Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  MSI Wind

(#851) Hedwig válasza balfek (#845) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Hanzsek a banánra gondolt. :)) :DD
Vagy tévedek? :D

Pink banán LOL

Imibácsi:

Szép is lett volna, hogyha Henry bácsi pink Fordot gyártatott volna. Akkoriban még nem volt divat a Plaza.

[ Szerkesztve ]

"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\

(#852) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

ez mindent üt sztem

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#853) reden87 válasza kleinguru (#820) üzenetére

reden87
(tag)

"Ti hogy oldanátok meg?! (Vegyél más fajta not/netbookot nem játszik :P )"
Én úgy oldanám meg hogy asztalin nézek filmet, ezt meg irodai munkára használnám ;)

Amúgy ha MMban fellelhető majd a gép írjatok már be, és elmegyek megfogdosom :) Én csak utána döntök hogy megveszem-e :)

http://reden87.info/ - http://MACvaltoztam.blog.hu/

(#854) Hedwig

Hedwig
(kvázi-tag)

Én ezt ajánlom: Ez is off

[Magic Eyes]
[Bee]
[Miggs]
Wishing Well
[Eggnancy
[Mario Too]
[Punch Bout
Nagyon beteg. :D :)) :DD

[ Szerkesztve ]

"Keep your friends close but your enemies closer." // MSI Wind Empire Black, LG GSA-E50L Black \\

(#855) kleinguru válasza reden87 (#853) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Szerintem nyaralni elviszem az asztalit, és az msi-n nyarlás közben irodai munkát fogok csinálni:)!

<Off>Grat :DD </Off>

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#856) Imibácsi válasza Hedwig (#854) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tényleg elég beteg :DD

amit én írtam innen van. Célszerú az Archivumnál a legrégebbivel kezdni, mert van pár folytatólagos képregény, és visszafelé nem lenne poén :) Kb. 1 éve vagyok napirajzfüggő :C

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

(#857) Alukard

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

nem épp napirajz függőség... csak szeretem gyüjteni a hülyeségeket...
Motivációs pószterek [link]
Általános Vicces képek [link]
Kicsit másképp [link]

Bőven nem az összes kép, csak 1 részük :P

[ Szerkesztve ]

http://blackworks.org

(#858) Hedwig válasza Alukard (#857) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Exterminatus... :D
T-Lapó.... :))
KGB.... :DD

[ Szerkesztve ]

(#859) Carline

Carline
(fanatikus tag)

A Speedshopban a készletinfónál: Raktáron
Nem tudom, hogy lehet-e hinni ennek?
Érdekes lenne, hogy ott van, itt meg többeknek még mindig náp napos/hetes várakozást mondtak az előrendelt windekre.

Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

(#860) Stephen003 válasza Carline (#859) üzenetére

Stephen003
(kvázi-tag)

Pedig van de már csak pink/rózsaszín.

Fehérből állítólag hat darab volt de már mindet elvitték net rendelési lista szerint.

Amúgy Ramiris nagykerben is van pink. Feketére + 3 hetet mondtak.

Nothing Real

(#861) Carline válasza Stephen003 (#860) üzenetére

Carline
(fanatikus tag)

Miért pont a fosszín pinket hozták elsőnek? :F

Nem hiszem, hogy most akarok egy frappáns aláíráson gondolkozni.

(#862) Stephen003 válasza Carline (#861) üzenetére

Stephen003
(kvázi-tag)

Ne tőllem kérdezed. De majdnem biztos hogy azért mert csak ez van. Ez nem kell senkinek. :)

Nothing Real

(#863) Hedwig válasza Carline (#861) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Ugye ez egy költői kérdés volt? :D
Az egyik célközönség szvsz a rózsaszín laptop kedvelők csoportja, alias PC.
(Pláza Cicák)
Mint ahogyan a legtöbb nő, ők is (Tisztelet a kivételnek) a kinézet alapján választják a dolgokat. Olvastam tesztben, hogy megmutatták a Windet egy nőnek ő meg rögtön azt mondta:

"Hol az a másik kis cuki?" (Asus eee)
Ennyit erről... Tehát őket cseppet sem érdekli a belső. :W :(((

[ Szerkesztve ]

(#864) Gergő_ válasza Carline (#861) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

" a magyarok majd első körben megveszik azt is az első feketék úgyis nyugatabbra landolnak" :DDD

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#865) Imibácsi válasza Hedwig (#863) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Látod drága Hedwig, ha követted volna a fajtársaid, akkor most lenne winded :) Csak épp pink :D És téged - mint nőt - még meg sem szólnának érte :) Egyébként a sok emós biztos pepitaszínű híjján rózsaszínt vesz :DD

[ Szerkesztve ]

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

(#866) Dufresne válasza Imibácsi (#865) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

[OFF]Mi is a fajtársai vagyunk, mivel emberek vagyunk, ha a nőket külön fajba sorolnánk, akkor az diszkrimináció lenne és még az alapelvekbe is ütközne talán és én ettől szeretném elzárni magam :DDD
Amúgy pedig gondolom hallottak a nemrég volt tojásdobálós felvonulásra és gondolom gondolt a beszállító az ottani szintén rózsaszínt kedvelő célközönségre, akikkel amúgy nincs nagy bajom, csak lassan több joguk lesz már nekik is, mint a szerencsétlen átlagos embernek, de ez persze OFF csak, amolyan reggeli munka előtti naprakészülés.

[/OFF]
Szerencsés helyzetben vagyok, ill vagyunk a bnőmmel, hogy csak szeptember környékén lesz aktuális egy noti vásárlás és addig ugye úgyis bővül a piac, és majd olvasom a tapasztalataitokat és majd más kárán tanulva hozzuk meg remélhetőleg a jó döntést ;]
Előre is köszönöm :R ;]
Eddig viszont az MSI és talán az ACER is üdvöskéje a befutó nálunk.

Nálam persze a Lenovo X300-asa, de az 500k lenne sajna :(

Back to the field!? www.utv.hu

(#867) Trava

Trava
(tag)

Nem is vettem észre, hogy 2 topicja is van ennek a kis gépnek!
Tegnap megszereztem 1 fehéret belőle. :K Nekem nagyon bejön.
Tettem be képeket róla a másik fórumba.

[ Szerkesztve ]

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#868) Alukard válasza Trava (#867) üzenetére

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

[link]

(#869) MTbc válasza Trava (#867) üzenetére

MTbc
(senior tag)
LOGOUT blog

Áhh imádlak :R kurva matrica :O

Megtudod mondani hogy egy betű mekkora?

[ Szerkesztve ]

(#870) Trava válasza MTbc (#869) üzenetére

Trava
(tag)

Az "a" betű kb 2mm magas. :DD

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#871) jozf

jozf
(kvázi-tag)

Hát lehet jobb lett volna ha feketén nem eröltetik ezt a fényes felületet, mert az ujjlenyomatok elégrendesen meglátszanak majd rajta, az apró karcokról majd meg nem is beszélve: [link]

(#872) MTbc válasza Trava (#870) üzenetére

MTbc
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem a magasságra gondoltam hanem szélesség hosszúságára :DDD
a billentyű!!! :C

[ Szerkesztve ]

(#873) kleinguru válasza Alukard (#868) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Akinek van már ilyenje, az igazán írhatna tapasztalotokat:)!

(#874) Dufresne válasza kleinguru (#873) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Még csak most kezdik átvenni a megérkezett rendeléseket és gondolom a jövő héten.
Pár nap tesztelgetés és utána egy pár rövidebb tesztet/tapasztalatokat úgyis kapunk, türelem.

(#875) Alukard válasza kleinguru (#873) üzenetére

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

Én csak Trava képeket tartalmazó HSZét linkeltem be... az ényémre még várnom kell :O

(#876) Trava válasza MTbc (#872) üzenetére

Trava
(tag)

A bill mérete 16x16mm. A fél bill mérete 10x16mm. :)

(#877) tothm

tothm
(őstag)

Lehet már kapni itthon windet és ha igen mennyibe van? Üdv: Máté :R :R :R

(#878) kleinguru válasza tothm (#877) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Ajánlom figyelmedbe a 196. hozzászólást:)!

[link]

(#879) tothm válasza kleinguru (#878) üzenetére

tothm
(őstag)

???:D

(#880) adam182 válasza Trava (#876) üzenetére

adam182
(lelkes újonc)

tehát a billentyű felső, sík felülete, amit lenyomsz, 16x16 mm?? az egész nagy

www.freestylefoci.hu www.tarkaret.hu

(#881) kleinguru válasza tothm (#879) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Nem lehet kapni mert elfogyott mindenhol az előrendelések miatt csak pink van ,de valaki felajánlotta, hogy a rendelését odaadja másnak ezt linkeltem be:)!

(#882) Hedwig válasza Imibácsi (#865) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Köszi Imibácsi! :D Én és a fajtársaim...Nem tudom, hogy mi bajotok van a nőkkel (ezen kívül)

jozf: Hát mit mondjak jól megcsinálták. De mostmár mindegy. Reméljük, hogy attól még jól bírja majd a felülte. :U

[ Szerkesztve ]

(#883) Dufresne válasza Hedwig (#882) üzenetére

Dufresne
(PH! addikt)

Félre értesz minket semmi bajunk a nőkkel, sőt imádjuk őket/titeket. Csak kötözködni is nagyon szeretünk :DDD

(#884) Hedwig válasza Dufresne (#883) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Kötözködni én is szeretek. :D

(#885) Imibácsi válasza Hedwig (#882) üzenetére

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nem bántásból írtam, ne haragudj :R :R :R

(#886) Hedwig válasza Imibácsi (#885) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Oké, nincs hara(n)g. :)

[ Szerkesztve ]

(#887) klaczi

klaczi
(fanatikus tag)

Délutan megyünk érte. Nekünk viszont pink kell és 2 db.

(#888) Trava

Trava
(tag)

Néhány fogyasztási adat konnektori fogy.mérővel.
Akku töltés + wifi-vel netezés alatt 36W.
Feltöltött akksival netezés, wifi-vel hálózatról üzemeltetve 21W--23w.
Kikapcsolt kijelzővel 18W.
:C

[ Szerkesztve ]

(#889) vadkörte válasza Trava (#888) üzenetére

vadkörte
(fanatikus tag)

Basszus!
A monitorom többet fogyaszt...

Gratula a géphez. Tesztelgesd a hétvégén. Told fel rá a szükséges progijaid, aztán a jövő héten (vagy utána) várjuk a véleményed. Ha lehet minél bővebb lére eresztve.
Elnézve a Windet tartó hölgy kacsóit - gondolom Te vagy az (esetleg a párod, ha a "Trava" név férfiút takar) - valóban nem is olyan kicsi. A kijelző elég apró, de elvégre ez lényegében szubnotesz méret...

Üdv. V. Körte.

(#890) djtooomi válasza Trava (#888) üzenetére

djtooomi
(tag)

Attól tartok, hogy jobb is hogy nem ez a végleges döntésem, jóval nagyobb mint eee900(mondjuk külsőre szerintem a 900-as a legjobb)és randább is, sehol egy szögletes él, semmi.Csak nagyobb a vinyó, és gyorsabb a proci, cserébe randább.Asszem akkor a windet adom el. :B
Am majd várjuk a tapasztalatokat. :K :R

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#891) Trava

Trava
(tag)

A kijelzőt lehajtás után az aljában lévő hangszorók mágnese tartja becsukva.
Ezek a mágnesek közel vannak mind két oldalon az usb portokhoz, amikor bele akarja dugni az ember a pendrive-t, akkor azt a mágnes szinte magától behúzza az usb nyílásába.

(#892) Hedwig válasza Trava (#891) üzenetére

Hedwig
(kvázi-tag)

Ez viszont szimpi megoldás. :) Bár láttam már ilyet...

(#893) Trava válasza vadkörte (#889) üzenetére

Trava
(tag)

Feltettem néhány képet a méret összehasonlításához:
[link]
[link]
[link]

(#894) djtooomi válasza Trava (#891) üzenetére

djtooomi
(tag)

Háááát elég hülye megoldás, én a gép közelébe nem engednék mágnest, pláne hogy normál hdd van benne.... :F És nem mtom, de szerintem egy pendrivenak sem jó, ha mágnes van a közvetlen közelében. :U :(

Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

(#895) Bibby válasza Trava (#893) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Tényleg kivették az overclocking gombot? Szóval már csak teljesítménycsökkentésre jó?

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#896) Alukard válasza djtooomi (#894) üzenetére

Alukard
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerencsére az az időszak rég almult amikor ilyen kis mágnessel is meg lehetett sütni a vinyókat... de nézz bele bármyelyik laptopba... mindenütt ott a mágnes+vinyó...

Bibby Ezt hol hallottad? Amúgy engem is érdekel :DDD

[ Szerkesztve ]

(#897) Bibby válasza Alukard (#896) üzenetére

Bibby
(PH! addikt)

Itt olvastam.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

(#898) Gergő_ válasza djtooomi (#894) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

A pendrive-nak tényleg nem hasznos,de a vinyón nagyságrenekkel "több gauss-szal van rögzítve" az adat azt nem befolyásolja,max egy mri vagy hasonló szóval elég erős mágnes kellene hozzá

(#899) kleinguru válasza Bibby (#895) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Az overclocking gomb engem is érdekelne:)!

Vagy valami megoldás mert 1600Mhz-->1900Mhz 18,75%-os gyorsulás, még ha tápora dugott állapotban is:)!

(#900) djtooomi válasza Alukard (#896) üzenetére

djtooomi
(tag)

Nekem egy hűtőmágnes b@szta haza egy éve a 320-as wd vinyómat, véletlen ráejtettem müködés közben.... :D

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.