Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    válasz Novver #10162 üzenetére

    A Bulldozerre várva nem bírtam magammal, a 4.5 éves AM2 cuccomat lecserélem. Vettem egy Asus M5A99X EVO lapot 2x2GB DDR3 1600 Geil ramokkal meg egyelőre egy Athlon II X2 220 procival. Ezt remélem sikerül majd olyan 3.5GHz köré húzni úgy, hogy menjen mellette a CnQ.

    Az AGP-s MSI VIA AM2 lapom is tudja a tuning melletti CnQ-t, amit az Abit KN9 Ultrám sosem tudott, így remélem, az Asus is tudja.

    ...és most várjuk, hogy mi lesz!

    Ez ehhez tartozó vicc:
    Székely és a fia felmegy Pestre ügyes-bajos dolgaikat intézni. Úgy adódik, hogy lekésik a hazafelé tartó vonatot.
    - Édesapám, ha már így alakult, vegyünk ki egy szobát, menjünk el színházba, érezzük jól magunkat!
    Úgy is tesznek, kiveszik a szobát, esznek, isznak, irány a színház.
    Elkésnek, így a középen kapnak helyet, beoldalaznak huszonöt ember feláll, leül, az előadás zajlik. Jó tíz perc elteltével megszólal ez öreg :
    - Fiam, szarnom kell!
    - Menjen ki édesapám!
    Benyit az öreg székely az első ajtón, amit meglát: sötét üres szoba. Bemegy a következőbe, ugyanaz. Már kezdi feladni, ám a harmadikban fény, asztal, előtte egy nagy, öblös váza. Gondol egyet, beleszarik a vázába, majd visszamegy.
    - Na mi volt fiam ?
    - Hát, bejött az őrgróf és a cseléd, az őrgróf elővette hatlövetűjét, lelőtte a cselédet és kihúzta a hajánál fogva. A dörrenésre bejött az őrgrófné, lelőtte azt is és kihúzta a hajánál fogva. Aztán jött maga, beleszart a vázába, és most várjuk, hogy mi lesz!

    [ Szerkesztve ]

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák