meg lett a probléma D3D kellet kikapcsolni és már is jó lett
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

meg lett a probléma D3D kellet kikapcsolni és már is jó lett
BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy pontosan mit és hogyan kell beállítani, hogy működjön a dolog?
Nekem már ott megállt a tudomány, hogy valamilyen pluginokat meg biost kell még találni hozzá. Pontosan miket kell még szedni hozzá és hogy kell beállítani őket?
Totál semmit nem értek abból amiket ítt leírnak. 

Hali!
Plugineket elméletileg a programmal együtt kapod, illetve ha van egy kis angol tudásod akkor itt egy leírás.
szerk.: linkeket felcseréltem 
Bios linket kivettem. Ahogy az első hsz-ben is olvasható, ennek netről való letöltése egyáltalán nem legális.
[ Módosította: Viktor77 ]
Azt mondták elmebetegségben szenvedek. Nem igaz. Nem szenvedek! Minden percét élvezem!
Sziasztok!
Találtam PS2 emulátort, BIOS -t is csak a szokásos banánhéjon csúszok el egy ici pici apróságon.
Beraktam az NHL 2k10-et, el is indul, de mikor ott vagyok h select language X ENTER, akkor hiába nyomom a billentyűzeten az x -et sőt akármit, semmit nem csinál.
Kéne hozzá contoller vagy mi a franc van?
Üdv!
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

A controllert plugin-t lődd be.
Bazinga!
Config => Controllers (PAD) => LilyPad svn (r2930) 0.10.0 [lilypad-r2930]
Ez van benne. Ezen belül mit állítsak be?
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Ott van felül. Pad1, Pad2. A Pad1-et lődd be a billentyűzetedre.
Bazinga!
Itt akármit nyomok nem csinál semmit. Kezdő vagyok ebben még sorry.

Egérrel nyomj rá mondjuk a D-Pad UP feliratára, aztán nyomd meg azt a billentyűt, amit szeretnél, hogy a "fel" gomb legyen. Az Analog Stick-ekhez nem kell nyúlnod, és a jobb felső "Analog" és "Mouse" gombokhoz sem.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Királysááág!
Köszi 

Kint van a [0.9.7],rengeteg javítás van benne az r1888-as beta óta.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Koszonjuk! 
majd letesztelem.
Ne szemetelj ! / Steam..

Próbáltátok már a 0.9.7-et? Arra lennék kíváncsi,hogy ezzel a verzióval már elég-e egy ~2,5-ös Core 2 az akadásmentes játékhoz? (a 0.9.7-ben ajánlott speed hack-ekkel, 2-es VU cycle stealinggel és 2-es EE cycle rate-tel)
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Nem. Legalábbis GT4-hez biztos nem. De igen nagy az előrelépés. Minden speed hack maxon, de nem akarta az igazságot.
Az is furcsa, hogy fent az fps számláló amikor 59-60-at mutat, akkor is lassú a játék. Nem szaggat, hanem mintha lassított felvételt néznék. Ha egyedül megyek, és olyan pályán, ahol nincsenek nagy, nyitott terek, akkor szinte már tökéletes. Nem nagyon vannak grafikai bugok (bár a játék Options menüjében észrevettem egyet, ami eddig nem volt ott), és nem hal le 5 percenként (bár ezzel már egy ideje nincs gond).
Bazinga!

GT4-hez kell messze a legbrutálabb gép,ezért elképzelhető,hogy sok más játék meg simán megy. Szerintem ha most nem is,de az 1.0.0-ás verzióhoz már elég lesz egy ilyen Core 2 processzor (ami akkor - ~2év múlva- már filléres tétel lesz).
[ Szerkesztve ]

Tök zsír. Működik a Mortal Kombat Shaolin Monks
Szerintem eddig a legjobb rész.

Bár mondjuk vannak benne grafikai hibák. De egyáltalán nem zavaró.
[ Szerkesztve ]

Van itt valahol valami FAQ?
Mert elindítom, de bejön, hogy PS2 Memory Card és hiába formatálom meg, innen nem megy tovább.
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro

Na a BootCDVD fast al elindult.
Lehet hülye kérdés, de a PS3-as kontrolleremet rá tudom kötni a PC-re, hogy az Emu alatt azt használjam?
Gigabyte GA-EP45-DS3R|Core 2 Duo E8500|Gigabyte GTX 260 |4 GB OCZ ReaperX HPC|CORSAIR PSU-620HX|Samsung 931 BF|Samsung LE37 A431T2 HDTV|Asus Xonar D1|W7 Pro

Átalakítóval.
Bazinga!
Hülye kérdés, de az emu beolvassa a gyári PS2 lemezeket? Maradt itthon a gépem eladása után egy God of War és egy GT4, jó lenne néha játszani velük (azt már az utolsó pár kommentből kiszürtem hogy a GT4-re még várhatok).
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Én próbáltam gyári lemezzel, nem akart menni. De mintha írta volna valaki, hogy neki viszont ment, így nem kizárt, hogy én voltam a béna.
Tégy egy próbát, nem tart semeddig.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!

Pontosan hogyan?
Megy, csak lassú maga a játék (szerintem nem a lemez miatt -habár isoból biztos jobban is mehetne-, hanem eleve csak ingame-et írnak a PAL verzióra a kompatibilitásnál, ill. egy erősebb gép lehet hogy nem ártana alá. A cddvdGigaherz pluginnel ment a dolog.
Viszont vicces volt Xbox joy-jal irányítani. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Sziasztok!
Még mindig az NHL 2k10 -el küzdök. Most már be tudtam állítani a kontrollert meg minden. Elindítom a játékot és innentől jönnek a gondok. Random lefagy, de nem a játék alatt hanem még a menü betöltése alatt. Van h csak a loading... feliratig jut el, van h az első 1-2-3 betöltő képernyő egyikénél random elakad, van h a 2K10 Loading .... feliratnál akad el.
Sajnos nem tudom mi lehet a gond 
PCSX2 0.9.7 (r3113) -t használom, ezekkel a BIOS -okkal próbáltam:
Európai v1.60 (2001.10.04), Amerikai v1.60 (2002.02.07) és Japán v1.00 (2000.01.17)
Gépem: C2D E5200 @ 3ghz, 2GB ram, 8600GT
Komolyan nem tudom mi lehet a gond 
[ Szerkesztve ]

Ezeket az emulátoros játékokat csak ablakban lehet játszani?
Nekem is lenne 1-2 kedvenc amit szívesen kipróbálnék, csak félek, hogy nem éri meg vacakolni, ha nem tudom úgy futtatni ahogy szeretném.
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Ki lehet rakni teljes méretre is, olyan felbontással amilyennel csak akarod. Szerintem megéri. Nem kell vele sokat vacakolni.
[ Szerkesztve ]

A kompatibilitási táblázatban, ami fenn van a PCSX2 oldalán nincs benne a 2k10, de az összes korábbi verzió mellett csak az Intro jelzés szerepel, azaz nem jut el magáig a játékig.
Igaz, mindez még a 0.9.6-os verzióra vonatkozott, ráadásul nem is feltétlenül naprakész a lista, de azért szerintem jelez valamit.
Aki hülye, haljon meg!

Értem, köszi. Én Drakan-ozni szeretnék, illetve a Primal-t is kipróbálom.
Az emulátoros gameket kontrollerrel szoktátok játszani, vagy egér + billentyűzet kombináció is megoldható?
Power and performance, the two elements every gamer craves, are the heart and soul of the GeForce

Azért azt tudni kell, hogy nem minden játék működik még.
Én PS2 joy-jal szoktam játszani. Egyszer Gran Turismóztam billyentyűzettel, de nem volt valami fílinges. Amúgy lehet nyugodtan azzal is irányítani.

Régen csak billentyűzettel toltam, de aztán beszereztem egy gamepadot. Sokkal kényelmesebb így.
Ráadásul az analóg joy sok előnyt jelent némely játéknál.
Aki hülye, haljon meg!
ps3 emulator még nincs? 
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

Tudtommal nincs, bár egyszer hallottam, hogy létezik. Ha lenne is, biztos még egy i7 980X-et is megizzasztana.

Vagy azon meg el sem indulna 
Varjunk 1-2proc generaciot amig minimum 128bites nem lesz az interface...
[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! / Steam..
ps2 emulátornál jó az e8400?
Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

Jonak jo es elvileg eleg is lehet,de en megtepnem elotte. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ne szemetelj ! / Steam..

Sikerült elindítani az emuval a Drakant. Ott vagyok a menüben. Beállítottam PAD1-re az irány gombokat, illetve a select/start utasítást is. Aztán hiába megyek a new game-re, nem reagál semmit sem a select-re sem start-ra. Pedig az irány gombokkal tudok lépkedni a játék menüjében.
Szerintetek mi lehet a gond? Egy sima egyszerű BENQ USB-s slim billentyűm van.

Lehet nem is startot kell rányomni, hanem mondjuk x-et. Vagy próbáld átállítani másik gombra a startot, vagy használj másik kontroller plugint!

Na erre én is rájöttem közben. X-el indítja a játékot.
Nagyon szépen, fut, le a kalappal a program előtt, viszont még mindig nem tudok vele rendesen játszani. Beállítottam a kontrollert úgy ahogy kellett, viszont az előre-hátra gombok nem mennek.
A balra gombbal lefele néz és körbe-körbe fut. A jobbra gombbal pedig felfele néz, és szintén körbe-körbe fut. Néztem a játék beállításai között az irányításra vonatkozó opciókat, de akármit módosítok nem tudom normálisan belőni.
Megpróbálok egy másik plugint ahogy írtad. Szerintem csak valami apró hülyeségbe futottam, amire mindenképp rá fogok jönni mert a játék nagyon jónak tűnik. 
Még kipróbálom egy másik gamepad-el is.
[ Szerkesztve ]

Oksa! Remélem sikerül. 

Sikerült! Be kellett állítani a forgatható kis karokat is, és tökéletes! Nagyon örülök hogy sikerült összehozni!!! 
Nemrég vittem végig sokadjára a Drakan The Order of The Falme-t PC-n (1999-es!)... mai napig párját ritkítja. Aztán felmerült bennem, hogy játszani kellene a 2. résszel (The Ancient Gates) de kizárólag PS2-re jelent meg. Jött az ötlet, hogy mi lenne ha megnézném ezt a pcsx2 nevű programot, amiről a külföldi fórumok is írnak. Pár napja nem gondoltam volna, hogy én ezzel valaha ténylegesen fogok játszani! Ráadásul 1280-ban
....

Örülök, hogy sikerült
Tegnap Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2-vel játszottam, és olyan effekt is volt a játékban ami régen nem volt. Sokkal jobban néz ki.

Nekem viszont 5 perc után megfagyott a Drakan. Ezért kipróbáltam a 0.9.7.-es béta emut, és azzal már nincs fagyás, ráadásul mintha szebb képet is adna. Még egy 1x-es élsimítást is be tudtam kapcsolni. 2x-es AA-val már be-beakadt néha.

hosszú-hosszú hónapok után visszanéztem ide, és örömmel látom, h már rendesen megy a PCSX2 
gyorsan be is izzítottam és az MK: Deadly Alliance teljesen jól megy. csak maga a játék egy nulla, de az más kérdés. sajnos a PS3-am nem viszi az írott PS2 játékokat 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Nekem nyolcszoros az anti-alias, pedig csak középkategóriás a gépem -5770 & phenom II x4 945- és nem akad egyáltalán. Neked? Már csak azért kérdezem, mert már engem is figyelmeztettek, hogy az élsimítás sokat levesz a teljesítményből, de valahogy nekem egy dekát se nyolcszoroson.

1280x1024-ben, SSE4.1 plugin és 1xAA-val gyönyörű szép folyamatos, grafikai hibák nincsenek. Viszont ha már 2xAA-val nézem, akkor be-be akad, és az árnyékokat sem jeleníti meg normálisan. Mindezt a 0.9.7 bétával, a 0.9.6-al az első Intróban, a hegyek mögött szivárvány szerű bug volt, és 5 perc után megfagyott.

Tudod, hogy az SSE mennyit számít? Nekem csak 2.0-ra lehet. 

ha az adataidnál levő gépről tolod, akkor el kell, h keserítselek, a Q9550 SSE3-at tud. 4.1-et az i5/i7.
nálam AA kikapcsolva, úgyse az a lényeg, és MK Armageddon köszöni jól van. már csak a PS3 controllert kéne valahogy ráhergelnem a PC-re, mert a gamepadomon nincs analóg kar 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!