Páran nem olvashatták a korábbi hozzászólásokat, különben tudnák, hol lehet kapcsolni ezt a funkciót. Így én csak egy rövid leírást adtam. Amúgy szerintem se elérhető már a gyorsítás, pedig nem jönne rosszul. Talán jó kompromisszum lett volna a +10%-nyi túlhajtás, ami olyan 1800 MHz környékén állt volna meg.
Az általad linkelt videót nézve, a védőfólia csillog az MSI-n, s az ugyanúgy gyűjti az ujjlenyomatokat. - Visszavonom, tényleg ilyen a "lakkozása".
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

Atom tényleg kevesebbet fogyaszt, mint mondjuk a celeron, viszont azt alapból 4 cellás aksival adják, így időre ugyanazt tudják. És azért most is egy 4 cellás aksi 23-25k. Ha külön utólag veszek hozzá egyet, akkor a windem már minimum 130K...az úgy nálam irdatlan drága...(150kért a múltkor láttam valahol akciós subnotit, dvd-íróval, 12" kijelzővel...) én meg csak azért várok még, hogy az atomos procival lényegesen több legyen az üzemidő, de egyelőre úgy tűnik teljesen felesleges... 

Jó persze ez nem alternatíva egy mobil eszköznél. Mindenesetre én meg tudok barátkozni vele. Hát még akkor, ha az ára is kicsit lejjebbvánszorog

![;]](/dl/s/v1.gif)