Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Sziasztok!

    Nem tudom, hogy ki emlékszik a kálváriámra az új 70D gépemmel, és a szervizzel. Nemrég véget ért, és a gép újra nálam van. El kellett telnie egy bő másfél hónapnak. Tapasztalat? Vedd meg, lökd ide a rengeteg pénzt, és menj a francba...

    Előzmény, hogy az 1 hónapos gépnél észrevettem, hogy sok folt jelenik meg a keresőben, és a képeken is. Objektív csere, miegymás, ugyanaz a hiba. Itt véleménykérés, boltban, mindenhol... Oké, vissza az üzletnek, az küldi Camera Kft.-nek. Azok visszaküldték egy tisztítás után, és jééé ugyanúgy megvan a gond. szuper, kiakadás újra, és visszaküldés. Megjött most a gép, és húha, már valami nagyon komoly szenzortisztítást is végeztek, bla...bla... de semmilyen infót nem kaptam, hogy mi volt ez, vagy mi a fene van. NULLA!

    Most kimentem, próbálgattam különböző beállításokkal, és láttam, hogy jobb a helyzet , de sajnos még mindig láthatóak foltok a képen. Igaz, már idegrohamot nem tudok kapni, mert az már minden formában megvolt, mivel vadonatúj a gép, írtam levelet a Canon Hungáriának, beszéltem vagy 3 alkalommal velük telefonon, és azon kívül, hogy nyugodjak meg, ez nem garanciális gond, és bizonyos összegért javítva lesz, nem kaptam más választ, sem segítséget.

    Egyszerűen nem értem, hogy ez hogyan történhet meg egy ekkora cégnél, de ez van. Felháborító…

    Most fogalmam sincs hogyan tovább, mert ugye azt sem tudom, hogy mi is volt a baja, hol volt, illetve van a szennyeződés, de ezeknek a pancseroknak vissza nem küldöm, hogy megint hónapokig üljenek a gépen, és ugyanúgy visszaküldjék, JA és akkor még fizetnem kellett több mint 20e ft-ot.
    Közröhej az egész!!!

    Itt van két kép a tisztítások előtt:

    ...és itt van a tisztítás után (kicsit megdolgoztam, hogy még jobban lehessen látni):

    Szerintetek? :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák