Nincs gond a monitor kábellel ? (bár akkor az egész kép színeződne el)
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Lacix29
(őstag)

Roachy
(kvázi-tag)
Ez nagyszerű hír!
Akkor vedd úgy, hogy egyet már el is adtatok (természetesen a legszebbet, legjobbat, legfiatalabbat
)!
Nincs gond a monitor kábellel ? (bár akkor az egész kép színeződne el)
Nem, sajnos nem. Loha-nak volt igaza, mert 24k a javítása, és ebből a pénzből új monitort lehet már venni, tehát kukába megy.
Köszönöm a javaslatokat!

joeid
(tag)
Óóóó nálunk csak legszebb, legjobb, legfiatalabb monitorok vannak ![;]](/dl/s/v1.gif)
Még nem frissítettem a webet ,de aszem br. 27-t lesz a P275 , br. 28 a Belinea.
www.wpower.hu
biztos én vagyok a béna, de nem találok linket a honlapotokra/árlistához a topicban... meg amúgy se. ki tudnál segíteni?
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Loha
(PH! kedvence)
SZVSZ a boltotok webcímét beírhatnád az adataid közé, vagy akár az aláírásodba... 

Mike 32
(fanatikus tag)
halli skacok 1 ilyen P275 engem is érdekelni fog

Hajók,csúzdák,Kerti butorok eladók,OPEL Corsa hátsó idom :) 3D munkáin http://www.renderosity.com/mod/gallery/browse.php?user_id=335454

joeid
(tag)
Megtettem ,elnézést ,mit ahogy már írtam nem feltétlenül azért vagyok itt ,hogy fényezzem magunkat ,hanem hogy ha kell tudjak adni hasznos infokat...azt majd mindenki eldönti ,hogy amit ajánlunk jó vagy nem jó.
A webcímünk : www.makrotex.hu
Ha minden igaz ma estére már kész lesz a frissítés is 
www.wpower.hu

Mike 32
(fanatikus tag)
ugy látszik még nem lett frissitve.
Más mindenkitöl kérdezem hogy ezek közül melyiket ajánljátok ???
EIZO T960 21'' CRT, képponttávolság: 0. 23 mm, ajánlott felbontás: 1280 x 1024/106Hz, max. felbontás: 1600 x 1200/92Hz, súly: 33 kg, garancia: 5 hónap. 22 500ft
21 DELL P1130 SONY FD trinitron fekete
21 in., CRT Conventional, Black Cabinet, Dot Pitch: 0.24 mm, Max. Resolution: 1600 x 1200, For: PC Platforms 1 hó gari 32 000ft
21'' Sony CPD-G520
21'' síkképernyős trinitronos monitor Max. felbontás: 1800x1440, 87Hz 34,999 Ft
21'' Sony Multiscan G500
21'' trinitronos monitor, max. felbontás: 2048x1536 75Hz, '99 TCO szabvány, 31 kg, 0,23mm képpont távolság 29,999 Ft 
Hajók,csúzdák,Kerti butorok eladók,OPEL Corsa hátsó idom :) 3D munkáin http://www.renderosity.com/mod/gallery/browse.php?user_id=335454

joeid
(tag)
Dolgozom rajta 
Én a felsoroltakra csak azt tudom mondani ,hogy az Eizonak jó képe szokott lenni ,viszont ha elromlik 99% -ban a sorkimenő romlik és azt ha csak nincs egy másik ugyanolyan típusú Eizod amiből kilehet szedni nem lehet javítani (sőtt ,ha mégis kicseréled akkor sem biztos hogy jó lesz).
A többit nem ismerem, de 1 hó gari ? Hmmm...
www.wpower.hu

Loha
(PH! kedvence)
EIZO-nál én is úgy halottam, hogy sok gond van a sorkimenő trafóval, tehát elég sok meghibásodik, meg a T960 csak majdnem síkképcsöves, de ebben nem vagyok biztos
DELL P1130 meg a SONY G520 belülről ugyan az, csak a külső burkolat más. F520 után szerintem az egyik legjobb CRT 
Ennek a tipusnak az elődje, a G500-as. Ami a G500-as mellette szólhat, hogy csak frissítésekben tud kevesebbet (130kHz vs. 121kHz) vmint az egyik legmegbízhatóbb tipus. G520-assal állítólag picit több a gond. Az árakat is figyelembe veszem, akkor egyik sem éri meg, mert makrotexéknél 27k lesz az IBM P275, ami szintén ugyan az mint a SONY G520 belülről és még 6 hó gari is van rá, szóval egyértelműen az a legjobb 

joeid
(tag)
Óóó ,köszönjük 
Egyébként lehet szó 1 év gariról is , mivel a 22'' Belinea romális aránya 1 év alatt kevesebb mint 1% , ezért nyugodtan tudjuk vállalni ,persze némi felárral ,kérdés ,hogy ki mennyit lenne hajlandó fizetni ezért (én olyan 2-3000-re tippelek)?
Mert vannak sokan akiknek jó 1 hó gari is csak legyen olcsó ,meg van akit nem érdekel az ár csak min. 1 év gari legyen rá.
Szóval ha van ilyen vagy hasonló javaslat azt szívesen vesszük és megpróbáljuk megvalósítani.
Jah és kész a web , bár a letöltési részen még dolgozok...
www.wpower.hu

Mike 32
(fanatikus tag)
Köszönöm nektek a kimeritö választ

Én személyszerint inkább a nagyobb ár és az 1 év garit választom (biztos ami biztos alapon)
Akkor fentartom az IBM P275 rendelésem remélrm minél hamarabb lesz

Lene még 1 kérdésem vam nekem 1 Belinea 10 80 80 as és 1x csak össze ugrott a képe és azota csak villog narancssárgán a készenléti led a kérdés az hogy megbirjátok -e csinálni vagy beszámitjátok -e a másik monitorba ??? 
Elöre köszi a választ 
[Szerkesztve]

joeid
(tag)
Nocsak ,remélem nem tőlünk van 
Megtudjuk csinálni , a sorvég tranzisztor szált el benne + egy kis ellenállás amit cserélni kell benne (amiatt szállt el a sorvég)...a javítás ára attól függ hogy tőlünk van-e ,mert ha igen akkor egy kedvezményes árat adunk 
Beszámítani ,beszámíthatjuk ,de szerintem ha mondanék rá egy árat mennyiért hasra esnél ,szóval szerintem inkább ne 
www.wpower.hu

fishi1
(újonc)
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy egy viszonylag régen használt mag xj810-es monitor újra beüzemelése után olyan furcsa problémák léptek fel, amik nem tudom, hogy beállítási bajok-e avagy valami elromlott a monitorban. Egyrészt a képernyő egyik oldala világosabb, mint a másik (gradienszerű áttűnés a két szél között), ill. hogy szöveg, vagy valami ábra mellett világosabb vízszintes csikot húz.
Ha van ötletetek segítsetek
köszi
fishi

Loha
(PH! kedvence)
Lett mozgatva a monitor? Lehet vmi érintkezési hiba is. Szerintem kizárt, hogy beállítási gond lenne, a fényerőnek nagyjából egyenletesnek kellene lennie, ezt nem lehet menüből korrigálni. Az is lehet, hogy szimplán elörgedett a moncsi, vagy vmi elromlott benne.
Lehet hülyén hangzik, de próbáld meg felülről és oldalról jól megcsapkodnia moncsit, néha szokott segíteni 
lassan egy éve, hogy Dualban működik az én két szép monitorom, és mostanában felmerült bennem a kérdés: mennyire bántják egymást? Végülis mindkettő elég nagy hőt fejleszt, eléggé mágneses (gondolom) meg ilyesmi. És ha jobban megnézem, akkor néha látok némi picike zavart főle a nagynak a kicsivel érintkező oldalán. Szóval? Bántják egy mást?
Egy 19''-s Macom N110-es (amúgy mi a véleményetek róla?) 1600*1200@85Hz és egy 15''-s Packard Bell 1024*768@75Hz-n, őt hamaorsan váltja egy sík képcsöves ProView DX977.
más: mivel lehet a monitor képcsövét tisztítgatni? eléggé össze van már nyákolva...

Loha
(PH! kedvence)
Igen ''bántják'' egymás, ha nem azonos frissítésen mennek. Ha azonos a frissítés akkor elvileg nem. Helyedben megszabadulnék 2 gyengus moncsidtól és vennék egy 21''-ost. 
Vmi nem maró szerrel kell tisztítani. Vizes rongy, ha az nem elég, mosogatószer (Pur Universal), vagy vannak ilyen ablakmosó sprickelős izék
Meg lehet kapni speciális monitortisztitó folyadékokat(alkoholos) azok is nagyon jók.
Amire vigyázni kell, hogy az erősen szennyeződött moncsit szárazon nem tisztítjuk, és senki ne várja meg hogy vastagon álljon rajta a por, mert a por karcolja fel a legkönnyebben.

Mike 32
(fanatikus tag)
Nos akkor csak az a kérdés hogy mennyi a javitás és hogy kerül fel pestre mert 80 km re lakom ,ugye bár ez meg 31 kg 
Egyáltálán érdemes vele foglakozni 
a 21-es túl nagy és túl kicsi egyszerre.
Fizikailag nagyobb nemigen férne itt el mélységében egyrészt, másrészt én még a jelenlegi majd 3 megapixelen is szűkösködöm, ha Premier vagy 3D studio fut éppen. Márpedig azok futnak épp eleget 
Hamarosan kicserélem a kicsit egy 17''-re, ő majd 85-n megy és akkor jó lesz.
Mit értesz az alatt hogy gyengus?
Olyan szép képe van a MACOMnak hogy csuda...
mi a baj vele?

fishi1
(újonc)
Igen, lett mozgatva, kocsival kellett szállítani. Ütögetni próbáltam, nem segített... Más ötlet, vagy innen már dobhatom ki? Sajnálnám...

Loha
(PH! kedvence)
Nem tudom hogy bírja a szemed, ezeket a moncsikat nem szokás ilyen felbontásokban használni. Nekem 21''-on is sok az 1600*1200, bár azon már megértem ha vki használja.
Meg a 15''-oson az 1024*768 75Hz-en... 
Ez szigorúan SZVSZ:
Ha fontos az egészséged és komolyan dolgozol a moncsikon, akkor gyorsan megszabadulsz tűlük. Vagy veszel 1-2 21''-os CRT-t, ha pedig nem férsz el akkor 2 17''-os TFT. Tudom most az fogod mondani, hogy neked semmi bajod tőle, lehet mert már megszoktad... Vannak olyan dohányosok is, akik 90 meg 100 évig élnek, amire nekem nem sok esélyem van, de azért próbálok minél többet tenni azért, hogy egészségesebb életet éljek... 

Loha
(PH! kedvence)
Szerintem szállításkor elmozdult benne vmi. Lehet, egy szétkapás és a nyáklapok megigazítása segít, de ez csak találgatás, és persze nem ajánlom hogy személyesen tedd meg
, de az is lehet, hogy kész ennyi volt...
azt hittem, csak a frissítési ferki számít a szem szempontjából, hogy legyen 75 felett. A 15-st azért cserélem le mert csak 75. Szívesen megtenném, hogy lecserélem őket, de egyenlőre nincs rá 40ezer pénz, 120 meg pláne. 
mindenesetre végigondolom, nagyon köszönöm a tanácsot!

4d
(fanatikus tag)
Loha! Segítséget szeretnék kérni: vettem egy G520 moncsit tök jó állapotban van, de mégsem tudom rendesen beállítani. Valami lehet a konvergenciával vagy az élességgel, mert valamiért zavaró a szememnek.
Tök furcsa mert nem tudom hogy mi lehet pontosan a baj, mintha egy pici szellemkép is lenne, de erre nem mernék megesküdni. Fáj is a fejem tőle. Mit javasolsz ha valahogy bejutok a szervíz menübe,ott lenne rá valami megoldás? Vagy egyből vigyem szervízbe? Tudnál ajánlani valakit?
kábel megfelelő? nem valami szar tyúkbéllel dolgozol, ugye (attól könnyen lesz szellemképes)

4d
(fanatikus tag)
a kábel úgy látom eredeti. Nincs fent a moncsi drivere. Ez okozhat ilyen hibákat? A szellemképes jelenség nem egészen egyértelmű. Inkább azt mondanám hogy az a kép amit bámulok, negyon kényelmetlen a szememnek.

Loha
(PH! kedvence)
Pontosan kéne tudni, hogy akkor mi nem stimmel a moncsi képével. A szellemkép nagyon zavaró tud lenni, és azt szinte mindig a rossz kábel okozza ahogy rlazol is mondta.
Sok esetben lespórolják a használt moncsikról a jó kábelt.
Milyen felbontásban, frissítéssel használod? Én először 1280*960 100Hz-en próbálkoznék.

joeid
(tag)
KB 10-15e Ft a javítás ,ezután kell eldönteni ,hogy érdemes-e vele foglalkozni...
Sajna ezt az árat a szervízes határozza mert nem fix fizuval van hanem db árral...
Mondjuk az egyik konkurenciához képest elég korrekt ár (ott csak a bevizsgálás ennyi
)
Jah ,javítanom kell magam : a 21'' Belineából a mostani szállítmányban nem fog jönni (kicsit elbeszéltünk egymás mellett a kollegával ), de később lesz belőle.
A P275 -sek úgy néz ki hogy egész pontosan szerdán érkeznek meg ha csak nem jön közbe valami időjárási körülmény ,ami mostanság sajna elég gyakori (végülis tél van
)...
www.wpower.hu

Roachy
(kvázi-tag)
Nekem simán megér 2-3ezer forintot +6hónap garancia. Még így is korrekt ár, és egy használt monitor esetében, tényleg számít hogy mennyi a jótállás rá.

Loha
(PH! kedvence)
Az is nagyon számít, hogy milyen éles a kép mennyire kell erőltetned a szemed, és szerintem ez számít a leginkább. A régi 15''osoknak szerinem nagyon homályos képe van már 1024*768-ban is. 19''-os mincsiknál pedig nagyon kevés van szerintem aminek megfelelő képe lenne 1600*1200-ban, már csak azért is mert túl kicsi hozzá a képátló.
Egy 21''-ossal nem kapnál nagyobb munkafelületet mint most, de kb. 17k ból meg lehetne oldani a cserét(aladod a 2 mostanit), és akkor egyől sokkal ergonomikusabb munkakörülményeid lennének. Vagy megtartod a 19''-os második moncsinak 1280*960-ban és veszel mellé egy 21''-ost, mondjuk ez már nagyobb kiadás.
És is próbálkoztam 2 moncsis felállással egy időben, de ha nem egyforma a 2 moncsi akkor szerintem nagyon zavaró a gyengébbik moncsi képe. Pl. a 21''-os moncsim mellett egy 15''-os képe olyan mintha egy homályos üvegű buborékba bámulnék 
Ha 17''-os TFT a másik választott akkor ott meg már egyáltalán nem tűnik olyan élesnek a CRT képe, viszont a TFT-nek nagyon látszanak a színek terén a hátrányai. Viszont az tény, hogy 2 moncsi esetén nagyon jót tesz az, hogy forgatnod kell a fejed és több helyre fókuszálni, így sokkal késöbb fárad el az ember szeme.
abban teljesen igazad van, hogy a 15''-s így nem jó. Főleg, hogy mellette a 19''-snek káprázatosan szép képe és színei vannak. Hitachi képcső, mint a minap megtudtam, ez nem tudom jó vagy rossz, de a magam részéről teljesen elégedett vagyok vele. Persze lehet, hogy azért, mert még nem láttam jobbat.
Őszintén érdekelne a véleményed erről a képről, hogy mennyire olyan jó, mint ahogy én hiszem...
A 15''-s hozzá képest tényleg homályos, és nem jók a színei. Ezért lesz lecserélve, mihelyt megjön a szervízből a 17''-s Flat Proview.
Egyébként sokáig azt hittem, neki is milyen szép képe van, aztán bejött mellé a MACOM és azóta nem vagyunk annyira jóban. Csak nem bírtam elvinni a 17-est szervízbe.
A dual nekem kell. Fantasztikus úgy dolgozni, hogy a nagy mocsin van a kezelőfelület (vágópad, effektlista, filelista, history stb.) a kicsin meg 100%-s méretben látom a képet. Photoshopban meg Quarkban is nagyon jó, hogy a nagy teljes felületén látom a képet mert az összes kezelőablak a kicsin van. Talán pont azért tűröm jobban, mert a két moncsin teljesen más élet van. Most pl a nagyon megy a ProHardver a kicsin meg az MSN és Skype.
Annyira függő vagyok, hogy ma már egyszerűen nem bírok nem Dual gépen tartósan dolgozni, mert kicsi a munkafelület... 
Ezt a 21+19-es dolgot végiggondolom, főleg anyagilag gond. De rengeteget ülök a moncsi előtt, féltem a szemem...

Loha
(PH! kedvence)
A lezdő hozzászólásomból tudok idézni a Hitachi saját fejlesztésű képcsövéről:
Elliptikus maszk
Hitachi fejlesztése, sajnos nem terjed el, ezért nincs sok gyakorlati tapasztalat, de papíron jól hangzik.
Én sem találkoztam még ilyennel, de elviekben elég jó.
Összességében ezeknek az emlegetett 21''-os moncsiknak ha jót sikerül kifogni, verhetetlen képminősége van, még a TFT-kel szemben is.

4d
(fanatikus tag)
Kicserélem a kábelt, aztán meglátjuk. 1024x768/100Hz-en használom.

Loha
(PH! kedvence)
Az viszont szerintem kevés, ott már nagyon látszanak a pixelek. Ha nem szereted a kics betüket akkor szeritnem 1152*864-ben használd, nekem is abban megy. Nálam az 1024*768-már nagyon pixeles és nem is tűnik olyan jónak a kép.
De szeritnem érdemes végigpróbálni a felbontásokat és frissítéseket, hogy melyik a neked megfelelő. Pl. Nem mindig a 100Hz a jobb, mert általában 85Hz-en élesebb a kép és van aki nem látja vibrálónak.
[Szerkesztve]

4d
(fanatikus tag)
Köszi az ötletet, sokkal jobb a kép 115x864-ben. De még mindig nem tökéletes. Kicserélem a kábelt a jövő héten.
115*864... nem kicsi a kép? 
ne sajnáld a pénzt rá, lehet kapni tyúkbelet pár száz Ft-ért meg centi vastag, árnyékolt monitorkábelt 1500 körül. Csak ez utóbbit érdemes használni.

tedi
(újonc)
Sziasztok!
Valaki tudna neklem segíteni?
Egy 17''Siemens Nixdorf MCM 1702 monitor, amit nem rég vettem, furcsa dolgokat művel.
1.Néha, mint a villám, visszintes csikban bevibrál a kép felső harmadában és ez nagyon zavaró.
2.Három fehéres színjátszó csík látható, olyan mintha olajos lenne.
3.Néhány helyen fekete piszok foltok vannak a képen, ami nem törölhető le, valószínű belül van.
Mi lehet a hiba? Lehet hogy képcső hibás, vagy a felé halad?

rii
(PH! nagyúr)
80,000 Ft-ért lehet venni egy 17-19''-os TFT-t, én ebből a pénzből vettem 2 db 21''os SUN(sony trinitron) monitort. (2x36,000,-)
Ezt csak be szerettem volna böfögni .... 
nagyon meg vagyok velül elégedve, úgy hogy még be sem állítottam őket rendesen.
Eszméletlen profi készülékek.
[link] www.marseus.hu
akárkivót'tevótá

-Cain-
(újonc)
öö..nem vagyok benne teljesen biztos, de a Dellt nem g520as kepcsovel gyartottak? A max horizontalis frekije is nagyobb tudtommal, 121 helyett valami 130 korul. Ettol fuggetlenul nem biztos persze hogy osszessegeben jobb mint az ibm 

-Cain-
(újonc)
Jaj bocsi, kicsit reg jartam erre es kronologikus sorrendben olvasgattam a hozzaszolasokat. A kovetkezo oldalon mar Loha is leirta amit en az iment, raadasul osszeszedettebben 

matekas
(tag)
Hello mindenkinek !
Egy olyankérdéssel ill problémával fordulok hozzátok , hogy :
Samsung SyncMaster 763MB monitorom van ( 3 éves ) , és 85 Hz -en fúrcsa és idegesítő sípoló hangot ad , ha visszaveszem 75 re akkor oké csak azért észre lehet venni hosszabb távon hogy ez mégsem 85 Hz.... és ez zavaró 
Ha valki tud segítsen !
Köszönöm

rii
(PH! nagyúr)
Gondolom használtan vetted!
[1.]Mert ha új, akkor semmi gond, garancia, és kész!
[2.]Ha boltban vetted használtan: 3 hónap garancia van rá
[3.]Ha magánszemélytől vetted: hívd fel, mondd meg neki, hogy a monitor milyen jelenségeket produkál. Kérdezd meg, hogy ez várható volt -e, hogy a monitor el fog romalni. Lehet, rossz volt már nála is, de egy hónapot pihent a jószág, azért csak most jön elő.
Ha rendes az emberünk, gerinces, akkor vissza fogja venni.
Mennyi ideje vetted, és hol?
[Szerkesztve]
akárkivót'tevótá

tedi
(újonc)
Köszi a gyors választ!
Múlt hét kedden vettem, magánszemélytől.
Mikor felhívtam és mondtam neki, hogy mi a plobléma, akkor azt kérdezte,(állította) hogy biztos amikor hazavittük rögtön beüzemeltük és nem vártunk vele 3-4 óra hosszat.
Ezért biztos bepárásodott és ez okozza a hibát.
Azt mondja, hogy 2-3 napig pihentessem a monitort, hátha kiszárad.(Állítólag ilyen már előfordult!)
Ha nem akkor ''segít'' abban , hogy olcsóbban(3-4000ft-ért) kicseréljék a képcsövet!
5 percre lakik tőlünk az illető, eddig nem ismertem. Kocsival vittük haza, napsütéses időben, fényes nappal a monitort, kb. fél-háromnegyed óra múlva kötöttem be.
Tényleg lehetséges, hogy ez okozta ezeket a hibákat?
Én valahogy nem hiszem el, de most már mit csinálhatok?

rii
(PH! nagyúr)
Sajnos nem tudtad, hogy ilynekor a vétel előtt jelezni kell a személynek, hogy 2-3 hét garanciát vállaljon rá!
Majd talán megkapod a leírtak alapján a pontos diagnózist, amiből kiderülhet, hogy az a hiba méég 30 perces kocsikázás után, azonnali bekapcsolásból sem eredhet.
[1.] 5 perc alatt a szobahőmérséklettől nem tud annyira lehűlni, hogy egy azonnali bekapcsolás ilyen tüneteket prdukáljon. Szerintem ha pára lecsapódik, akkor az zárlatot okoz, nem pedig elváltozást
[2.] amint írtad is, minimum 30 percig a szobahőmérsékleten állt a monitor.
[3.]
''..............Én valahogy nem hiszem el, de most már mit csinálhatok?..............''
az avatarod alapján minden bizonnyal hölgy vagy,
és csak van kéz alatt egy határozott fellépésű inforamtika iráynában kicsit is hozzártétő személy, akinek majd a többiek által felvázolt diagnózist megmutatod, és akkor majd Ő megkéri a volt eladót, hogy a korrektség jegyében adja vissza a monitor ellenértékét.
ui.: én is vittem már régi 17''-os monitort kocsival, az út hosszabb volt, kb 10-15-20-30 perc is talán, attól függően, hogy milyan hamar tudtam a célhelyre bejutni, és akkor nagyon kihölt a monitor, és tornatermben is kellett beüzelmelni, de 1 óra után ment simán
Meg szerintem ilyenkor nem is párás a lelvegő, mi csapódott volna le?
Várd még meg a tisztánlátás érdekében mit mondanak mások! 
akárkivót'tevótá

tedi
(újonc)
Köszi, gondoltam, hogy én voltam a hülye, mert nem tájékozódtam előre arról, hogy hogyan érdemes használtat venni. Én is útólag gondolkodtam el a dolgokon.
Egyébként a teszvesz aukción vettem meg és nem láttam előre a készüléket.
E-mailben kérdeztem meg az eladót, hogy milyen állapotban van, azt mondta, hogy:
''A monitornak semmi baja, jó állapotban van.''
Sajnos elhittem. Ráadásul nem is ő adta át, hanem az anyukája, aki annyit sem ért hozzá, mint én! Tuti , hogy legközelebb gondosabb leszek.Tanultam a saját káromból.
Had kérdezzem, meg, te monitor szervizes vagy?
A tünetek alapján szerinted képcsöves a készülék?

Loha
(PH! kedvence)
Szerintem rii leírt már mindent. Annyit fűznék hozzá, hogy ha létezik ilyen hogy bepárásodás (szerintem normál körülmények között nem), akkor is szerintem 1 óra használat után egy csepp nedvesség sem maradhat a monitorban, mivel az általa termelt hőtől el kell párolognia.

Mike 32
(fanatikus tag)
Ok köszi akkor majd viszem javitani ha megyek a IBM P275 ért ,egyébként eldöltmár hogy 1 év gari legyen rá + pénzért ?

rii
(PH! nagyúr)
nem vagyok szervízes 
szerintem sajnos a javítás nem is éri meg 
a marseust ([link]) nézd talán még meg, ha továbbra is gondolkodsz monitorban, illetve próbáld meg visszakérni a pénzt egy határozott fellépésű férfi segítségével.
itt egy jó kis monitor: [link]
12000 ft
amikor én vettem tőlük a lentebb írt 21-eseket, és a 3 hónap lejárta előtt vittem vissza az egyiket színhiba miatt, szó nélkül, bekapcsolán nélkül cseréltk is azonnal
akárkivót'tevótá