Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#201) krila válasza Esmein (#200) üzenetére

krila
(tag)

Ugyan! Nem is arra akarlak rávenni.
Csak elmeséltem a tapasztalataimat, hátha valakinek még bejön!

UI:az információ arra való, hogy megosszák:DDD

építőlegesen

(#202) Esmein válasza krila (#201) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én pedig egyetértek, lehet hogy tényleg hasznos, nagyon csúnyán megvertek egy olyan paddal :D Igaz akkor még egy teszkós textilen nyomtam.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#203) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, ma lőttem éleset vele. Egész emberi kis pad awp-zni :)

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#204) -Jackson-

-Jackson-
(őstag)

megvan a qpad xl;] bruttó 8k pixelbe, és így elsőre finom:D még a szélének simulnia kell, de jólesz szerintem Bővebben: link

الله أكبر | [J][A][K] [10][Q]

(#205) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bővebben: link
Xar a kép és ezen még nincsenek rajta a kis talpacskák. Most már abszolút nem csúszkál :)

(#206) dannnnn válasza Esmein (#205) üzenetére

dannnnn
(senior tag)

MI befigyel :) amugy nagyon jo. hasonlit proface ra csak azobn van felirat. nagyon kiváncs voltam erre a lapodra!!:)

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#207) Esmein válasza dannnnn (#206) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A talpakat szebben is ráragaszthattam volna, de így is megteszi parasztnak tanyára. Nagyon jó mert most már nem csúszkál el.

[Szerkesztve]

(#208) Esmein válasza Esmein (#207) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most nézem, a harmadik képen látszik, hogy középen ahol taperolom a csuklómmal, ott tiszta zsír és átlátszó, mondjuk ettől még ugyanúgy megy az optika.

(#209) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kicsit javítottam az egépradomon, a talpai sokkal igényesebbek lettek, maga a pad alacsonyabb lett így már elméletileg sem akadhat alá az egérkábel, valamint jobban tart.

(#210) -Jackson- válasza Esmein (#209) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

látod, teis tudod azt amit a razernél:D (exactmatnak is ilyesmi a ''talpa'', csak az szélesebb valamivel)

(#211) Esmein válasza -Jackson- (#210) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem láttam még exactmate-t csak ez tűnt logikusnak :D

(#212) -Jackson- válasza Esmein (#211) üzenetére

-Jackson-
(őstag)

hát ugyanilyen helyzetben vannak a sarkain, csak az fekete, meg kb 1cm széles gumi, nem ilyen vékony. mondjuk elvileg kisebb felületen nagyobb a nyomás....:D

(#213) aDM|RaL^ válasza Apophis (#1) üzenetére

aDM|RaL^
(őstag)

func 1030.

http://www.demotivalo.com // http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.eu - thinkpad x61 w/ fedora 16 - MBP w/ 10.6.7 - several other desktop machines...

(#214) dannnnn

dannnnn
(senior tag)

tegnap megtisztitottam padot........ ha ezt tudom hogy ilyen koszos és ha megtisztítom, ilyen jo ,akko ezentul minden nap tisztitani fogom.... :D

██ сәгтеук ыекшлу™ ██

(#215) Esmein válasza dannnnn (#214) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én is lecsutakoltam tusfürdővel, mert zsíros volt.

(#216) tibric1

tibric1
(újonc)

Sziasztok!
1 gyors kérdésem lenne!
Szerintetek melyik egérpadot érdemesebb megvennem?
- Steelpad 4d
- X-raypad Thunder8
Minőséget, tartósságot stb. figyelembevéve...
A steelpad 4d tetszene igazából de azt hallottam hogy ez könnyen kopik.
Előre is köszi a voksokat! (Ugyanitt eladó MeuPro savval maratott üveg egérpad tefloncsíkkal. 3k)

(#217) xTc válasza tibric1 (#216) üzenetére

xTc
(tag)

hi!

Nos, Lnyúztam már 1-2 Steelpadot, meg Thundert. A lényeg szerintem ha műanyag padot akarsz akkor Thunder. Bár a Steelpad előnye h 2 oldala van, ami használható. Persze, mind2 padhoz Skatez kötelező, az növeli az élettartamát+jobb csúszás.Viszont ha esetleg 1 textil padra vágynál akkor Steelpad qck, vagy qck+ bár az utóbbival 1 hidegebb lanon akár be is takarózhatsz. Lassan 1 éve használok 1 qck-t minimális kopáson kivül kutya baja, nem is igazán akarok megválni tőle amig be nem tölti az 1 éves kort (+2 hónap).

Jó vásárlást! :)

:))

(#218) tibric1

tibric1
(újonc)

A thunder8 is 2oldalas... Legalábbis a honlapjukon ez van írva: ''The Dual-sided Surface of the Thunder 8''
Miért a Thundert ajánlod mert végül is azt nem írtad?
Kicsivel kisebb meg magasabb a Thunder azt néztem de mivel jobb akkor?
Nem kopik könnyen??
Köszi!

(#219) Solad válasza tibric1 (#218) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

A thunder8 ketoldalas, a nagyobb thunder9 pedig egyoldalas

Példaképem Gregory House

(#220) tibric1 válasza Solad (#219) üzenetére

tibric1
(újonc)

akkor xtc kollega elnézte? :)
Szal a kérdés: Thunder 8 azaz nyolc
vagy Steelpad 4d

(#221) Solad válasza tibric1 (#220) üzenetére

Solad
(őstag)
LOGOUT blog

szvsz th8

Példaképem Gregory House

(#222) X@b3e válasza tibric1 (#220) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Tunderpad jobb vétel, tesztgyőztes, adnak hozzá zsinórnehezéket is

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#223) Scholes9

Scholes9
(PH! addikt)

Én ma vettem egy Qpad S-t és nagyon jó véleménnyel vagyok róla, egy mx 518-at hajtok rajta és nagyon jól meg vannak együtt.

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu

(#224) tibric1

tibric1
(újonc)

OK valszeg hallgatok rátok és thunder8at veszem majd :)
Köszi :R

(#225) clayman

clayman
(senior tag)

Sziasztok!

Melyik a legnagyobb fém egérpad, amelyről tudomásotok van? Kevés kereséssel a SteelPad 4S és a Razer Exactmat-ot találtam, ezek nem kifejezetten nagyok; ezeknél van tágasabb? Továbbá a kettő közül melyik a jobb MX518-hoz?

(#226) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Halihó! Rendelt már valaki a pixel kft-től? Én most rendeltem egy Steelpad 5L egérpadot, és azt szeretném megkérdezni, hogy (székesfehérvár) kb. mennyi időn belől érkezik meg?

(#227) Alex91 válasza Eagl3 (#226) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

2-3 nap max.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#228) Eagl3 válasza Alex91 (#227) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Thx a gyors választ. Gondolom hétvégén nem szállítanak...

(#229) balesz^

balesz^
(tag)

Sziasztok!

Valaki használt már G5-el Thunder9 padot?
Érdekelne, hogy rendesen működik-e rajt. (Veszi-e a rántásokat is).

Mert nekem egy fUnc 1030 van, és ezzel nem az igazi.

(#230) L@co

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello!!
Microsoft Intellimouse Explorer 4.0-ám van. Ehhez kellene vmi jó egérpad 2-3 ezer Ft-ért!! Mit ajánlotok?? (Játékra kellene természetesen)

L@co

(#231) L@co válasza L@co (#230) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

UP!!

L@co

(#232) trassher

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Hy!
Ismeri valaki a RantoPad nevű márka termékeit??

(#233) kic$i PiCuR

kic$i PiCuR
(újonc)

Hali all!Valaki tudna segiteni.Én most vettem egy Steelpad 4D-t és az a bajom vele hogy kicsit kopik pedig még csak most vettem.Ráraktam a teflont az egére(MS 1.1).
Jah még az hogy én kis sensityvel játszok.Ebbe a témába valaki tudna segiteni az irjon.msg me

Varga Istvan

(#234) L@co válasza kic$i PiCuR (#233) üzenetére

L@co
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos nem tudok segíteni, úgyhogy UP

L@co

(#235) rauschie

rauschie
(őstag)

öööööö szoval.
minap vettem logitech G1 rágcsálót, és szeretnék cszni vele.
namármost: ha még nem vagyok vmi highskilles gamer akkor a cumó alá bőven elég 1 steelpad qck, vagy még az is sok?
kösz előreis mindenkinek!

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#236) nahat válasza rauschie (#235) üzenetére

nahat
(tag)

Azzal nem teszel rosszat, hogy egy korrekt padon játszol. Összesen azt kell számításba venned, hogy mennyit szeretnél rá elkölteni. (bármit veszel is, használj csúszkát ez egér talpára)

''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''

(#237) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

halihó,

Logitech MX310-hez milyen egérpadot ajánlatok? :R

(#238) rauschie válasza ocsi19 (#237) üzenetére

rauschie
(őstag)

mennyiért?

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#239) ocsi19 válasza rauschie (#238) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

3-4k körül

(#240) rauschie válasza ocsi19 (#239) üzenetére

rauschie
(őstag)

szerintem steelpad qck, vagy asszem a qadok közt is van vmi ennyiért

(#241) balesz^ válasza ocsi19 (#239) üzenetére

balesz^
(tag)

QcK vagy SpeedPad

(#242) balesz^ válasza kic$i PiCuR (#233) üzenetére

balesz^
(tag)

Hát az elfog kopni szép ''lassan''... :)

Olyat hallottam, hogy bútorápolóval szokták fújni, amikor már kellően kopott és nemakar úgy csúszni mint ahogy kellene.

(#243) ocsi19 válasza balesz^ (#241) üzenetére

ocsi19
(senior tag)

:R

(#244) kukker01

kukker01
(újonc)

Hi!

Kérdésem a következő lenne: Ti melyik alátétet választanátok inkább: Steelpad s&s, vagy fUnc archetype? Épp most akarok egy újabb alátétet venni, és nemtom, melyiket érné meg joban venni...
Esetleg van valakinek valami tapasztalata az említett termékekkel kapcsolatban?

(#245) Angelo69 válasza kukker01 (#244) üzenetére

Angelo69
(senior tag)

Szia.
fUnc archetype-ot hasznalom szerintem jo valasztas mivel ketoldalas es igy megtalalhatod hogy mihez melyik fekszik a szamodra jobban.

"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat." - "Na, ez is történelmi hír. Nem volt még példa rá, hogy a gyártó által kiadott driver miatt lesz brikett valamelyik alkatrészből" :D...by Killer01

(#246) kukker01

kukker01
(újonc)

Hi!

Thx a választ. Tudtam, hogy két oldala van, és hogy egyik durvább, másik simább felületű, és ki kell próbálgatni, kinek melyik fekszik jobban. Csak zta nem tom, hogy valaki vett-e már ilyen alátéteket, és arra milyen benyomást gyakorolt a pad?
Válaszotokat előre is köcce!

Bye

(#247) bLL^ válasza kukker01 (#246) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Volt alkalmam kipróbálni 1 s&s-t lanon(nekem 5L-em van és régebben 4D-m is volt) és az s&s rosszabbul csúszott mint az asztal....azóta üveg- és szövetegérpad párti vok, de inkább szövet mert az olcsóbb. :DDD

1337

(#248) kukker01

kukker01
(újonc)

Aham! Thx a véleményedet, mondjuk lehet, hogy a hyperglide nem volt (rendesen) rajta az egéren, vagy ilyesmi. Eddig S&S-ről nem hallottam túl sok rossz véleményt, de ezt jegyzem! :D

(#249) bLL^ válasza kukker01 (#248) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Kérdezd meg MarK-ot (moderátor) az ő ss-ét próbáltam és ő azt mondta h 5L sokkal jobb, hyperglide szvsz biztos volt rajta. :)

1337

(#250) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Vegyetek SteelPad QcK-t. Olcsó, kényelmes és tartós. :R

All Black...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.