Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz Laybee #1200 üzenetére

    Nézz be az epson topikba, minden második hozzászólás arról szól, hogy nem működik nekik az utángyártott patron a nyomtatójukban. Meg ezrekért kell hozzá venni chip resetert, literes kiszerelésben tintát, gumikesztyűben pancsolnak vele. De a lényeg, hogy olcsón lehet vele nyomtatni...

    Nézz be a canon topikba, ugyanez a helyzet.

    A HP-nek ezt a nyomtatóját nem ajánlom, ehhez még nincs utángyártott patron (No. 300-as kell bele). Amit én ajánlok, azt meg már fél éve nem gyártják, de kis utánjárással még beszerezhető pár darab. Olyan nyomtatót keress, amibe HP 21 és HP 22-es patronok kellenek, pl. F2280. Ezekhez gyárilag 5-5 ml-es patronokat adnak, de van XL kiszerelésben 12-12 ml-es. Nos ezekkel nem éri meg a nyomtatás, ezért az utángyártott XL-es patronokat veszem bele 22-22 ml-es kiszerelésben. ~5e ft egy pár, normál nyomtatással ~600 oldalt lehet kinyomtatni velük, nincs pacsmagolás, nincs chipmizéria, beteszed és működik. Ja és a fejtisztításhoz csak az epsonok használnak el fél tartály tintát.

    Hozzáteszem még, hogy nem a HP-nek dolgozok :D ez kizárólag a saját véleményem, nem kötelező tudomásul venni, a döntés a te kezedben van. Csak nem szeretném ha te is valamelyik topikban azzal kezdenéd, hogy "most vettem bele 4 új patront és azt írja ki..."

    Mindenesetre itt egy link, ahol tudsz HP nyomtatók közül patron alapján is választani. Ennél jóval olcsóbban is be lehet szerezni a tintát, a Victoria patronok árát írtam fentebb.

    [link]

Új hozzászólás Aktív témák