warez a tema...keress ra warezon,ne itt 
Ne szemetelj ! / Steam..

warez a tema...keress ra warezon,ne itt 
Ne szemetelj ! / Steam..

hat nem tudom a stati azt mutatja,60°% fut az emun..varjuk a frissebb pcsx2t a bios mar megvan,ami tutti papo. 
Ne szemetelj ! / Steam..

vegyé má föl msn-re aztán küdd má át lécci

''Megcsavarlak baszki mint egy szintetikus laszti, ütemre ring a tested, a hangomra megy a maszti, megreped a kasztni, a mélyünk szét fogja baszni...''

26,vagy a 83, as hsz nel megtalalod. 
Ne szemetelj ! / Steam..

kössz tesa!

''Megcsavarlak baszki mint egy szintetikus laszti, ütemre ring a tested, a hangomra megy a maszti, megreped a kasztni, a mélyünk szét fogja baszni...''

nm 
Ne szemetelj ! / Steam..

Hi!Leszedtem az emud h lehet beállítani azt h egyből induljon a game ne kelljen mindig beállítani h melyik bioszról induljon.Egyébként mellik a helyes bios?

Hogy hogy a modik még nem zárták be azt a totyikot ? 

alapbeallitast hasznalld,mert minden ok.
1ebbirant csak isorol bootol,dvdrol nem!!!
ha fentebb olvasod tobbet is megtud6sz
Ne szemetelj ! / Steam..

lehet azert mert sokan keresik ezt az emut,de ilyen beszolasok utan lehet eszukbe jut bezarni,ezek utan 
Ne szemetelj ! / Steam..

Hi!Mad1 Nekem nem lehet bootolni isoról és több biost is be lehet állítani.A tekken 3 nem tudjátok miért lép ki survival és tekkken force mode-ban ha végigviszem.A ps2 emuval megy a ps1-es game is?
Spyke 

nem viszi a ps1 et rendessen,meg a ps2öt sem 100%ig.
ajanlom a legfrissebb epsxe-t a tekken 3hoz.
üdvi
Ne szemetelj ! / Steam..

De nekem a ps2-es progival nem lehet isot bootolni csak vmi elf filet meg DVD.Oldal honnan lehet leszedni az új epsx-et configgal?Nem tod miér lép ki a survival és a tekken force modeból.Az emu miatt vagy a játék miatt?

sztem az emu miatt...de ez csak 1 velemeny...
Ne szemetelj ! / Steam..

Oldalt mondj ahonnan configgal videó,audió,stb-vel le lehet szedni

pcsx2.com
epsxe.com
Ne szemetelj ! / Steam..

az epsxe hez nincs config nem lehet semmit beállítani mert pl a videónál is lenyitom és semmi.Szedd le azt meglátod a configba

a configot biossal,neked kell kikeresni,mert ez wareznak szamit,es a moderatorok nem toleralljak az ilyesmit...a durva hozzaszolasokat sem szeretik 

Ne szemetelj ! / Steam..

privik johetnek 
Ne szemetelj ! / Steam..

Kérlek küld el erre a címre:killer47@citromail.hu
kösz

26os hsz.
Ne szemetelj ! / Steam..

van működő ps2 emud?????????????????, 

Csak egyetlenegy hsz-t olvass vissza.
Bazinga!

hello nekem is van már régóta ilyen emum csak game nincs hozzá .... és azt írtad h van 200 game-ed küldenél egy listát a mail-emre a game-ekről?????
előre is kössz!!! 
Slash & Tankcsapda Forever!!!!!! ROCK!!!!!!!!

mar eladtam oket..
.sorry
Ne szemetelj ! / Steam..

nem baj
ok
Slash & Tankcsapda Forever!!!!!! ROCK!!!!!!!!
Üdv, nekem kéne az emulátor ha elküldenéd nagyon megköszönném, emilem janos.kun@vivamail.hu.Előre is köszi 

Ha neked elküldik, akkor továbbküldöd nekem??? Plííz
liquidmoon@freemail.hu -ra Nem kell, a 26-os hozzászólásban ott a link 
[Szerkesztve]
Látom én is, máris szedem lefelé 

jöhet a mail.
kösz

Olvassatok már az ég szerelmére!
A 26-os hsz-ben ott a link.
Bazinga!

Érdemes ezzel az emuval foglalkozni, ha a cél a Metal Gear Solid 3 és a Resident Evil 4 normális futtatása? Értem ezalatt az elfogadható sebességet, hangot, fagyásmentességet. A hivatalos oldal alapján esélytelennek tűnik, kivéve, ha ez tényleg valami mágikusan bekonfigurált változat...

nekem nem müxik valaki segítsen!
HELP!
Kösz

mi a gond?
Ne szemetelj ! / Steam..

keves a geped...de ha 7950 gtx2 d lenne akkor is max 40fps...
szoval dontsd el,hogy foglalkozol e az emuval,viszont sztem 1-2 ev mulva minden gepen futni fog legalabb 30fps sel...de ez csak az en szereny velemenyem szerint...bar akkor mar vistara kell 
Ne szemetelj ! / Steam..

emu 26 os hozzaszolasnal toltheto le.. 
Ne szemetelj ! / Steam..

Gondolom az én gépemen lehetetlenség lenne életre kelteni az emut. (config az infómban)
Kizárt dolog, mert nem tudom. :)

igen...sajna 
de az epsxe tuti vigan szaladgal azon is... 
Ne szemetelj ! / Steam..

akkor halott ugy=((( 
Ne szemetelj ! / Steam..
És az én konfigommal mennyire jól tekerne ez az emulátor?Gépem az adataimnál. 

kb 5-10 fps..elvezhetetlen...1800xt-n neztuk max25fps-t produkallt,hihetettlenul rosz a motor 
resi4 sokkal tutibb lesz pc-n!!! 
Ne szemetelj ! / Steam..
Hi én tegnap próbáltam letölteni a linkedről a cuccot, denem tudtam, olyan 5 másodperc után aszonta hogy lejött, de nem jött le csak egy pici része.Így nem is megy 

Hello.
Én a Tekken-el játszanék csak.
Hogy indítsam, milyen progival, honnan töltsem le a progit.

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

sztem nem
jo a neted mert ellenoriztem nekem siman lejon... 
Ne szemetelj ! / Steam..

26os hsz 
gyurjal még a gepedre 

[Szerkesztve]
Ne szemetelj ! / Steam..
Na, most meg lejött
.Ma este ki is próbálom,köszi 

Sziasztok!
kipróbálom de nemtudom mindent jól csinálok-é majd!