Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Na, hogy én is mondjak valamit...

    Ma téliesítettem a motort. Teletankoltam (357 forintos benzinből...még kimondani is "szörnyű" :Y ), beletettem a regenerálót, és kijárattam a karbiból a még benne maradt naftát. Ezután kivettem az akksit, és behoztam a melegre, majd miután átmelegedett, fel is töltöttem. 400mAh-nyi töltés ment bele - majd egy hónap múlva újra feltöltöm.

    Egy kis érdekesség az akksival kapcsolatban. Volt ugye ez a probléma a JP-Moto körül, hogy világítással nem volt alapjárat, aztán végül az akksi cellazárlatos lett. Kicserélték gariba, de a boltos meg van győződve róla, hogy a motor töltése nem jó. Most egy kidobott akksi van benne, valami fűnyírótrakiban volt, 12V 6Ah-s. Kb 1 hónapja állt a hidegben, és még mindig 12,36V-ot mértem rajta. A másik 2 hét alatt 12V alá merült.
    Mértem egy alapjárati feszt is az akksin, és láss csodát, 14V körül mozgott. Ezek szerint mégiscsak az előző akksi volt rossz, és nem a motor töltése! Mindegy is, a JP-Moto még nem volt használatban, így inkább eladom, mert úgy néz ki, ezzel a félvásott gondozásmentessel is tökéletesen üzemel a gép!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák