Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Bici #14357 üzenetére

    Gondolom nem számítanak még olyan jó kihozatali arányra 2015, hogy viszonylag olcsó lapkákat is lehessen gyártani rajta (vagy a HDL implementálása nem tart még ott, bár azt nem tudom ilyen esetben akadály-e egy csíkszélességváltás azonos (Bulk) eljárás mellett).
    AMD pedig nincsen abban a helyzetben, hogy megengedhesse magának egy Bay Trail (Atom, Celeron, Pentium) árban értékesíthető lapka [Kabini, Beema+utóduk] eleve veszteséges piacra dobását.
    Samsung és GloFo licenceli a 28 nm FD-SOI-t is ST-től (ami még értelmesebb ugrás is lenne mint a 20 nm planar Bulk), de ott (még?) nincs HDL.

    mzso Úgy fogalmaznék, hogy a frissítésük nem szerepel a 2015-tel bezáródó szerver és asztali útiterven sem, olyan ennél frissebb útitervvel, ami távolabbra [vagy legalább eddig] mutat pedig még nem találkoztam.
    AMD nagyon át akarja verekedi a HSA-t. Berlin/Toronto APU-t pedig kb. 1:1-ben az eddigi 1P szerverek helyére sorolta be a gyártó.
    Feljebb (2/4P) pedig 2016-ig kb.nem lesz változás [és az a szegmens a Skybridge projekt alapján nincs annyira fókuszban].
    Az is beszédes, hogy a legerősebb mobil APU-k FX nevet kaptak (FX-7600P és FX-7500).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák