Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Oliverda #15501 üzenetére

    Amennyiben Bristol Ridge marad 28 nm-en és nem változik a 8 CU sem, akkor van értelme ha:

    Legalább Godavari szintű órajelet kap, amihez valószínűleg HPL kellene HDL helyett, mert egy finomhangolt Carrizo 2600 MHz felett látszólag már nem hatékonyabb egy szintén belőtt Godavarinál.
    Olyan agresszíven tudja kezelni a turbót mint Carrizo és a csúcsmodell lehetőleg min. A10-6800K max. tc-t (4.4 GHz) kap. AMD legalább az energiatakarékos lapkákat némileg válogatja, mert hogy 28-30% fogyasztástöbbletet produkál egy lapka gyári beállításon, mint kitesztelve az elég kemény. Ha steppingváltással is, de az Visheránál legalább lépett ilyen irányba [125 W -> 95 W TDP több 4/8-as modellnél, nem csak OEM-ek számára] (noha azon lapkák iránt igen mérsékelt lehet a kereslet, de nem is Visherára építesz ITX-et [azt nem tudsz :] ]).
    Az IGP teljesítménye delta color compession és DDR4 esetleg javított UNB következtében legalább olyan szinten fejlődne, hogy arra komolyabb PR építhető, esetleg ténylegesen alkalmas akár kisebb korábbi (GDDR5-ös :U ) kártyák kiváltására (HD 7750, GTX 640-650). Bár ez utóbbihoz még AMD-s PR mellett is DDR4 2800 kellene.

    Szerk.: ha Bristol Ridge alig fejlődne, mekkora húzóerőt jelentene az, hogy továbbfejleszthető platformra épül?

    Ennél rövidebben most nem megy. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák