Szia!
Ebben igazad lehet egyrészről, bár ez megintcsak személyenként eltérő szerintem. Engem néhányan már akkor hülyének néztek, amikor az asztali gépemet lecseréltem csak notebook-ra, de nem hiányzik azóta sem az asztali. A munkahelyemen ahova bejárok ott is egy notebook-on dolgozok, 14"-es FuSi (rühellem, soha nem vennék FuSi-t ezután).
Viszont vinnem kell a sajátomat is nap mint nap, mert gyakorlatilag két felé dolgozok (így két gépen).. és viszont átcipelni a városon a 3 kg-s Acert elég húzós nekem, egyéb csomagokkal együtt meg főleg, még annak ellenére is hogy megedződtem már cipelésben (gyerekkel). - amikor vettem még nem kellett vinnem minden nap, és úgy vettem, hogy hetente 1x cipelni belefér.
Szóval ezért is döntöttem a pindurka mellett. Aztán a továbbiakat meglátjuk. Elvileg nekem az a gép is elég lenne mindenre amit végzek rajta, de úgy veszem, hogy nem tervezem első körban az Acer eladását..
hanee
"Most women complain that there are no single, straight men left. I'd just like to meet one that's human"

Annyira féltem a notimat.. még egy karcolás sincs rajta, pedig az Acer Aspire sorozat nem a karcmentességről híres 

![;]](/dl/s/v1.gif)