Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    válasz leviske #15383 üzenetére

    En arra gondoltam, hogy ha felvasarolja az AMD-t a Microsoft, es o nem lat fantaziat a Zenben, akkor mehet a kukaba a Zen. Erre nagyon-nagyon kicsi eselyt latok. Az AMD nem fogja nyilvan leloni a Zent, igy a projekt vegehez kozeledve. Bar, megcsinaltak ezt mar nehany projekttel, de azok nem a ceg fennmaradasanak kulcsai voltak anno.

    "Az lehet, hogy az Alienware megállapodás piszlicsáré, de azért vedd figyelembe, hogy sokszor ilyen piszlicsáré üzletek befolyásolják egy gyártó megítélését"

    Ja, meg a Fury Nano fiasko, a masik iranyba. Sz'al 0-0 az allas, maradjunk ennyiben :)

    "az Alienware is csak Radeonon nyújtja a VR megoldásait, lehet hogy inkább Radennal szerelt notit vesz, még akkor is, ha nem az említett két gyártótól teszi. Ugyanúgy presztízsértékűek az ilyen piszlicsáré ügyletek, mint a zászlóshajó megoldások konkurenciához viszonyított ereje."

    Ebben nem ertunk egyet, de elfogadom az erveidet. A VR megint tipikusan a jovonek epitkezes esete, ami az AMD-nel az utobbi idoben ugyanugy nem jott be, mint a jelennek valo epitkezes. Sz'al en ugy vagyok vele, hogy majd ha jon a VR, es erkeznek a jatekok es keszulekek, akkor majd meglatjuk. Csak aztan nehogy a semmibol elotunjon egy AGEIA-szeru vallalkozas, es lesoporje az AMD, Intel es nVIDIA nagy remenyu VR-es probalkozasait ;)

    "skálázva is valószínűleg elég lenne 15-20W-os TDP ahhoz, hogy indulhasson egy ITX alaplap dömping AM4 alapon."

    Megint egy qrva vekony piaci szegmenst peceztel ki. PC = haldoklik. Desktop PC = plane haldoklik. Desktop PC mini-ITX = plane. Es akkor me'g vegyuk be a mixbe, hogy AMD proci, DDR4 es socketelt megoldas raadasul. Hat nemtom... Ennyi erovel, ha olyan nagy igeny lenne 15-20W-os mini-ITX megoldasra, mar most is ott a Carrizo, be lehetne vetni. Hol van az ASRock mini-ITX deszkaja vagy Vision HT miniPC-je, Carrizo alapokon? Hol vannak a Zotac Zbox-ai Carrizo alapokon? Gondolod, hogy csak azzal, hogy berakod egy AM4 socketbe a Carrizot es pakolsz melle DDR4-et (amit mar most is lehetne a Carrizo melle rakni!), es atnevezed a hangzatos Bristol Ridge-re, majd hirtelen mindenki azt akar venni? Ne vicceljunk mar...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák