Hirdetés

2012. május 29., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC, barebone, szerver  »  Munkahelyi hálózat(internet) (téma lezárva)

(#1) PEtikeee18

PEtikeee18
(újonc)

Sziasztok! Nos röviden az lenne a problémám, hogy az irodai gépemen volt internet, de teljesen véletlen. Úgy történt hogy a főnököm netezett a gépemmel a saját felhasználó nevével és jelszavával(szerencsére a firefox elmentette és már egy jó ideje én is tudtam sunyiban:)
A baj csak az hogy pénteken egy hálózat karbantartás történt és sajnos már nem tudok belépni:( jelszavát viszont kimásoltam ügyesen szóval az meg van! Olyan kérdésem lenne hogy hogy tudnék ujra csatlakozni a szerverhez? eddig mikor rámentem a firefoxra kidobott egy kis ablakot hogy felhasználónév jelszó. Most nem dob fel semmit csak kiírja hogy nem lehet csatlakozni, szal nincs net. hogy tudom megcsinálni? Proxy-n keresztűl lehetne csatlakozni és a gépemen Xp-van. Előre is köszi, remélem érthető volt! Már sok mindent próbálgattam de semmi:( Így jobban telt kicsit az unalmas melóm 12 órában! Nagyon köszönöm:) :))

(#2) Barthezz2 válasza PEtikeee18 (#1) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Lehet szólni kellene, hogy szeretnél netezni. Ha pedig nem szabadna, nem kellene erőltetni.

Minden esetre ezért nincs szükség külön topikra. Erre fáradj vele.

..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

Útvonal

Fórumok  »  PC, barebone, szerver  »  Munkahelyi hálózat(internet) (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.