Szóval ezek valamelyikét keresem!
SONY GDM-FW900 24"
SONY GDM-F520 22"
...ha valaki tud, lát, legyen szíves értesítsen, a közvetítőnek is jár v.mi!

Sportolói szemszögből közelítem meg a jövőt! - Győzzön a J.B.I. ! ;) ! ! -

Szóval ezek valamelyikét keresem!
SONY GDM-FW900 24"
SONY GDM-F520 22"
...ha valaki tud, lát, legyen szíves értesítsen, a közvetítőnek is jár v.mi!

Üdv. Sony E530 vagy Dell P1130? Mindkettő 21".
No Hope = No Fear

Posta megoldható lenne? Bár ha jársz Nyíregyh. környékén, az lenne a legjobb...
Szóval kérhetnék egy PÜ-t, mennyiért tudnád nekem elpostázni?
Köszönöm szépen előre is! 
Ui.: fényerő mennyin van? Esetleg ha küldenél 1-2 képet, azt nagyon megköszönném!

Félreértettél. Véleményeket szeretnék, hogy melyik jobb választás 
No Hope = No Fear

Bocsi! Jogos, most néztem, h. nem válaszként jött! Én kérek elnézést!
...ha már így állunk, én a másodikat választottam volna, ha Neked ezek eladóak lettek volna! 
Sziasztok!
Egy osoreg ibm 22collos crt-m van. a jelenseg zug mint az allat. halk ciripelo hang folyamatosan. lehet egy takaritas raferne ? illetve kondicserek ?
-Mi ez? -Cike! -És ez? -Maac! -És emez? -Kota! -Kutya az nem lehet, az tilos! -Akko cike!

Samsung Sync master 753 monitornál nem tudom felbontást nagyobbra állitani, mert akkor csökkenti szineket. Mi lehet a probléma?

"csökkenti szineket"
úgy érted, hogy visszaveszi a windows 16 bit-re a színmélységet?
Akkor kevés a videókártya memóriája.
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

Igen. De 16ról 8bitre veszi le a szineket.
[ Szerkesztve ]

Minden képpontnak a színmélység bitszámával megyező helyre van szükség a vga memóriában.
(tehát pl 1600*1200 16bithez 4Mbyte kell...de 8bites színmélységhez elég 2Mbyte is...ez "kerekitett" értékek)
Ha valami régebbi kártyával próbálkozol, akkor ezzel számolnod kell... (dobj bele 16Mbyte-os kártyát, az már nem korlátozza a jobb crt-k képességét.
De egyébként titok, hogy milyen vga-val erőlködsz?
[ Szerkesztve ]
TN panelekből nem lehet várat építeni, még akkor se, ha LEDes háttérvilágításúak...

üdv
az lenne a kérdésem, hogy az eizo f931 hátulján van ugye a d-sub kimenet és van 5x bnc (kapcsolható).
na AZT hogy? van hozzá kábel? mi a neve?
van több gép amit egyszerre kezelnék, és nem szeretném dugdosni a kábelt 10percenként.
köszi
r
http://href.hu/x/9863 Valahol Barsel környékén voltunk, a sivatag közepén, amikor a drogok hatni kezdtek.

Valaki esetleg tudna küldeni / feltölteni nekem IBM P260 Win7 x64 drivert?
Win7 alapból felismeri, de kevesebb felbontást / hz-t enged.
===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

Ilyen monitorokat keresek:
SONY GDM-FW900 24"
SONY GDM-F520 22"

Következő monitorok egyikét keresem sürgősen.
Csakis jó állapotú érdekel. 
- Iiyama Vision Master Pro 514
- IBM Thinkvision C220P (Black) 22"
===> Komplett számítógép sürgősen, és olcsón eladó mindennel együtt!!! <===

Abszolút nem zavar!
Ezt most értsem úgy, h. lenne Neked számomra egy példány?
Kérhetnék egy árajánlatot PÜ-ben?
Állapotról lehet tudni v.mit? Fényerőt pl.: mennyire kell állítani, h. normál látható kép legyen?

Még nem láttam rajta képet, először meg kell csinálnom (sajnos csak kedden tudok nekiállni mert a Gondnok akkor nyitja ki a raktárt! (elfelejtettem elkérni))
[ Szerkesztve ]

Jaaajj, értem.
Szóval egy javításos történet lesz...
Lehet tudni, h. mi a problémája egyébként?
Mennyi ideig fogja bírni, gondolom árat csak a javítás után fogsz tudni mondani, majd PÜ-ben légy szíves, jaa, meg hát ezt sajnos v.hogy postával kellene megoldani, szóval nem lesz egyszerű a történet, de jó lenne összehozni! 

Ütés érte amitől az alaplap és a hátlap eltörött!
A hátlapot lecserélték, az alaplapot a törésnél átdrótozták, és így működött hibátlanul egy ideig (napot nem mondtak) majd leállt!
Ezután vettem meg!
Át kell néznem hogy az átkötéseknél nem maradt e ki még megszakadt fólia, illetve igazat mondtak e...
Amint mondtam kedden nekiállok, remélem tudok infót mondani!
A postás szállítás nem biztos hogy megérné ekkora súlyú és méretű monitornál...
Ui:
Mivel a hátlap gyári ezért azt gondolom a működő monitorhoz rendelték meg, mert nem 2 forint egy ilyen!
[ Szerkesztve ]

Persze-persze, bocsi, nem sürgetni akartalak én, félre ne érts! 
Az utaztatásról majd tárgyalunk akkor, ha odakerülne a sor...
(Remélhetőleg esetleg akad egy futárcég, amelyiknek nem gond, szerintem 3k-ból ki lehet hozni...)
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogy hogy hívják azt a tv nyákba integrált dolgot aminek a segítségével lehet állítani a focust, képernyő nagyságot?! (a képen jobb felő sarokban látható fekete cucc - ami magyarán az elektorokat téríti el ugye).
Egy LG CE-29Q12IP crt tvben haldoklik (cicergő hangot ad, a tv képe már csöppet torzult, és levéve a hátlapot látni hogy egy elektorom áthúzás-zárlat van benne) a dolog és érne a cserére, milyen árban lehetnek ezek a dolgok, ill szedett már ki valaki ilyen cuccot tvből? ez simán csak bele van ültetve, és nem forrasztva?!
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Sorkimenő (transzformátor)
Ára: Változó (több ezer)
Sok százat!
Forrasztva van!
[ Szerkesztve ]
Köszönöm szépen a gyors választ!
ezeket honnan szoktad beszerezni? ebbe a típusú tvbe egy LG DJ03 KD25 A jelzésű van, ezeket lehet másfajtával is helyettesíteni?
[ Szerkesztve ]
"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

Szia!
Itt:
0. >> Új téma indítása >>
1. Köszönsz
2. Megkérdezed a készülék márkáját és típusát is leírva! (ne lepődj meg ha chasi számot is kérnek)
3. Ha szerencséd van, akkor kaphatsz után gyártottat hozzá, az eredeti általában beszerezhetetlen (de van kivétel)
4. Esetleg TV szerelő is tudhat segíteni
!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
A Samsung 793s és a 753s közül melyik tud többet? Melyik a jobb?

Hi!
21"-os Belinea 108030-as tipusu CRT-rol lenne szo. A kerdesem az, hogy miert nem tudom a frissitest 85 Hz-nel feljebb tenni 1280x960-as felbontasnal, mikozben 1280x1024-ben siman viszi a 100 Hz-et is? Ilyen szar lenne a drivere? Es ha igen, azzal mit tudok kezdeni? A hivatalos, gyari, "legfrisebb" driveret hasznalom [link]. A 4:3-as arany miatt eroltetnem az elobbi felbontast. Vagy az AMD drivere lenne szutyok? (Radeon 5770 hajtja 10.12-es Catalyst-tel.)
[ Szerkesztve ]
ez meg az

próbáltad úgy is, hogy a "monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése" menüt kikapcsolva kiválasztod a 100Hz-et? (sokszor az inf nem tartalmazza, de a monitor tud többet is)
ha 1024-sort tud 100Hz-en frissíteni, akkor 960-at is tudnia kell.
A képcső vízszintes frissítési képességéből (nálad 125kHz) és a felbontás sorainak számából lehet számolni az adott felbontás max függőleges frissítését.

Termeszetesen kivettem a pipat a negyzetbol es ugy sem valaszthato a listabol a 100 Hz. En is ezen vacillalok, ha 1280x1024-ben tudja, akkor 1280x960-ban miert nem... Sot, mar probalom az .inf fajlt modositgatni, vagy a reg. adatbazisban atirogatni a megjelenitesi modokat, eddig eredmenytelenul. A monitor kabel arnyekolt, mindket vegen zavarszurovel ellatott, de erre sem gyanakodhatok, ha 1024-ben viszi... Tehat tovabbra sincs otletem, es szivesen veszek ezzel kapcsolatban minden segitseget!
Koszonettel:
executor
ez meg az

powerstrip-pel csinálhatsz egyéni felbontást, egyéni frissítéssel, crt-vel nekem jól működött, gyakorlatilag szinte bármit megcsinált.
(azonnal kipróbálhatod az adott beállítást, ha működik, elmentheted)
[ Szerkesztve ]

Maris nekigyurkozom es leirom, mire jutottam vele. Koszonom a javaslatot!
ez meg az
(#4082) exor_65596 válasza exor_65596 (#4081) üzenetére

Sajnos, nem sikerul a PowerStrip-pel sem atallitanom 100 Hz-re. Csak arra tudok gondolni, hogy hulye a monitor EDID-je, az egyik driver (Belinea vagy AMD), de lassan en is meghulyulok ettol. 85 Hz-en azert nem akarom hasznalni, mert valamilyen modon, nagy szerencsemre ebben a felbontasban eszlelheto konvergencia, foleg a betuk szelein. 1280x1024-ben 100 Hz-en teljesen tiszta a kep, 1600x1200-ban meg minden kicsi az en szememnek. 
ez meg az

Szia!
Az én Sony 21" monitorommal is ez a helyzet, egyébként driver probléma! (ha jól emlékszem volt egy Catalyst amivel ment a 100 Hz is 1280x960-ban)
Szerintem hagyd a fenébe a 960-at használd 1280x1024-ben (tudom nem ez a nativ felbontása) de én például észre sem veszem (filmen vagy játékban hogy torzitana) DE legalább több sort látsz a forumon! 
[ Szerkesztve ]

"Az én Sony 21" monitorommal is ez a helyzet, egyébként driver probléma! (ha jól emlékszem volt egy Catalyst amivel ment a 100 Hz is 1280x960-ban)"
Tehat valoszinusitheto, amit en is sejtettem, hogy a Catalyst hibaja. Meg vegigzongorazom az idei drivereket AMD reszerol, es ha azok kozott sem lesz megfelelo, akkor lehet, hogy hagyom a francba es valoban 1280x1024-ben fogom hasznalni 100 Hz-en. Mar sikerult belepnem a monitor szerviz menujebe, sot, defaultolni az EEPROM-jat is, ami termeszetesen nem vezetett eredmenyre. Azt vettem meg eszre, hogy ha az asztalon atallitom 1280x960-ra a felbontast, akkor a Belinea menu gombjanak megnyomasa utan is 1280x1024-et ir az OSD-panelen, mintha a gyarto is ezt gondolna normalis alaphelyzetnek es eroltetne a 960 sor helyett. [link]
Mindenesetre koszonom mindkettotoknek a segitseget!
ez meg az

Szia!
Es ezt hanyas verzioszammal, illetve melyik menupont alatt erted el, mert ilyet a 3.83-ban nem talalok.
ez meg az

eddig hol próbáltad beállítani? 
képernyőprofilok -> konfigurálás -> speciális időzítési beállítások
Hello!
Pécsett van valkinek kölcsönbe egy LG F720b-hez való kék színkártyája? Kéne egyet beállítani...
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Hali mindenkinek!
Azt vágja valaki, hogy mitől lehet ez, illetve nagy probléma e:
Időnként (percenként, óránként) változó időközönként a CRT monitorom bal és jobb oldala megmozdul. 1 picikét "összemegy" utána megint visszaáll az eredeti helyére (mintha az OSD menüben eggyel összébb zsugorítanám aztán vissza, csak magától csinálja). Maximum 1mm-rel ugrik beljebb, de azért észrevehető. Alapvetően nem zavar egyáltalán, csak arra lennék kíváncsi ez minek lehet a baja, vagy mennyire komoly baj. Ettől eltekintve nincs más észlelhető hibajelenség.
"Csak két dolog van ami végtelen, a világűr és az emberi hülyeség.... habár az elsőben nem vagyok biztos!"
Utolsó emlékeim szerint a sortrafó döglődésének jele, kezd bezárlatosodni.
Galériám : http://kilatas.webuda.com/ ------ Vennék hibás LCD monitorokat ------ Ha privátot írsz, és én válaszolok, vedd már a fáradtságot, hogy visszaírj...

Esetleg más vélemény?
Bárki részéről?
[ Szerkesztve ]
"Csak két dolog van ami végtelen, a világűr és az emberi hülyeség.... habár az elsőben nem vagyok biztos!"

Néhány hétig egy CRT monitort fogok használni. Everest szerint ezt tudja:
Azt volna a kérdésem, hogy az itt felsorolt felbontásokat ki lehet-e kényszeríteni a monitorból valamilyen külső programmal? Engem konkrétan az 1152 x 864 @ 105 Hz felbontás/frissítés érdekelne. Ezen a felbontáson 85Hz -nél magasabb frissítést nem enged.
[ Szerkesztve ]

lásd: #4078 és #4080 ...

Én inkább KH-nak gondolom!
Egy átforrasztás nem árthat a soreltérítés környékén!
Lehet persze akár sorkimenő kezdődő hibája is, de kicsi a valószínűsége!
dízelracer:
A PoverStrip megoldás jelent!
[ Szerkesztve ]

Köszi ez segített. 85Hz helyett már 120Hz-en hasít. Kissé mint ha homályosabbnak tűnne így de a vibrálás teljesen megszűnt. Kipróbáltam az 1920x1080@85Hz-et is. Vicces volt egy 17es crt-n. 

De ha nem nyúlok hozzá szerinted nem lesz komolyabb baja? Max szervizbe tudom elvinni, mert monitor javításhoz nem értek csak számítógép szervizeléshez.
Bár szívesen tanulnék monitor szervizelést is. 
[ Szerkesztve ]
Örüljön, ha csak forrasztani kell 
@ Lord Dragon : A monitorról lekapod a burkolatot, ha szerencséd van, akkor hozzáférsz az alaplapjához. a sorkimenő az a legnagyobb tömbszerű cucc, amit találsz rajta, amin a fókuszt-fényrőt is állítod. Annak az alját végigforrasztod.

Azért ne vedd 1000%-ra, valaki okosabb is adhatna tippeket