Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  MSI Wind

(#301) GS500 válasza HavocS (#300) üzenetére

GS500
(újonc)

Én minden filmet így nézek.

(#302) ekaterina

ekaterina
(újonc)

Köszönöm a tippeket, utánanézek ennek az Alcoholnak, nekem munkához kellenek mindenféle videólejátszási lehetőségek, és azokat DVDn kapom meg, szóval nekem a legfontosabb, hogy fizikailag legyen valami drive amibe bele tudom rakni a DVD-t magát. Átalakítgatni már ráérek utána, ha kell.

Damnant quod non inteligunt.

(#303) HavocS válasza ekaterina (#302) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gondolom valamiféle lehetőséged van a Winden kívül is hozzáférni optikai meghajtóhoz. Onnantól kezdve pedig probléma megoldva :) A 80 GB-os HDD szerencsére bőven jó lesz.

Finally S-PVA!

(#304) ekaterina

ekaterina
(újonc)

Igen, igen, köszönöm, ez az Alcoholos megoldás eszembe se jutott, így még külső DVD lejátszóba se kell befektetnem :) Szóval most már én tűkön ülök.

Egyébként meg nagyon köszi a segítséget, jó végre egy kellemes fórumot találni, ahol tényleg érdembeli kultúrált kommunikáció megy :) (jól körbe is nézek a többi topicban)

(#305) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

sziasztok! nagyon teetszik ez a gép, meg is hirdettem a notebookomat, mer iylenre szeretném cserélni. azt várom, hogy ha kijön, meg tudjam tapizni vhol pl MM-ben... remélem elmegy a noti, ez sokkal praktikusabb lenne nekem.

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#306) ekaterina

ekaterina
(újonc)

igen, tapizásnak én is örülnék már (meg spec én csak úgy tudok színt választani, ha látom mindkettőt élőben). remélem nem fogok rádöbbeni ott élőben, hogy mégis csak túl kicsit a képernyő...

(#307) HavocS válasza ekaterina (#304) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdvözlünk köreinkben ;)

Finally S-PVA!

(#308) Saint_ válasza ekaterina (#306) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

ugyanezért szeretném én is megnézni.... aztán gyorsan noti eladás, és vétel, ha jo ;)

(#309) Gergő_ válasza HavocS (#303) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

80 GB-os HDD szerencsére bőven jó lesz.
miután kicseréltem ssd-re :))

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#310) Saint_ válasza HavocS (#307) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

köszönöm

(#311) HavocS válasza Gergő_ (#309) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mondjuk ez attól függ, mire akarod használni. Egy SSD (akár még egy lassú is...) tényleg nagyon jó, amíg csak dokumentumokat tárolsz rajta, meg csak netezni használod, esetleg egy-két mp3-at raksz rá, megy egy filmet az útra, de többre nem igazán futja értelmes áron. Még a lassabb SSD-k is elég húzóssá tehetik az árat... persze megfontolandó, hogy mennyivel megnöveli az üzembiztosságot, ha a magyar (vas)utakon akarja használni az ember :D

Finally S-PVA!

(#312) Gergő_ válasza HavocS (#311) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

én ilyen 30-40 ezres 16-32gb-os lassabb példányt szeretnék,csak hát semmi tapasztalatom nincs benne esetleg a polcra jó lesz ha nem válik be :))

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#313) PNP

PNP
(senior tag)

Lehet szerintetek rendelni hozzá 3G modult?

(#314) HavocS válasza PNP (#313) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mire gondolsz? Ha beépítettre, azt szerintem nem, még csak említés szinten se került szóba az MSI-nél... maradnak az USB-s megoldások.

Finally S-PVA!

(#315) PNP válasza HavocS (#314) üzenetére

PNP
(senior tag)

Arra. Szerintem egy ilyen gépnél alap.

(#316) pisti1234 válasza PNP (#315) üzenetére

pisti1234
(újonc)

Akkor neked valoszinuleg varnod kell egy ECS G10IL -re.

Viszont az az erzesem, hogy a WAN szabvanyok meg nem annyira kiforrottak, mint a WLAN pl 802.11 b/g. Igy lehet, hogy jobban jarsz, ha megveszel egy 30 Ft-os USB-stick-et, es igy legfeljebb csak az a resze avul el es nem a teljes gep.

(#317) pisti1234

pisti1234
(újonc)

Az msiwind.net en csinaltam egy postot, ahova a vasarlasi tapasztalatokat varom. Mar akinek lesz:

http://forums.msiwind.net/stock-where-buy/first-experiences-t249.html

(#318) devians válasza pisti1234 (#317) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

és angol nyelven várod a hozzászólásokat? :))

(#319) pisti1234 válasza devians (#318) üzenetére

pisti1234
(újonc)

Tekintve, hogy az egy nemzetkozi forum, ugy gondolom, hogy oda angolul illik irnia annak, aki arra tart igenyt, hogy a tobbiek is megertsek.
Senki nincs visszatartva attol, hogy itt hasonlo, magyar nyelvu postot nyisson.

[ Szerkesztve ]

(#320) HavocS válasza pisti1234 (#319) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vagy egyszerűen beírja ide, a topicjába :U

Finally S-PVA!

(#321) kgb87

kgb87
(kvázi-tag)

Itt elérhető (és elő is rendelhető) a Wind Linuxos és WinXP-s változata is. Más az ár, mint az eddigi helyeken, de az aksi is csak 3-cellás, viszont 1,2 kg-s a cucc. Újból megerősítve tehát, h a nagyobb aksira várni kell...

[link]

''Ha nincs olyan dolog az életedben, amiért érdemes lenne meghalnod, nem érdemes élned.'' - Martin Luther King

(#322) devians válasza kgb87 (#321) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

Ha visszaolvasol, már szóltam hozzá ebben a témában, és a céggel kapcsolatban is.
Egyáltalán nem végleges a konfiguráció. Sem az aksi mérete, sem az, hogy egyáltalán a linuxos verzió is megérkezik. Előreláthatólag először xp-vel fogják nyomni. Meg kell várni amig beérkezik az országba a szállítmány a kereskedőkhöz. A mobilx-esek mondták, hogy ők örülnének ha a linuxosba is pl. 1 gb ram lenne. De ez is változhat. Szóval képlékeny. Kb. egy bő hét múlva okosabb lesz mindenki...

[ Szerkesztve ]

(#323) Awalon

Awalon
(lelkes újonc)

Azért csak csúszik az a várható beérkezés... notebook.hu már júni 23-at ír. :U
Hátha addig tolják, míg végül jut nekünk 6 cellás akku :P

(#324) HavocS

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

http://www.expansys.hu/d.aspx?i=168086

ez nem túl biztató :Y

Finally S-PVA!

(#325) Gergő_ válasza HavocS (#324) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

majd jövő héten kiderül,talán PH-s teszt is lesz akkorra

(#326) klaczi válasza Awalon (#323) üzenetére

klaczi
(fanatikus tag)

Én megrendeltem náluk. Augusztusra talán megérkezik. Nkem szeptemberre kell. Diplomaosztásra ajándék. Tojok rá milyen benne az akku, nem én fogom használni. Csak rózsaszín legyen, hogy a lányom mobiljához pászoljon. :)

(#327) Gergő_ válasza klaczi (#326) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

2-3 óra különbség is lehet az akkuteljesítmények között,de addig még sok víz lefolyik...jön a többi netbook is
Neked augusztust mondtak??Melyik üzletben?

(#328) ekaterina

ekaterina
(újonc)

ex az expansysos ár rablás fényes nappal, az előbb néztem egy olasz honlapot ( holnap utazok oda, és kiváncsi voltam, náluk kapható-e), és június 15.-öt írnak megjelenésra, 390 euróért adjáka 3 cellás akuval. ez tűnik nekem kb reális bevezető árnak. nem értem az expansys miért szeretné 100 euróval drágábban árulni (azaz érteni értem, de nem támogatom :) )

(#329) GS500

GS500
(újonc)

Eddig elhangzott 2 normálisnak mondható bolt a viszonylag normális áraival, ezzel az exel meg nem kell foglalkozni. Ennyi...

(#330) Saint_ válasza klaczi (#326) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

erröl van szó :C ;]

(#331) klaczi válasza Gergő_ (#327) üzenetére

klaczi
(fanatikus tag)

Nekem semmit nem mondtak, csak saccolom. Nem mi vagyunk a legfontosabb piac. Az eeeeepc is legalább egy hónappal később ért ide. És lám most van dögivel. Mondom az akku hidegen hagy. Nekem egyik sem kéne. Viszont a használt subnotik ára csokkenni fog. Az mán jobban érdekel.

(#332) Stephen003

Stephen003
(kvázi-tag)

Hi all

Na hát ez a kis noti nekem is nagyon tetszik. Nekem augusztus elején kéne lehet 1 db.
Szerintetek ha külső driveról telpitek játékot rá utána az gond nélkül futhat?
(pl. Wow, Warcraft3, Diablo2)

Tud valaki egy listát a nyáron megjelenő Kis notikról (dátummal megközelítő árral)
Ha jól tudom az Ecs és az Acer is kijön hasonlóval.

Nothing Real

(#333) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Hali, én is elkeztem szemezgetni ezzel a géppel és nem tudtam hova írni a kérdésem. Legkésöbb őszre de ha lehet minnél elöbb szeretnék beszerezni egy hasonló gépet ( min 8,9" max 12") mivel sokat utazok ezért fontos lenne nekem az üzemidő valamint a tárhely amit tudnék rá szánni az max 120 . az eddigi jelöltek Asus r2h, MSI Wind és Gigabyte M912 , tudna valaki némi vélemménnyel és érvvel szolgálni ezzekkel a típúsokkal kapcsolatban, vagy át írányítani a helyes fórumba?

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#334) szmissz válasza toldy (#333) üzenetére

szmissz
(tag)

Még bőven a bizonytalanság korszaka van, le sincsenek rendesen több helyen tesztelve a gépek, szinte nem is kaphatóak. Ezzel még várni kell szerintem egy kicsit.

(#335) HavocS válasza Stephen003 (#332) üzenetére

HavocS
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Diablo2 biztosan futni fog, engem inkább az érdekel majd, hogy támogatja-e a letterbox módot... elég szívás lenne ilyen képarányba széthúzva játszani ezekkel.

Finally S-PVA!

(#336) Illető

Illető
(kvázi-tag)

Itt a várva várt teszt a ph! csapatától!

Aki nem kíváncsi, az minek él?

(#337) Illető válasza Illető (#336) üzenetére

Illető
(kvázi-tag)

Nem értem, miért nincs görgetőpad, amikor egy videón volt, továbbá megőrülök, hogy miért kell szemétkedni az akkumulátorral. Külön lehet majd rendelni, mi? :O Pedig de szép is az a hétórás üzemidő...
De legalább az enter normális lesz, ú, jeee! :))

[ Szerkesztve ]

(#338) ^Clown válasza Illető (#337) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egy ilyesfajta "netbook"-nál tényleg nem értem, hogyan lehetett kihagyni a görgetőket a tapipadról. Szoftveresen nem lehet valahogy megoldani, valami más driverrel, hogy mégiscsak legyen? :F

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#339) Illető válasza ^Clown (#338) üzenetére

Illető
(kvázi-tag)

Szerintem valami prototípus-hiba kell, hogy legyen vagy illesztőprogram-gond, linkeltem videót is, ahol látszik, hogy görgetnek oldalt, annyira alapvető... :(

(#340) Zalaymate válasza Illető (#339) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

Tuti lesz rajta görgető!

Ezt a videó is mutatja amit linkeltél.

A gond itt biztosan az, hogy mint a cikkben is említették ez nem egy végleges példány volt, hanem csak egy prototípus. A borítása is különbözött!

Tehát a véglegesben tuti lesz szerintem görgető!

(= Zala =)

(#341) toldy válasza Zalaymate (#340) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Én úgy tom h létezik rá olyan driver emi lehetővéteszi a görgetést.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#342) devians válasza Awalon (#323) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

ma átírták a mobilx-nél is a várható beérkezést:
június 25-re. :(((

(#343) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

zsanér?? sztetek massziv lesz?

(#344) domi007 válasza toldy (#341) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

pontosan, a synaptics driverről van szó, amely minden laptopon, aminek van touch padja biztosítja a görgetősávokat horizontális/vertikális irányokban.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#345) Gergő_ válasza domi007 (#344) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

köszi ez hasznos volt

(#346) Imibácsi

Imibácsi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Őszintén szólva engem is csábít ez a kis gép. Mindenképpen sub notit szeretnék a cipelés miatt. Az MSI VR201 egy kicsit drága, és annyival talán nem is jobb. Viszont nekem az a megérzésem támadt, hogy most még kik kell várni, hogy mi lesz a többi netbookkal. Megjelennek-e nálunk, milyen lesz a felszereltség, mennyibe fog ez fájni. Elhamarkodott döntés lenne előre rendelgetni. Azt viszont tudom, hogy a 15,4 colos notikat iszonyatosan nehéz mostanság eladni. Árulom a sajátomat is már mióta, ráadásul áron alul, és mégsem megy el :F

Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

(#347) devians válasza devians (#342) üzenetére

devians
(kvázi-tag)

Minden napra egy mese.

Mobilx mai infó:

Rendelési státusz: várható érkezés július közepe

Lassan karácsony lesz belőle...

(#348) PSP-Bobb válasza devians (#347) üzenetére

PSP-Bobb
(lelkes újonc)

No, ha június 30-ra nem jön be akkor 12"-os core2duós noti lesz belőle ugyanennyiért...

(#349) Cyrin válasza PSP-Bobb (#348) üzenetére

Cyrin
(őstag)

pl?

Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

(#350) GS500 válasza Imibácsi (#346) üzenetére

GS500
(újonc)

Bizony, az én gépemet már el sem adom, sokkal többet ér mint amenyiért elvinnék :U

PSP-Bobb felvetésére én is kiványcsi lennék... hol lehet olyan gépet kapni száz körül?????

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  MSI Wind
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.