Igazából faxolni (küldeni, fogadni), kisebb példányszámban nyomtatni kellene, kis irodában használnánk. köszi a tippeket 
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''

Igazából faxolni (küldeni, fogadni), kisebb példányszámban nyomtatni kellene, kis irodában használnánk. köszi a tippeket 
''..Mobiltelefon vonóhoroggal eladó...''

Sziasztok!
Na most vertem darabokra az Epson 8450-enemet. Apró szilánkokra
. A tököm tele lett vele, hogy elköltöttem 16.000 Ft-t az utángyártott patronokra, meg az eredetikre, azért mert vagy nem ismerte fel, vagy azt mondta, hogy üres, holott félig volt. Utolérte a bosszúm ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ahogy olvastam másnak is ez volt a baja. EPSONT ne, vagy csak akkor ha szeretsz szívni.

Szia legolcsóbban szerintem az uninknál kapsz .
http://bolthely.hu/tintapatron/lista/45a4f01cbe78d&lepes=11

Hello!
Van egy HP PSC All-in-One masinánk, amit ma legszivesebben kivágtam volna a tetőtéri szobámból
Drága kedves gépet utántöltött patronnal etettem már pár hónapja, nem használtam túl gyakran, de konkrétan így érettségi időben nagy szükségem lett volna rá. Mai szerencsétlenkedés után úgy döntöttem, új masinát veszek (azaz vetetek, ősök még nem tudják
)
Főleg szövegnyomtatásra használnám, fényképet talán évente 1x nyomtatnék, de az a nagyon maximum. Azért nem rossz, ha a színeset is tud nyomtatni. A scannert elsősorban tankönyvszöveg bevitelére használnám, másra nem nagyon, tehát nem kell húdenagyonprofi legyen. Fénymásolni ritkán szoktam, de jó, ha legalább megvan a lehetőség. Tudtok egy olyan gépet ajánlani, ami fenntartása nem túl költséges? Lézereset vagy tintasugarasat éri meg venni? Ja, és lehetőleg NE HP legyen, egy életre elvette a kedvem a márkától a mostani nyomtatóm. Nézegettem már, szimpatikus a Canon Pixma MP sorozat.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Ezt a készüléket (Epson Stylus DX9400F) tervezem megvenni. Szerintetek jó gép? A faxolás PC-n keresztül is lehetséges, tehát megy betárcsázás nélkül?
Vajon járnak hozzá festékpatronok? Mert nézegettem, hogy néhány nyomtatóhoz leírták a csomag tartalmát, de itt pl nem...
[ Szerkesztve ]

Helló!
Én most vettem nemrég egy canon pixma MP540et. Meg vagyok vele elégedve, szépen nyomtat, fotót is nyomtattam már vele fotópapírra. Nagyon sok mindent tud, több mint elég.
Szkennelni könyvet kicsit macerás vele. Votl nekem egy síkágyas scannerem, az ugye lapos, és a teteje "eldobható", tehát úgy és akkor teszem rá a könyvet amikor akarom. Plussz mellé szoktam rakni egy csomó vastag könyvet és akkor a szkenner üveg mellett kapok egy nagy sík felületet, lehet a könyvet teszegetni és tartani se kell
Na ilyen az MP540 nél nincs mivel a készülék magas vagy rengeteg könyv kéne mellé, és a teteje sem levehető. Iletve én már kipattintottam egyszer, de féltem eltöröm, mert ez nem rendeltetés szerű művelet nála 
Egyésként szépen és gyorsan szkennel, de ez az olcsófajta szkenner van benne ami csak akkor ad jó képet ha a papír a az üvegen fekszik. Könyvgerincnél nagyon elmosódik. A régi szkennerem nem ennyire érzékeny.
Tesztek szerint a fotónyomtatása a többihez képest nagyon lassú (tényleg)a szöveg oké. Takarékos módban meg gyors.
Tesztek szerin a dokumentumban a piros szín inkább narancs és sajna tényleg. Fotó minőségben tűéles vörös jön belőle, az fullkorrekt.
500 forint bele egy dukomentum fekete utángyártott de semmi tapasztalatom nincs mert én nem fogom merni megvenni bele. 2500 körül van a gyári. Írom a nyomtatásokat 110 oldalnál járok és a fele fogyott el. Kicsit drága a kb 20Ft/ A/4 dokumentum oldal nyomtatás, de nem izgat. Van egy fénymásolóm és ha a céges iratokat gyorsan le kell húzni nem kell benyomnom végre a gépet.
Én merem ajánlani ezek után is. Jó vétel volt. Okos a menüje is, tud fénymásolat nagyítani kicsinyíteni, meg sötétíteni világosítani. Beledugtam a bluetooth adaptert, sima noname van azonnal felismerte a telefonom és egyből tudtam volna telóról képet nyomtatni. (dehát ki a fene akar) Memória kártyáról tudok képet nézegetni (MMC SD CF) és nyomtatni, ugyan ezt pendrive ról is. Ugyan ezekre tud scannelni. Meg a szgépre is persze. Elmenti egyből PDF be is, nem kell konvertálgatni. Mit mondjak még róla? Jó.

Szia!
Elfelejtettem azóta írni, de idő közben már megvettem a gépet, múlt pénteken, Canon Pixma MP240. Nekem ez a modell teljesen megfelel, tudja mindazt, amire én használom/használni fogom. De jó látni, hogy másnak is jó tapasztalata van vele. Eddig csak egyszer volt vele problémám, mikor minden áron pdf-be akart scannelni még az első alkalommal, de aztán gyorsan megoldottam. Szép, jól áttekinthető menüje van, üti-vágja az idióta HP menüjét.
A könyvscannelést már tökélyre fejlesztettem, azzal nincsenek gondjaim
MP540-be ugyanaz a patron való, mint ebbe? 510es? Eladó ElectroWorld-ben nem is tudott a nyomtatóhoz adni, máshol kellett vennem (egy vagyonért), azt mondta ez vmi új patron és nekik még nincs. Ennek meg nem néztem utána, viszont pronto kellett a nyomtató, szóval megvettem. Neten én hirtelenjében most 4000ért láttam ilyen patront, azt a 2500ft-sat hol lehet beszerezni (ha ehhez is jó)?
Az enyém nem olyan okos, mint a tiéd, de az én igényeimnek teljesen megfelel. Ajánlom mindenkinek, akinek scannelésre, nyomtatásra kell egy jó gép, ami emellett még olcsó is!
A régi HP készülékkel mit lehet csinálni? Tuti, hogy nem fogom használni. Esetleg vannak olyan szervízek, amik bevennék alkatrésznek? Vagy ez nem így működik? Erős kényszert érzek, hogy kidobjam az ablakomon

Szia! Bocsi h későn írtam. Többiek ajánlották nekem, hogy 540eset vegyek (ha visszaolvasol meglátod) mert ez különálló tintatartáylos, én nem cserélek fejet minden patronnal, csak a tinta lesz új. Egy idő után ezért biztos kikészül a fej, de van nekem egy canon i350 em, még az 1800as évekből
és az is tökéletesen nyomtat mind a mai napig. Pedig világéletébe 250 forintos tintát evett a gyári 1800assal szemben.
Szóval sajna a tiédbe csak az van amit adtak drágán, viszont neked előnyös, hogy semmi vesztenivalód nincs a kifogyott fekete töltésével kapcsolatban - már ha azt tölti valaki. Mivel neked az a fej amit kiveszel úgyis eldobós lenne. Ha nem működik, akkor sajna buktad a töltés árát, viszont a nyomtatóét nem. Járj utána. Adtak itt nekem oldalakat, ahol olcsó tintákat lehet venni. Olvass vissza.
Szeretem nagyon a canon cuccokat, fényképezőim is canonok.. Ismerősömnek van egy HP F2180, az valami horror, már a menüje is idegölő pld a scannelés, meg feltelepíteni is kb egy óra. Köszönöm azt nem kértem 
Mesélj hogy scannelsz könyvet? 

Hát kicsit sajnálom, hogy nem olvastam vissza. De gyorsan kellett nyomtató, és nem akartam most több pénzt költeni. Jó lesz ez nekem 
Ha nem sajnálom túlságosan a könyvet, amit scannelni kell (márpedig a tankönyveimet nem szoktam), akkor egész egyszerűen kézzel kilapítom a könyvet, leteszem a földre és rátaposok a könyvgerincre
Egy könyv se jött még szét, és utána kicsit jobban is lehet használni, könnyebben nyitva marad.

Mert új könyveid vannak. Én a fősuliban a könyvtárból operálok
Azok sima olvasásra is széthullanak 
Azt hogy csinálod, hogy Pld egy A/4es könyvet ha sorba szkennelsz be, ne fejjel lefelé legyenek az oldalak, tehát a páratlanok mondjuk rendesen a párosok meg fejjel lefelé. Ezt tudom csak ajtó levétellel megoldani. Meg fogni kell meg mittom én. De holnap államvizsgázok, onnantól vessssssszen az összes iskola meg könyvscannelés! 

Hát igen, a saját könyveimet használom általában. Sorban meg úgy scannelek, hogy nem zárom rá a tetejét, és vagy egy másik könyvet teszek rá nehezéknek, vagy rajta tartom a lábam. Furán hangzik, de mivel az asztal alatt van a nyomtató, így még kényelmes is!
Egyetértek. Én csütörtökön érettségizem. Tudom, hogy ugyanaz, de legalább vége lesz
Ehhez kellett egyébként sürgősen a nyomtató, tételeket nyomtatni.

Erre választ vki?

Szerintem egész jó gép.
Festékpatron szvsz jár hozzá. Szerintem az minden nyomtatóhoz jár.

Az eladó azt mondta, hogy a Canon gyári patron, ami benne volt, olyan 30-40 oldal nyomtatására lesz elég. Sztem én ma simán túlléptem az 50-et, valszeg a 60at is, az uccsó 10 lapnál jelzett, hogy fogyóban a tinta, de még vígan nyomtat, semmi jele, hogy bele kéne tenni az újat.
Röviden: igen, jár hozzá gyári patron.
Sziasztok!
Most készülök venni egy mp540@. Jár hozzá kábel vagy venni kell azt is?
A másik HP C5380-at ajánlottak, hogy azt vegyem, de hát néztem a patron árakat és gyengén dupla annyi mint ebbe.

Nem jár hozzá.
Ha olcsón akarsz nyomtatni a HP-t felejtsd el. 

Ja nem járt hozzá ujesbé kábel, szerintem semmihez sem adnak. Áramkábel az volt 
Kösz!

Sziasztok!
Multifunkciós gépet szeretnék venni 20000 Ft alatt. Először úgy voltam vele, hogy Canon lesz, de ahogy néztem ezekhez a modellekhez (mp240, mp260..) nem lehet kapni patront csak 3-4 ezerért, míg az Epsonokhoz (SX100,SX200) lehet kapni 700 Ft-ért is utángyártottat. Mit javasoltok, milyet válasszak? Ha utángyártott patronnal fogom használni a gépet, kell külön valamire odafigyelni? (Olvastam pl. olyanokat, hogy egyszerre kell lecserélni az összes eredetit utángyártottra, újra kell telepíteni a nyomtatót, át kell rakni az eredetiből a chipet...)
Valószínűleg lesz olyan, hogy akár hetekig nem kell majd nyomtatnom vele. Ilyenkor milyen gyakran kell nyomtatni vele valamit, hogy ne száradjon be a tinta? Vagy elég bekapcsolni, és ilyenkor megcsinálja a gép a tisztítást?
Még egy utolsó kérdés: Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi a különbség az SX200 és SX205 között? Egy árban vannak, és a specifikációik is megegyeznek...
Samsung Galaxy S II

Hali!!
Vegyél Brother nyomtatót (nem csipes patron utángyártott 700huf), és semmi bajod nem lesz.
Üdv Nagya
Mindörökké C.O.D.

Időközben már vettem egy Canon MP240-est. Igaz, drága bele az eredeti patron, de majd újratöltögetem itthon. 
Samsung Galaxy S II

Hello!
Hiába olvastam a topicot nem tudtam eldönteni mit vegyek
Remélem vki még olvassa és tud segíteni.
A Canon MP 520 még ma is jó vétel? 34 ezerért látom egyetlen helyen. CLI-8-as patron kell bele, az meg pár száz ft. Mármint a no chip-es, jó az neki? Cián, meg magenta..stb színekben nemtom ezekből mind kell? Nagyon rég volt nyomtatóm és nem is értek az újabbakhoz. Mármint elkezelem, csak nemtom mi kell hozzá meg mi a jó.
CLI-521-est látok még kicsit drágábban, de még olcsón.
Amúgy az igényeim: egyetemi évek alatt jegyzetek nyomtatására kell, fényképet nem hiszem, hogy fogok vele, max párat. Szkennelni és fénymásolni tudjon (mondjuk ettől multifunkciós). A parton ne legyen drága és sose lehet tudni, lehet puskát is fog gyártani 
Ár 25 alatt vagy max 40.
Gigabyte EP35-DS3, C2D E6400@3200, Geil Ultra 2x1GB 800MHZ CL4, gtx 280, 250GB WD Raid Edition, Asus k70ab-ty006L

Inkább Canon MP540-et végy, abba is van olcsó utángyártott patron, persze picit drágább, hiszen még újabb.
Igen, minden szín kell bele, hiszen ezekből keveri össze a nymtatandó színeket.
No chipes is jó neki, akkor nem lesz tintaszint-visszajelzés. Bár ez amúgy is hülyeség szerintem. 

Az utángyártott patronnal is jól belehet faragni mert az Epsonhoz is van olcsón és közbe meg nem ér semmit. A lényeg h ha vki Epsont akar vki venni nagyon nézzen utána, mert nekem van egy régebbi DX3850 és azzal is befaragtam régen (Mondjuk a Scannerje nagyon jó) de Epson-t és Lexmarkot csak utolsó lehetőségként vegyetek.
Canon, HP letjobb !!!
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Skulla

Mit értesz ráfaragás alatt?
HP-t én nem mondanám a legjobbank, hanem a legsilányabbnak. 

Hali!!
Lásd 920-as hozzászolás
Üdv Nagya
Mindörökké C.O.D.

Hi
Tudnátok mondani egy multifunkcionális készüléket ami olcsó és olcson lehet bele kapni patront,másnem utángyártotat is,és képet lehet vele nyomtatni.

EPSON SX105 -ről mi a véleményetek? Kb. 15 ezerért meg tudom venni.
Utángyártott patron van hozzá most nézem webaruhaz.hu-n és 600 Ft-ba vannak (ForUse márka).
Minimálisan lenne szkennernek használva és többször nyomtatásra othonra.
http://www.webaruhaz.hu/toner-tintapatron-epson-c-1_6.html?tonerkereso=on&cel=webaruhaz&gep=epson
Van e csomagjában usb kábel? És mire kell tudni ezzel kapcsolatban? Megéri a pénzét?
[ Szerkesztve ]
Samsung Syncmaster 740N, Gigabyte EP-35-DS3, Q9505, GSKILL 2*2GB DDR2 1000MHz, Galaxy GF9800GT, WD 320GB Caviar, Razer Diamondback egér és alátét

Sziasztok!
Multifunkciós készüléket szeretnék venni, de teljesen tanácstalan vagyok!
Fogalmam sincs a piacon lévő gyártmányok minőségéről, megbízhatóságáról.
Nálam fontos szempont, hogy olcsó legyen bele a patron.
Utána jön a nyomtatási és szkennelési tulajdonság, de nem árt, ha azok sem olyan rosszak.
És nem tudom, hogy egy ilyen készülék hogyan fénymásol, de azért az is jól látható legyen! 
Valaki adjon tanácsot legyen szíves, előre is köszönöm! 

Nincs USB kábel.
Hogy neked megéri-e azt te tudod.

Canon MP540

Jónak tűnik, nyomtatás rendben van, szkenner még nincs kirpóbálva. Itt néztem kb. 600 Ft egy patroncsere nem gyárival.
Usb kábelt vettem bele, jól gondoltam, hogy nincs a dobozban. Jó pontnak számít, hogy sok nyelv közül magyar is szerepel a ragasztóscímkékben és leírásokban.
Samsung Syncmaster 740N, Gigabyte EP-35-DS3, Q9505, GSKILL 2*2GB DDR2 1000MHz, Galaxy GF9800GT, WD 320GB Caviar, Razer Diamondback egér és alátét

üdv
vétel előtt állok és véleményeteket szeretném kérni vagy ha valakinek van szerencséje a kiszemeltemhez akkor egy részletesebb tapasztalatleírást
BROTHER DCP-145C
után gyártott patron 1000ft körül (persze garancia vesztés mellet mint mindegyik készüléknél)
rákérdeztem a gyártónál hogy a garancia hogy megy ere válasz jön a futár viszi a hibás készüléket és ha garanciás javítás semmibe nem kerül 2év garancia mellet
Ár 20e Ft alatt meg lehet kapni
van most még egy lehetőség Debrecenbe a Saturn-ba 19-dikéig akciós a
EPSON Stylus Photo RX585-->19.900 Ft
erről csak annyit olvastam hogy igazán fotó nyomtatásra alkalmas más téren elégé le van maradva patron ugyanúgy után gyártott 1000FT körül alakul garanciáról semmit nem tudok
és a harmadik amivel már több hónapja a szemezek igaz drágább az előző kettőnél olyan 8-10e Ft-al
Canon PIXMA MP540
erről olvastam jókat tulajdonságokba is ez a legjobb, patron ennél is olyan 1000Ft körül mozog, garanciáról hogy hogy működik nincs infóm
de az előző kettőhöz képes most sokkal drágább
és hogy mire használnám fekete nyomtatásra havi 5-10oldal, szkennelés nagyon néha kéthavonta egyszer, másolás havonta 5-10 alkalommal, fotó nyomtatás hát nem írom hogy soha mert csak kipróbálom de nem jellemző
BROTHER nyomtatónál nagyon megfogott ez a futáros garancia így nekem nem kéne vele szaladgálnom ha baja lenne
várom a véleményeket javaslatokat hogy melyikre szánjak jó magyar forintot
[ Szerkesztve ]

Hali!
Ha már van USB egy multifunkciósban, akkor már tudok vele routeren keresztül nyomtatni?
Ugyanis kellene majd egy nagyon alap multifunkciós. Canon MP240-eset néztem iponon és találtam olyat, hogy hálózati nyomtatás, amit ez a Canon nem támogat. Ez bizonytalanított el. Ezek szerint nem lehet vele routeren keresztül nyomtatni vagy az teljesen más?
Esetleg más ajánlat 20k alatt?
Köszi!
Üdv! 
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

Mindenki egyetért ezzel? 
Szeretném más véleményét is megismerni. 
[ Szerkesztve ]

Nekem is olyanom van. Sosem volt még vele gond, megbízható. Nem kap be több lapot, mint a HP-k, ami elég idegesítő tud lenni. Szépen nyomtat és gyorsan, bár az első nyomtatásnál elég sok idő mire életre kel. Kicsit sokat kalibrál, de utána gyors. Jól scannel és másol. 25k-ért talán a legjobb.
ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

Szintén Canon MP540-et javaslom.
(Brothert én mindig is hanyagolnám kategóriába soroltam, az az epson pedig annak jobb, aki fotót gyakrabban nyomtat. Én mindig inkább a Canonokat ajánlom. Eddig legalábbis összehasonlításokkor mindig az jött be jobban. Már 10 éve.)
Ha Ipon-nál veszed ott is van garanciafutár. 
C@rbon: Ő legalább rendesen megigazítja a fejet kezdéskor. 
[ Szerkesztve ]

Nem.
Az nálad fényképezőgépeknek van, ami pictbridge kompatibilis.
Más nyomtatónál még pendrive-ot lehet rákötni.
Routeren keresztüli nyomtatáshoz Ethernet vagy WLAN port kéne, külön erre szánt bensőségekkel.
Egyébként MP240 sem képes erre, valszeg elírták Iponék.
20K alatt valamiféle olcsó Epsont ajánlanék. Vagy MP240, csak most nem tudom, hogy az működik-e utángyártott patronokkal. Ha igen, akkor azt.
[ Szerkesztve ]

De ha van USB-je a routernek, és a router támogatja a nyomtatást, akkor mindegy csak USB-s legyen a nyomtató. Szerintem így van. Vagy nem?

Nem.
Mint említettem, ezt a nyomtatónak is tudnia kéne, de nincs erre célhardver benne.
Meg ha jól tudom routereken is pendrive miatt szokott lenni. Szóval egyiken sem arra van az USB port amire neked kéne. 

Szerintem a routerrel nincs gond
[link]
De akkor mindegy, ha a nyomtató nem tudja, nem számít a router
Kösz a segítséget!
Üdv! 

Szuperül hangzik!

És olcsó bele a patron? Vagy legalábbis nem drága? 

www.webaruhaz.hu
www.nyomtassolcson.hu
www.tintacentrum.hu
(Link-tag ismételten nem működik)
[ Szerkesztve ]

Sziasztok! A hozzáértésetekre lenne szükségem, eddig azt hittem, hogy megveszem, ha kifogy elmegyek és feltöltetem. de végigolvastam szinte az egész topicot, mégis nehezen igazodok ki ezen a patronmizérián..
természetesen multifunkciós gépet akarok venni 20ezer Ft körül
egyetemista vagyok, főleg szöveges dokumnetumokat akarok nyomtatni másolni, szkennelni néha ilyenek
sok jót hallottam a CANONról, a típus kiválasztásáért kezdtem el kutakodni a neten, de most nem tudom mi lenne a jó választás így hogy olvasom a sok patronos hozzászólást
mi is a helyzet pontosan ezzel a canon mp240essel?
mit javasoltok?
előre is köszönet!!!

Szerintem érdemes patronhoz venni multifunkciósat főleg ha szempont a minél kisebb patron költség
mp240 jó nyomtató csak ép a patron jó drága bele ahogy én szétnéztem a netten
de ahogy fentebb is írták a mp520-540 is jók csak többe kerülnek 20e-nél (540-est én megfogdostam és elég gagyinak tűnt az anyaga meg a kis kijelzője hogy hajtogatni kell hogy hozzáférjen az ember a gombokhoz előbb utóbb úgyis kikotyogósódik bár aki nem csukja le használat után annak nem) a parton jó olcsó bele már 1925HUF-ért meg lehet venni egy multipack-ot (6patron) hozzá
én is most készülök venni(holnap hozzák) de én megelégszek egy BROTHER DCP-145C-rel
patron hozzá 750huf nincs rajta csip tehát avval se kell küzdeni készülék garanciája futáros (falun lakok) és akitől csak kérdeztem elég jó véleménnyel volt róla de majd kiderül 2éves garancia ha rossz lesz sűrűn fog hozzám járni a futár
de mindenki a saját ízlésének és pénztárcájához választ mindent van akinek ez tetszik van akinek a másik
[ Szerkesztve ]

Szóval ha megveszem a Canon-t amikor elsőnek kifogy, fölöslegesen töltetem újra, mert nem műxik, hanem mindig új patront kell venni? és ha kifogy akkor 2000ért kapok 6 töltött patront?
csak mert egy rokonunk munkahelyén egy olcsó hp-t kb 2500ért töltetnek újra
az mp240nél mennyi kb az a drága és miért?

lehet tölteni csak akkor ki kell kapcsolni a tintafigyelést
után gyártott patron esetén azt szokták ajánlani hogy ha mondjuk kifogy a fekete és azt akarja az ember után gyártott patronnal cserélni ki kel cserélni elsőnek az összeset mert nembiztos hogy működni fog(nem egyforma csip az eredetin és az után gyártotton) de utána már csak azt kell cseréni ami kifogyott de azt tudni kell hogy nem eredeti patron esetén a garancia veszélyben van(ezért kell megtartani az eredeti patront és ha valami baj van a szerkezettel azt vissza kell tenni bele és úgy küldeni szervizbe)
amit én írtam hogy 2000Huf 6patron tényleg annyi de nincs rajta csip(át kell tenni az eredetiről , kikapcsolni a figyelést) nevesincs márka szóval jó az is csak nembiztos hogy ugyanolyan árnyalatú a festék a patronba mint az eredetibe(nekem ez is jó lenne mert képet nem fogok nyomtatni fekete meg csak fekete) de ez így van minden nem eredeti patronnal
mp240 amit én láttam legkisebb áron egy fekete patron olyan 3400Huf volt és még akkor a színesekhez nem nyúltunk(keres a netten PG-510 patront az való bele)
ahogy én nézegettem az olcsó készülékekhez drága a patron a drágábbakhoz meg olcsó legalábbis a Canon-nál
[ Szerkesztve ]

Én csak szívok CANNON MP 540-el.
Többet se veszek ilyen szart
Csak eredeti patronnal megy hiába veszem bele az után gyártottat, átrakom eredetiről a chipet de Szarik menni.
De a legrosszabb benne hogy ha egy tetves színes patron kifogyott belőle nem nyomtat még word-be sem,pedig csak szöveget kellene nyomtatni és fekete patron teli van pedig.
Tintát is nagyon eszi.
Szakdolgozatomat nyomtattam vele volt benne pár színes kép mire végeztem ki is fogyót valamelyik szín.
www.webaruhaz.hu rendeltem után gyártottat bele és szar bele,ha netalán felismeri a gyári chippel a tintaszínnel mindig baj van,teli van a patron de azt írja hogy üres és nem akar nyomtatni.
Szóval egy rakás sz@r az egész.
Már bánom nem Epsont vettem 
[ Szerkesztve ]
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.