Csak mindig legyen az egeren tefoncsík mert eléggé kopik üvegen a cucc. 
1337

Csak mindig legyen az egeren tefoncsík mert eléggé kopik üvegen a cucc. 
1337

Gondolom adnak az egérhez! 
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!
G5/Copperhead-hoz ICEMAT-2 vagy 5L a jobb ??
tom sokadik kérdésem de ez van... 
ICEMAT-2-n mennek a lézeresek ??
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

Az egérpadhoz adják a teflont. 
1337

5L a jobb mert icematon nem za igazi a lézer. 
1337
bLL, te mit vállasztanál a Diamondback/Copperhead 5L/ICEMAT2 fekete közül diamondback-hez és copperhead-hoz ?? adjá már pls MSN-t mert ez így égő 

Ami nekem van: Copperhead+ Steelpad 5L-t, msn címem meg megtalálható a profilomban. 
1337

Hali Mindenki!
Egér és egérpad vásárlás előtt állok, ehhez kérnék helpet! Padnak egy Razer Mantist néztem ki, elsősorban a méretei miatt. Tapasztalatokat ha tudnátok írni, .....
Tudtok olyan üzletet, ahol ki is lehet próbálni?
Egérből nincs konkrét ötletem, szóval Rátok hagyatkoznék. Mindenesetre nem bánnám, ha sallangmentes lenne, szóval vmi szolid kinézetű, mégis profi egeret szeretnék.
Előre is kösz!
Cika
Nem én kések. A világ siet. (Fodor Ákos: Aszinkron)

Szia,
Nekem egy razer Diamondback magma egerem van és alatta pedig egy Razer Mantis Speed dorombol.
Nagyon bejön nekem ez a párosítás, mondjuk legalább fél órát próbálgattam az összes egeret az összes paddal, mielőtt választottam. Nekem a Mantisbol a Control változat nem jött be,túl recés,de ez a Speed nagyon jó. A Diamondbacket pedig szerintem nyugodtan nevezhetjük sallangmentes egérnek.
Itt ki tudod próbálni az összes padot és egeret: [link]
Földalattival, illetve trolival is megközelíthető.
Jó nézelődést!
[Szerkesztve]
"Winners never quit and quitters never win."

pixelben 16,5 a razer diamondback és a steelpad s&s egérpad csak együtt. a pad külön egy 10es!!! kipróbáltam és nekem az ss jobban tetszett mint a mantis/exactmat meg a többiek. egy havernak van 5L az is nagyon jó, de nekem ez jobban tetszik. gyorsabb. persze ez is, mint a nők, ízlés kérdése, próbáldd ki és dönts a saját véleményed alapján és ne mások vélemyét vedd alapul.
u.i.: azért a 16,5k ezért a padért meg ezért az egérér elég verhetetlen ár szerintem...
Gigabyte P35C-DS3R, Core Duo@2,66ghz, Sapphire HD4850 , 2*1gb kingmax ddr2 800, Chieftec BA-02, FSP-ATX-400-PNF

az a bundle azert nem 16,5 hanem : RAZER COPPERHEAD+ST. SK BUNDLE 17.900 Ft + áfa De így is jó ár érte nagyon 

de ugyanez a bundle van diamondbackel is és logitechel is. nekem diamondback van, szerintem a copper felesleges és csak a gond van vele sok usernél.
egyébként a pixelbe:
Razer Diamondback Plasma+Steelpad SK bundle
13.990+áfa=16,800
Gigabyte P35C-DS3R, Core Duo@2,66ghz, Sapphire HD4850 , 2*1gb kingmax ddr2 800, Chieftec BA-02, FSP-ATX-400-PNF

valóban félreolvastam, elnézést
egyébként nekem is diamondbackem van

annyit még hozzátennék hogy Copperhead + Mantis drágább mint Steelpad 5L vagy Steelpad S&S egy diamondbackel és igazából nem szól semmi a copper mellett, még az 1000hz se, ami szerintem fölösleges, másrészt a userek jelentős részénél nem megy annyit, harmadrészt a db is megy 500hzen, legalábbis én még nem találkoztam olyannal amelyik nem tudta volna. Az SS meg az 5L viszont hihetetlen jó padok.
1600vs2000dpi meg tökmindegy.

Pixel.hu árak és elérhetőség, neked még közel is van Pest, ott mindent ki tudsz próbálni ami ugye nem feltétlenül hátrány ha cirka 20000Ft-t költesz egér+egérpadra. Mantis speed/Steelpad 5L CH-val a leggyorsabb kombó most, esetleg mx518+Icemat2.
1337

barátom,ne kérjé má elnézést mer reggbesúglak 

CH magasságban meg lett emelve, 2000dpi 1000Mhz ha véletlenül régebbi gyáridriveres CH-t fogna ki Cika akkor is fél perc és otthon frissítve a legjobb egeret kapja...de erre nem sok az esély mivel kb. fél éve vettem saját CH-mat és azóta semmit hibát nem tapasztaltam, driver/firmware-t se frissítettem.
1337

Először is kösz mindenkinek a javaslatokat!
A mantis 99%-os befutó a mérete miatt. (Egy A3-as lap van az egér alatt, de ez is kicsi rajzoláshoz) Persze ki szeretném próbálni, mielőtt vásárolok.
A copperhead sok nekem, pillanatnyilag 2+1 szimpatikus egérrel szemezgetek: Razer pro v1.6, Diamondback, + nem bánnám, ha összefuthatnék egy Logitech G3-assal, de ez biztos nem holnap lesz.

A három általad felsorol egér közül a db a legjobb. 
1337

ennek örülök h neked jó, de rengeteg UT-s haverom hasznal razert ch-t, és mindegyik szidja a CH-t mint a bokrot. sokaknak 7-8 hónap alatt gallyra ment, persze egyik pillanatról a másikra. az egér elkezdett ki be kapcsolgatni stb. aszondták pixelnél h típushiba. az 1000hz sokuknak nem ment a legujabb firmware frissités után sem stb. pedig sokan ezért vették meg
jórészük visszatért a dbre. persze nem mondom hogy minden CH szar, csak a rizikó benne van.

Amit lehet venni a pixelben hyperglide razer egerhéz, abban hány garnitúra van, 2db?
msn: freddykruger23@hotmail.com

Nem szeretem az ilyen kifejezéseket h ''rengeteg UT-s haverom hasznal razert ch-t'' konkrét számadatot pls.
Amugy meg az enyém is elszállt de villámcsapás miatt ugyh az nem az egér hibája amugy meg már majd fél éves volt komolyabb hiba nélkül.De ha be is szarik ott a gari. Ha meg 1 év után szarik be veszek másikat. Az ilyen eszközöket sajna már nem gyártják több évre ezt el kell fogadni.Bátyámnak DBje van már elég régota és kopik a gombja például, meg az oldalgombjai se hibátlanok már. A Razer egerek Pro gamereknek vannak ELVILEG kitalálva.Azok meg el vannak eresztve ugy általába mert igen jo cuccaik vannak.Az igazi HARD-CORE gamereknél az egér meg a bill fogyoeszköz. Amugy meg irhatnál konkrét hibajelenségeket is. Legalább ezzel is gyüjtenénk a tapasztalatot. Egyébként meg egyet értek bLL^ márkatársammal. A CH a Best Of nálam is.Az egér tönkremenetele egyébként sok esetben függ a felhasználo bánásmodjátol is.Az 1000Hz et meg el kell felejteni.Aki ezért vette meg azt nem is értem.
[Szerkesztve]
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Én nem azt mondom hogy a CH nem jó egér, csak szerintem a DBhez képest nem nyújt olyan pluszt ami miatt érdemes lenne megvenni. persze akinek nem számít az a 6000 forint az vegye meg nyugodtan, jó eséllyel jó példányt fog kifogni, de lehet hogy nem. fogása gyak ugyanaz, most 1600helyett 2000dpi meg hogy lézer nem optikai. csupán azt akartam kifejezni hogy szerintem egy DB+jó pad jobb párosítás mint egy CH+gyenge v közepes pad. És megbocsáss de így általánosítani h a hardcore gamerek el vannak mind ereszve anyagilag, szerintem nem minden esetben helytálló. konkrét hibajelenséget meg írtam. elkezd ki-be kapcsolni az egér és pár napra ráa megadta magát mindenkinél. erre írta a pixel h típushiba. az 1000hz szerintem is felesleges, de kevésbé járatos embereknek egy jó marketing feature
én próbáltam az enyémet 500on meg alap 125ön is és az eredmény ugyanolyan volt. nem ezen a néhány ezredmásodpercen múlik a dolog. na meg a legtöbb játék másodpercenként 40-60 néhányuk 100-120 csomagot küld ki a netre, akkor minek is az 1000hz?

itt van egy online reakcióidő mérő kis oldalacska, annak akit érdekel:
[link]

igen, 2 szett

Köszi.
Esetleg valahol ezt nem lehet olcsóbban megkapni? 
msn: freddykruger23@hotmail.com

Van egy olyan érzésem hogy a hyperglide-os cuccok és a legtöbb egérpad hivatalos disztribútora a pixel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
-KP-: neked mennyi lett 5 átlaga? 
1337

igen a pixel, de asszem pl a hornyák tradenél vagy a lordnál vagy még nemtom hol láttam hyperglideot olcsóbban mint a pixelben
én februárban vettem a dbmet és 1 hónapja már kellettek a hyperglideok.
bLL^: nekem 0,22körül szokott kijönni átlagban. sok havernak is kb ennyi de van 1 akinek 0,14
:

nekem átlag 0,201 meg 0,234-5 vhogy ezeket az értékeket dobálja állandóan semmi ezredmásodperc különbség vagy hasonló...
Akinek 0.14 az úgy csinálja hogy folyamatosan nyomja az egeret, könnyen haxolható az eredmény. ![;]](/dl/s/v1.gif)
1337

Nekem ilyen lett:
[link]
Nem tudom az első helyen miért nem írt ki semmit .

skacok, úgy átlagba logitech g5 alá meik a legjobb deszka?
üdv

ha szövetpadban gondolkozol inkább, akkro razer mantis, x-ray aquamat, steelpad 5l, ha inkább műanyag akkor pedig Steelpad s&s sk-t javaslam.
Persze ez eléggé egyénfüggő, szerintem az a legcélravezetőbb ha el tudsz menni a pixelbe és kipróbálod 
De a fő favoritom talán az 5L( g5-höz)
[Szerkesztve]

nem nem, a gyerek ott csinálta meg előttem. és csak akkor nyomkodja a gombot ha zöldet lát. durva mi? egyébként úgy tudom hogy 0,25-0,35ig normalis , bár lehet h rosszak az információim.

0.25 felett nem is volt eredményem, lehetséges h az az átlagos. 
1337

Nekem így sikerült..... negyedikre!
Biztos, hogy pontosan mér az oldal?
[link]

Nemhiszem, biztos van egy határ amin belül kerekít. 
[Szerkesztve]
1337
nekem USB hack nélkül gagyi egérrel 0,219-0,218 az átlag néha felette néha alatta de általában pont ez a kettő 

mx1000 mellé használom a Guild Wars: Factions mellé adott Nova Gamer egérpadot, hát nem tudom én szeretem, semmi különleges, megy rajta az egér 
[link]

steelpad 4 s nem érdekel valakit?
BOBAGE

én épp egérpadot keresek, de nemtúl drágán. max 5k-m lenne rá. és a padról vmit tudnál mondani? G5 alá esetleg? skatezzal nemakarok tökölni
üdv

pü ment
BOBAGE

Szasztok lenne egy olyan kérdésem hogy melyik egérpadot ajánlanátok egy g5-ös egérhez. 5500-ért tudnék szerezni steelpad qck-et. ez milyen. én mindenképp szövetre gondoltam. nagyon sokat nem szeretnék rá költeni max 5-6k-t. kösz előre is a válaszért. 

QPAD® Gamer LowSense™
[link]
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

kösz a gyors választ. neked is ilyen van? vagy próbáltad már? mi a tapasztalatod a pad felől?

és ez a steelpad qck milyen ehez képesz?

ilyen van + MX518 (GLIDZ a talpain)
fél éve használom így együtt és nagyon fasza 
régebben szkeptikus voltam, hogy mi ez a nagy egér/egérpad/glide mizéria 
most már tudom és nagyon nehezen válnék meg tőle ![;]](/dl/s/v1.gif)
a Low Sense yóó nagy nehéz letévedni róla, nekem még nem is sikerült
szerintem yóól jársz vele, bár előtte nézd meg a boltba 
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

azt nem too 

az mx518nak is teflontalpai vannak nem? mert az enyémen az van gondolom ezekkel is jól müxik.
és ez a glidz ez mi különben ha nem hülye kérdés? jobban csúszik tőle az egér vagy mi?
[Szerkesztve]

És a steelpad 5l-t ismered? az milyen. sokan ajánlják ahogy olvasgattam.

Lézer egerekhez Razer Mantis Speed és 5L a legjobb választás, nem biztos hogy ha qpadon tökéletes az mx518 g5 is problémamentesen működik.
Sajnos ez a hátulütője a lézernek h nem minden régebbi egérpaddal kompatibilis.
1337