy G5-t és mindegyikkel játszol 2-3 percet. Rá fogsz jönni melyik nekedvaló.
És talán a legfontosabb: Ne az ár alapján dönts!

[Szerkesztve]

LG Optimus 2x - Miui 2.3.23

(#968) DroneZ^ válasza Hunner (#967) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

kitünő padok, steelpad ss-t vedd:D:D:D lehet h már unalmas vok ezzel a szöveggel, de nem fogjatok megbanni, 5L-t felesleges megvenni, ott a razer mantis speed, és csuszik ugy, van olyan jo, olcsobb, nekem az 5L nagyon tapadós volt... mert kiprobaltam! :R
ha olcsobb kell de nem sz*r akkor még igen elterjedt a jo olcso steelpad qck, sajna nem csuszik annyira jol(mint műanyag társai), de hyperglide-al pontosan lehet rajta jatszani!

[Szerkesztve]

(#969) peti4

peti4
(kvázi-tag)

A NOVA KILLER-röl tudtok valamit??

(#970) DroneZ^ válasza peti4 (#969) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Volt valakinek már Everglide Titan (fnatic)?

[Szerkesztve]

(#971) Birsmann válasza DroneZ^ (#970) üzenetére

Birsmann
(lelkes újonc)

sajnos még nem de ha tudsz szerezni vhonnan akkor /pm me :P

Sej ribizli, piros bicikli...

(#972) peti4 válasza Hunner (#967) üzenetére

peti4
(kvázi-tag)

Steelpad S&S vettem. Köszönöm segitséged.Véleményt nem tudok mondani,most tesztelem. :C

(#973) [G@B]

[G@B]
(tag)

Hmm egy razer mantis control tulajdonosa lettem. kicsit csúszhatna jobban a felület, de egyébként pöpec sztem:)a mérete kicsit túlzás számomra, akár lábtörlőnek is elmehetne a ház előtt :DDD

VR6 // by vw vento

(#974) czky

czky
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Egy G5-öshöz milyen egérpad passzol?
Icemat 2.0-át néztem ki. Ez jó lenne akár fekete színben is?
Most egy sima fekete szövet pad van alatta, de azért ez az egér megérdemelne egy sokkal jobbat. :)

(#975) Avalon2007

Avalon2007
(kvázi-tag)

Helló
Van egy Genius típusú egér, ami mostanság néha úgy viselkedik, hogy a sima kattintást duplának veszi, és össze-vissza kattintgat néha, olyannyira, hogy lehetetlen vele normálisan dolgozni is. Mi lehet a gond? Előre is kösz a válaszokat.

(#976) Draut_HeV

Draut_HeV
(tag)

Nem tudjátok, hogy mi a rendes neve az egér alján található kis csúszó-pöcköknek? És hogy lehet-e valahonnan kapni? Szegénykék eléggé elkoptak már a sok Day of Defeat alatt :DDD ; mellesleg hiányzik is 2, szigszalagból vágtam oda egy kis darabot, de így nem az igazi.

"Az esélyre komoly siker van."

(#977) eastsider válasza Draut_HeV (#976) üzenetére

eastsider
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hyperglidenak hívják, vagy van skatez is
Én MX518-hoz és Qpad XL-hez a hyperglideot hazsnálom má 1 ideje :)
itt lehet kapni: >>>[link]

képeim: www.flickr.com/photos/mateeee/

(#978) Draut_HeV válasza eastsider (#977) üzenetére

Draut_HeV
(tag)

Köcce ;)

"Az esélyre komoly siker van."

(#979) hülyegyerek

hülyegyerek
(őstag)

Hali.
Beújitottam egy A4tech x-750bf rágcsálót,és kiváncsi vagyok,hogy milyen pad passzolna alá tökéletesen.Mivel nem volt még lézeres egérkém,teljesen tapasztalatlan vagyok.

TDU 2:csanyi82HUN Nokia employee (yet for a while) but HTC user :)

(#980) Franklin

Franklin
(senior tag)

Speed Link Battle Pad XXL-ről van vkinek tapasztalata?

Most vettem, de még nem volt időm kipróbálni. 40x30-as, jó nagy, de mégse akkora mint pl. a QCK+ és egyáltalán nem volt drága sztem, ennél többet nem is adnék egérpadért, 2700 Ft volt. Műanyag pad, így tapintásra valószínűleg jól fog csúszni, MX500-as egérrel fogom használni, Hyperglide tappancsokkal.

www.speed-link.com

Egyébként ők gyártják az Everglide padokat is...

(#981) hülyegyerek válasza hülyegyerek (#979) üzenetére

hülyegyerek
(őstag)

UP nekem :D :DDD :D :))

(#982) [G@B] válasza hülyegyerek (#981) üzenetére

[G@B]
(tag)

szövetből bármi, üveg nem igazán, a műanyagokon is jók hozzá

a pixel honlapján nézz körül

a steelpad nak van speckó lézerre kifejlesztett egérpadja az 5L

VR6 // by vw vento

(#983) whYz

whYz
(senior tag)

nemtudja valaki hogy az 5l csuszik e annyira mint az icemat?
vagy valami olyan fem/uveg egerpadot ami olyan jol csuszik mint icemat? :)
eddig corepadom volt de ez nem is csuszik az icemathoz kepest

[Szerkesztve]

(#984) Messiás

Messiás
(lelkes újonc)

dronez az ss meddig birja? milyen talpakkal csuszik jobban? nekem volt mar hyperglide, gyari talp, muanyag, szigszalag, fémlapocska, minden, de a hyperglide a legjobb mindez qck-n.

há meg ja

(#985) Remington

Remington
(őstag)

láttátok a steel új honlapját? megújult az egész + van két új padjuk, az sx(aluminium) és az experience(üveg, két méret)
vajon milyenek lehetnek?

(#986) hülyegyerek válasza [G@B] (#982) üzenetére

hülyegyerek
(őstag)

THX,ha megnyerem a lottót,jövő hónapban beújitok egyet.

[Szerkesztve]

(#987) BigBear

BigBear
(fanatikus tag)

Ahogy néztem, rájöttek, hogy az 5L szép színes felületét elég sok egér nem szereti, az új sima fekete lett. Én is beugrottam a réginek. :W

(#988) alienpapa

alienpapa
(fanatikus tag)

Jó ötlet ha a QCK-hoz ha veszek egy a4tech x750f-et? Szeretik egymást?

''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.

(#989) DroneZ^ válasza Messiás (#984) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

ss en ne is probalkozz müanyag talpal mert tönkreteszi, sött mindegyiket tökreteszi 1 idö utanmert kemény, mindig a hyperglide a jobb...

(#990) Grass válasza alienpapa (#988) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

Baj nem lehet belőle. Ez az egér + egérpad dolog megszokás és ízlés kérdése.

"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting

(#991) Szoba válasza Grass (#990) üzenetére

Szoba
(kvázi-tag)

Pontosan, egyetértek! Nem mondanám egyetlen egérre és egérpadra hogy szeretik egymást, főleg ha például pro gamer vagy...a fórumtárs szerintem kiválóan összefoglalta a lényeget..Én például utálom a műanyagot meg az üveget, mert kopog mint anyukám magassarkúja a 70es években!Nekem Steel Qck+om van, ez XXLes 450*400mm, hatalmas, szövet, és mellesleg nagyon olcsó a versenytársakhoz képest!4mm vastag, egyszerűen isteni számomra!Megszokás kérdése...ha nekem ez tönkremegy 95%, hogy ilyet fogok keresni a boltokban!

(#992) DroneZ^ válasza Szoba (#991) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

valaki tudna 1 csuszási sorrendet állitani a mantis control/speed qpad és qck között?

(#993) Grass válasza DroneZ^ (#992) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

Biztos vagyok benne, hogy egyik felületen sem fog elakadni az egér. Mindegyiken kiváló felület. Ezen nem fog múlni semmi. De pl. a mantisnál a nevében benne van hogy a speed az gyorsabb míg a control inkább a precízebb mozdulatokat segíti pont azzal, hogy kicsit kevésbé csúszik rajta az egér. Egyébként, ha azt akarod, hogy gyorsabban menjen az egér, tedd fel a sensit. :)

(#994) DroneZ^ válasza Grass (#993) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

nekem a sensim mindenképpen marad, van 1 controlom, van 1 steelpad ss em mellette, az meg jégpálya, az meg tulsagosan csuszik, valami köztes szuper pad lenne a jo, 1ik tippem az everglide titan fnatic... sajna qck val még nem volt dolgom... jut eszembe, valaki nem akarja a mantis speedjét az én controlomra cserélni? zsir uj dobozzal mindennel, még a szaga is uj, 2 honapos de 2 hétig bontatlan volt, és ezidaig is max 4x használtam...

(#995) Grass válasza DroneZ^ (#994) üzenetére

Grass
(fanatikus tag)

Legtöbb ismerősöm a qck-t preferálja. Valahol próbáld meg letesztelni, mondjuk havernál. De esetleg pixelbe is elmehetsz. Nekem fülest kibontották és lecsekkolhattam vásárlás előtt.
Adj fel apróhírdetést egérpadra, jobbat nem tudok.

(#996) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Hol lehet kapni QPAD CT-t ??? :F :R

(#997) wiggen123

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Meg akartam kérdezni, hogy a jó öreg MX500-am lekopott talpát hogy adjusztáljam meg, de úgy látom mindenki a hyperglidet javasolja. Rákerestem a googleban és nem hiszem el, hogy 5 darab kis biszbaszért képesek ennyit elkérni (2000+afa). Debrecenben valami olcsóbb helyet nem tud esetleg valaki?

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#998) Btok

Btok
(újonc)

hi

ha esetleg vkit. érdekel, eladó egy Logitech egért (4 napos, garis)

[link]

(#999) DroneZ^ válasza wiggen123 (#997) üzenetére

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

10 talp. +alkohol, de sztem ez is 4x-ese amennyi lenne a reális ár, ugysincs olcsobb, mert ez direkt ki van találva, esetleg 1-2 eldugott helyen valami kinai cucc... ha kemény padod van alatta akkor vegyél szalagot, sokkal gazdaságosabb...

(#1000) DroneZ^

DroneZ^
(őstag)
LOGOUT blog

Miben különbözik az Everglide Titan és a Razer Mantis Speed? Elvégre mind2 Everglide..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.