Bizony, egyforma típusú a moncsink. 
A színhőmérséklet értékek lehetnek teljesen különbözőek, hisz a moncsik is különbözőek, tehát az nagyon relatív. Most levettem 9300K-re, így picivel jobbnak érzem. Az biztos, hogy lehet megint a beállításokkal szórakozni, de most arra nem nagyon van időm, és a returnnal eszméletlen lett alapban is.
Ha ezt is odaraknánk a Samu mellé, lehet, hogy zöld lenne, mint a fene. 
A konvergencia egész elfogadható, de kompromisszumok nélkül nincs CRT sem. A bal felső sarokban van egy kis homály, de így a többi részen teljesen jó. Ha %-ban nézzük, akkor a legjobb helyen van kb 99%, kicsit mellette, ill. a széleken 95%, a bal felső részen meg olyan 90%-os lehet. Azt megfigyeltem, hogy a konvergenciába a színbeállítás, moire, a landing, de még a geometria is bele tud szólni. Nem beszélve a vízszintes konvergencia alsó-felső állításáról. Ha egyiken állítasz, a másiknál mászik el..
Szerencsére nálam ez nem változott különösebben az elmúlt időben, most nem nagyon lenne időm vele szórakozni.
Innen van a KCE-VGA típusú kábelből 3 méter jó csatlakozókra szerelve, meg vagyok vele elégedve. 
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.