BFBC2 nick : Bomi12 | Origin/Battelog : bomi12
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
apollo12
(PH! addikt)

apollo12
(PH! addikt)
hogy tudom beállítani hogy több magot is ki tudjon használni mert eddig csak 1 et ??
[ Szerkesztve ]

Cootermain
(lelkes újonc)
Pedig frissíteni kell. Szedd le ezt, telepítsd és menni fog.
apollo12: a Config fül CPU részénél kell bepipálni a Multi threaded GS mode-ot.
[ Szerkesztve ]
Zetsuboushita!!!

kizcar
(tag)
Köszi!
ZeroGS pluginnal működik DX telepítése nélkül is.
Ha felrakom amit írtál, és a ZeroGS helyett GSdx plugint használok directX 10-re beállítva, akkor directX 10-es effektek lesznek?

Viktor77
(MODERÁTOR)
A PS2 nem használ DirectX-et, ráadásul mikor megjelent még sehol nem volt a DX10. Így bajosan fogsz DX10-es effekteket látni.
Bazinga!

Cootermain
(lelkes újonc)
Effektek nem változnak, viszont sokkal nagyobb a kompatibilitása a GSDX-nek ( legalábbis én úgy vettem észre ) és már DX9-ben is gyorsabb a ZeroGS-nél. DX10-ben pedig még a DX9-es módot is übereli. Én most a 2693-as GSDX-et használom DX10-ben Win 7 mellett. Legtöbb játéknál ezzel megvan a stabil 60, illetve 50 fps.
Zetsuboushita!!!

kizcar
(tag)
Köszi ![;]](/dl/s/v1.gif)

kizcar
(tag)
Azért furcsáltam, hogy miért DX10 a neve. 

apollo12
(PH! addikt)
heló valaki tudna segíteni a gt4 ben mert elindul a játék de amikor versenyeznék akkor szét esik a kép és minden minden színű lesz a kép

Cootermain
(lelkes újonc)
Csak 0.9.7-es verzióval müködik normálisan és csak az NTSC verzió. Bár még ezzel is vannak pályák ahol bugos, de a nagyrésze már játszható ( pont ma próbáltam ). Még várni kell vele egy-két verziót.
Zetsuboushita!!!
Asszem 2009. augusztusi Dx9 kell neki. Én Win7 64biten használom, mindenféle kompatibilitási probléma nélkül.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."

kizcar
(tag)
GSDX-el nektek be lehet kapcsolni az élsimítást? Nekem atim van és az Ati Tray Toolsban hiába kapcsolom be 
[ Szerkesztve ]

Cootermain
(lelkes újonc)
Driverből nem enged erőltetettet, viszont pluginon belül be lehet kapcsolni. 16x-os beállítás elég szépen zabálja az fps-t, DB-ban 1x-esnél 75-90fps míg 16x-osnál 35-40.
[ Szerkesztve ]
Zetsuboushita!!!
Nekem a 0.9.6-tal fut, szinte tökéletesen. Viszont a gt3-at sehogy sem tudom működésre bírni. Esetleg ha valaki próbálta a Tekken 5-öt, adhatna pár tippet, mert a GT4 beállításaival a menüelőtt kilép a program.
"... az a tény kedves kuzin, hogy a mi kis kópénk Tangónak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej..."
A gsdx legújabb verzióját honnan tudom letölteni?

Cootermain
(lelkes újonc)
Vagy a topikjából innen, vagy a PCSX2 oldaláról. A public beta résznél megtalálodhatod a többi pluginnal egyetemben.
[ Szerkesztve ]
Zetsuboushita!!!
Köszi. 

kizcar
(tag)
Nekem nincs olyan opció amivel be lehet kapcsolni az élsimítást, de akkor leszedem a legújabbat.
Köszi

apollo12
(PH! addikt)
és mi ez az NTSC verzió?
és hol tudom letölteni a PCSX2 0.9.7 verziót
[ Szerkesztve ]

apollo12
(PH! addikt)
Hibás a bios-od. Szerezz egy hibátlant.

apollo12
(PH! addikt)
már a másodikat töltöm le

kizcar
(tag)
Srácok!
Lehet hülye vagyok, de sehol nem találom a legújabb PCSX2-őt és pluginokat. 
Akinek megvannak a legújabb cuccok, az feltölthetné valahova egy pakkban, és beszúrhatná ide a linket ha nem nagy kérés. 
Én már csomó helyen kerestem, még ott is amit belinkeltetek, de abban nem volt benne a legújabb cuccos. 
Ha feltöltené az akinek már megvannak, egyszerűbb lenne mindenki számára a letöltése, ha a legújabbra lenne szüksége. 
Köszönöm 
[ Szerkesztve ]

Viktor77
(MODERÁTOR)
Szó szerint naprakész PCSX2. Ma is jött ki új. Persze pluginek és bios nélkül.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!

apollo12
(PH! addikt)
Heló letöltöttem a legújabb PCSX2 0.9.7 verziót de valamitől felgyorsult a játék ez mitől van??
Hm, kipróbáltam, de az új verzióval nem megy a gt4. 

kizcar
(tag)
Köszi! Ez már fasza oldal. 

apollo12
(PH! addikt)
nekem se

Viktor77
(MODERÁTOR)
Én a 8.-aival próbáltam, nekem ment. Igaz, még mindig játszhatatlanul lassú.
Bazinga!

kizcar
(tag)
Nekem az új PCSX2 nem indítja a játékokat. Azt írja, hogy
"File could not be created or opened
Name: c:\Játékok\Emulators\PCSX2\bios\SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200.nvm"
Nem hinném, hogy a BIOS-szal van a probléma mert a 0.9.6-os PCSX-el működik.
Vagy az új PCSX-hez új BIOS kell?
Nálam a 0.9.6-os verzióval 52-60 fps között ketyeg. Az jó, csak van bene egy-két textúrahiba, azért próbáltam a legújabb verziót. Hátha azzal eltűnne. Végülis eltűnt, de sajna a játék is. 
Viszont a Tekken 5-öt nem tudom sehogy se működésre bírni, pedig a kompatibilitási listán rajta van. Elindul a játék, a töltés alatt megy az a lövöldözős izé, mikor indítanám a játékot, mindig leáll a program azzal, hogy a windows hibát észlelt és a program leáll. Ez vajon mitől lehet? Valakinek elindult már ez a progi?

kizcar
(tag)
A TEKKEN5 nálam sem múkodik.

mad1
(PH! kedvence)
Nallam ment a tekken...probalkozzatok masik video pluginnal...
Ne szemetelj ! / Steam..
Köszi, de ettől sajna nem lettem okosabb. Esetleg valami konkrét, nálad működő videoplugint tudnál mondani? Jöhetnek akár privibe is az infók. Elég sokat próbálgattam már, de semmi eredmény. 
Mod: Amúgy nekem NTSC verzió van meg.
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(PH! addikt)
Jó poén: [link]
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
Hehe, szép is lenne. 

Acta@
(újonc)
Hali!
Nálam szépen fut a Tekken 5, szóval elmondanám a tapasztalataimat. Ami így elsőre a tippem lenne, hogy mért nem megy nálad, az a bios lenne. Nekem csak japó biossal indul(abból is csak 1.xx), többivel verziófüggően a töltőképernyő után illetve már az elején kifagy.
Egyéb tapasztalat: DX10 nálam nem szerette a játékot, DX9-ben gyorsabb és kompatibilitásban is jobb. PEOpS sound plugin az egyetlen, amivel jól működik, többi lelassítja a játékot, és/vagy akadozik a hang, ingadozik a lejátszási sebesség.
Azt mondták elmebetegségben szenvedek. Nem igaz. Nem szenvedek! Minden percét élvezem!
Hohó, köszi. Japcsi bios-szal nem is próbáltam.

kizcar
(tag)
Japó BIOS-szal fasza a TEKKEN5. Köszi a tippet.
Amúgy nálatok is csíkos a kép TEKKEN5-nél? Valakinél működik a Mortal Kombat Shaolin Monks? 
Azt próbáltam többféleképpen is, de nem működik. A kompatibilitási lista szerint sem jó.

Acta@
(újonc)
Csak natív felbontásban nem csíkoz. Szóval vagy csíkos képernyő, vagy gyenge felbontás. Illetve kisebb felbontásban nem feltétlen csíkozik, nálam 960x1024-ben ment egy darabig, de grafikai hibákat okozott úgy emléxem (nem jut eszembe pontosan mi volt a gond, de biztos nem véletlen állítottam vissza), de egy próbát megérhet.
Azt mondták elmebetegségben szenvedek. Nem igaz. Nem szenvedek! Minden percét élvezem!

Acta@
(újonc)
Ja, igen és élsimítás is okozhat csíkozást, bár csak dx10-es módban, dx9-ben faján működik, legalábbis nálam.

apollo12
(PH! addikt)
A japó biosszal nekem is frankón megy, natív felbontásban, Dx9-ben. E fölött csíkoz sajnos.
Köszi a segítséget. 

kizcar
(tag)
Köszi! Majd kipróbálom. 
Te melyik plugint használod, amiben van élsimítás? Mert nekem nincs olyan, amiben be tudnám kapcsolni.

Acta@
(újonc)
A béta plugineket használom, GSDx 2693-ast 0.1.16-os verzió, ebben már van élsimítás és úgy néz ki működik is (bár Dx10-el csíkoz).

apollo12
(PH! addikt)
Helló tud valaki segíteni ezen [link]
Passz, cserélgesd a plugineket, meg a beállításokat próbálgasd. Mást nem tudsz tenni. Esetleg, ha szerencséd van és valakinél megy ez a játék, majd ő segít neked. Én nem játszom vele.

Acta@
(újonc)
Sajnos én sem játszok vele, de honlap szerint 0.9.7-es verzióval és usa biossal játszható a dolog.
Ha ez van fenn nálad is akkor még próbálkozhatsz speed hackek kilövésével, illetve cpu beállításoknál recompilerek kiszedésével (bétás micro VU nálam pl nagyon nem jött be) Először a VU0rec kiszedsével próbálkozz, még mindig az az instabilabb azt hiszem.