Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz belovary #22842 üzenetére

    Ami a keresőben és a képen is látható az pedig csak obin lévő szennyeződés lehet már csak a működéséből adódóan is. Ha a szenoron lenne azt nem látnád a keresőben, haa matt üvegen lenne az nem lenne rajta a képeken tehát már ezek előtt kell lennie a szennyeződésnek és az az objektív.

    Piros a fény útja amikor a keresőt használod, sárga amikor a kép elkészül, a zöld pedig az a szakasz ahol a szennyeződésnek lennie kell abban az esetben ha a keresőben is és a képeken is látszik.

    Csak azt nem értem, hogy még a mai napig nem sikerült megmutatni egy közepesen profi fotósnak a gépet aki megmondaná egy perc alatt, hogy mi a koszos pontosan?

    Jogi úton ott fog elbukni a dolog, hogy 3 napon belül nem vitted vissza, a szennyeződés pedig cserélhető lencsés gépnél a használatából eredő veszélyforrás amire nem ad senki sem garanciát. Lehet kérni szakértői véleményt de a szakértő sem fogja tudni megmondani, hogy mikor került bele a szennyeződés.

    Sajnos 3 napon túl ilyen problémába belefutni óriási szívás :(

    Ahogy Zozzer888 is írja, másik obival teszt? Valamint a te obidat kipróbálni másik vázon, akkor is gyorsan kiderül, hogy hol a probléma.

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák