Hát cseréld le a wii-t egy X-Box-ra, vagy egy PS3 -ra és meg van oldva a jó minőségű filmnézés! 
(= Zala =)

Hát cseréld le a wii-t egy X-Box-ra, vagy egy PS3 -ra és meg van oldva a jó minőségű filmnézés! 
(= Zala =)

Az lenne a minimum hogy akkor OFF-ban teszitek ezt... Neked pedig rengeteg alternatíva van, pl valami nagyon olcsó HTPC. Asztali szegmensben nem szorulsz rá a wind-re.
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Szertnelek csendesen figyelmeztetni, hogy "az iszonyatosan sok akku ido" - mint feljebb irtam - jo ha tobb mint 2 ora.
Ugyanis a gep - minednfajta ellenkezo hirrel szemben - 2200 mAh -as akkuval lesz szallitva. Szoval tessenek az illuziokat visszafogni.

Előbb vagy utóbb úgyis szállítanak majd 5200mAh-s akksis példányokat is, és én pedig egy ilyenre fogok beruházni. Pénzem még nincs, így időm az van! 
Kivárom a nagyobb akksis darabokat.
Meg így szerencsém lesz teszteket is olvasni róla és még talán az ára is mérséklődik egy kicsit idővel. 
[ Szerkesztve ]
(= Zala =)

én megvárom mig 64gigás ssd-t kinálnak hozzá ![;]](/dl/s/v1.gif)
up!

Az se lenne rossz, csak hát félek, hogy nagyon megdobná az árát! De ha 120K alatt marad azzal, akkor tuti, hogy nekem is egy olyan jöhet!
Az EEE PC vel is a legnagyobb bajom, hogy kicsi a kijelzője és kevés a hely.
Ha abból is jönne valami hasonló 64 gigás 10"-os kijelzős darab, akkor szinte döntésképtelenné válnék! 
No majd meglássuk, nekem sajna december előtt nem fog összejönni, addigra gyűlik össze az ösztöndíj! 
Addigra meg már lesz remélem bőven miben válagatni! 
(= Zala =)
4400-assal kínálja nb.hu az nem elég?
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Az egy eliras (esetleg szandekos felrevezetes), a nemzetkozi irodalom nem tud ilyen MSI Wind aksirol. A kozolt sulybol is nyilvanvalo, hogy 2200 mAh -aksival fogjak szallitanai.
Nezzed csak meg a www.msiwind.net -et ahol fenykepeket is kozolnek akkukrol, es lemertek a sulyukat is.

Lesz 5200mAh-ás akkuval is, csak valószínűleg az első szállítmányban nem. Azt nem tudjuk, ide hányadik szállítmányból kapunk, szóval korai ezt így kijelenteni, hogy nem lesz egyáltalán.
A nb.hu-nál a 4400nAh elírás.
Aki nem kíváncsi, az minek él?

Még egy fél év mire elérhető árú lesz, szerencsére az Intel is gyártani fog nagy darabsszámban és ez sokat segít.
Lavry DA11 -> STAX SRM-717 + SR-X Mk3 Pro / Sennheiser HD250 Linear II Eladó: http://tinyurl.com/43fx7as
köszi nem tudtam
"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

Erre gondolsz, nyilván:
10.2" MSI Wind, akku nélkül: 950g
3-cellás akku: 175g
6-cellás akku: 325g
Ha ez igaz, akkor néhány g plusz felkerült rá a hivatalos specifikációhoz képest. (mondjuk a BT kártyának és a plusz memóriának is van valamennyi súlya, erről is lehet akár szó).

Az első magyar beszámoló a Windről az Indexen.
Azt mondják, nagyon jó lett.
[ Szerkesztve ]
Ezt én is most olvastam, de akár én is írhattam volna 

Én már szeretnék egyet
Mindig ez van, ha szükségem lenne belátható időn belül valamire és pénzem is megvan rá, akkor nem lehet kapni
Igaz, hogy jobb lenne 6 cellás akkuval, de vajon arra a verzióra mennyit kéne még várni? Mert nekem elsősorban nyárra kellene...
Gondolom akkut lehet majd kapni hozzá később. Remélem.
Amihez nem értek, segítsetek: elméletben a hdd-t le lehet majd cserélni ssd-re? Vagy az két teljesen más kialakítás? 
elvileg lehet én is tervezem,mert 2,5 satas akármit fogad,csak azt nem tudom garanciát hogyan érinti

Nekem július elejétől lesz kifejezetten szükségem rá, addig tudok várni, ha kell, billentyűzet, akku és szín ügyében, remélem, addigra lesz már a teljes kínálat.
Az akkuból nem szívesen engednék, utólag egy 6 cellás akku gondolom lesz vagy 30k, jobb lenne eleve azzal venni. A billentyűzet állítólag eleve magyar lesz, remélhetőleg rendes enterrel, a szín meg nem perdöntő, végül is ha fehér, akkor fehér.
Az SDD pedig szabvány HDD forma és csatlakozó, jól mondja a kolléga, nincs akadálya a cserének, hacsak a garancia nem. (bár lehet, hogy egy-két ezerért bedobják majd a szervizben, ha odaviszed.
A magyarországi garanciális ügyintézéshez való hozzáállást ismerve minden otthoni szerelés azonnali garanciavesztéssel jár. A memóriabővítés is és pláne a winchester cseréje.

sőt ugy vagyok vele elég nekem 32gigás is majd ha naon kell lesz hozzá külső vincsi
mostani notimba is 40gigás van és vigan elvagyok vele(nem játszom, max néha 1-2film ennyi)
tehát nem fog hasra vágni az a 8giga főleg hogy most is van 15giga szabad hely tehát ki se használom.
[ Szerkesztve ]
up!

Már a spájzban vannak!!! Sőt lehet hogy már a prohardver főhadiszálláson is.

"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

hopp ezt már mki látta na mind1 
up!
Nem értem, mi indokolja, hogy az első szállítmányban csak 3 cellás akksi legyen. Vagy ennyire tele van a raktár, hogy mindenképp ezeket akarják elszórni először? Nem hiszem, hogy amúgy nem menne...
Mindenesetre nekem is nagyon szimpatikus, 6 cellás aksival fekete színben tuti vevő vagyok. Nekem még a "gagyi" enter se gond, a mostani billemen se L alakú, úgyhogy nem zavar
Emellé már csak az kellene, hogy legyen egy normális, olcsó, nem pofátlan korlátos 3G-s net. Bár végülis a vodás már határeset... egy-két év talán...
Finally S-PVA!

Király a videó!
Bár lenne már a kívánt konfigokban... 

csak a hangjárol nem irnak
mármint hogy mennyire halk.
[ Szerkesztve ]

Lefoglatattam egy Win XP-s fehér verziót szállítással 110 ért. Mit gondoltok, várjak? Juni-júliban fog pár ezret esni az ára?

mikor vennéd át?
Kötve hiszem... egyelőre konkurencia kéne, az pedig leginkább a 10"-os eee lesz, ami még be sincs jelentve.
Ha valamiért érdemes várni, az a 6 cellás akksis változat lesz.
Finally S-PVA!

Elég halk és hűvös az Index és a korábbi cikkek szerint is.
Lavry DA11 -> STAX SRM-717 + SR-X Mk3 Pro / Sennheiser HD250 Linear II Eladó: http://tinyurl.com/43fx7as

Szerintem sem fog csökkenni az ár, legkorábban talán ősszel...
Én júni végéig várok a dologgal, de mivel az első szállítmány júni közepén jön, gondolom még nem lesz 6 cellás akkuval
De talán kiderül addigra mik a kilátások.
Amugy honnan rendelted elő? mobilx?

Jun 15.-én jön a rakomány, gondolom kb. plusz egy hét. Nem is igazából a konkurenciára gondolok, hanem az eladók közti árversenyre. Mert találtam olyat, ahol 130, de ahol én néztem 110. Gondoltam hátha tud valaki valahol ennél is olcsóbban.
Amúgy a Linuxos 95.880 HUF, de csak feketében meg pinkben van. Mindenesetre, ha valaki tud olcsóbbat, ne szerénykedjen megosztani velünk. 
szerk.: Igen: Mobilx
[ Szerkesztve ]

bizom benne 

akkuügyben a világpiaci helyzetre hivatkoznak, és mélyen hallgatnak arról, hogy mikortól lesz elérhető a hatcellással. 
[ Szerkesztve ]
Hát ez elég gáz... bár nekem annyira nem sürgős, ha elér ide augusztus elejére 110 ezer körül, örömmel vetem rá magam.
Finally S-PVA!

Az akku kerdese szerintem bonyolultabb:
Egyszer valoban lehet egy hiany oldala, de peldaul az Asus kepes arra, hogy az azsiai es az amerikai ugyfeleinek nagyobb kapacitasu akkuval szallitsa az Eee 900 -as sorozatot, addik erre europai ugyfelei szamara nem hajlando.
Az MSI pedig valoszinuleg egy tukor strategiat kovet, amiben a gep konnyusege - a buvos 1Kg hoz kozeli hataron valo tartas - amit az Asus az Europaba szallitott Eee 900 eseten megvalositott a markak csatajaban fontosabb szerepet jatszik, mint az akku kapacitasa, amit az elkotelezett vasarloval utolag is meg lehet vetetni.

hát én mosmá akkor megvárom 2magos verzioba most az a +4w nem érdekel
duálatom
up!
Egyszer valoban lehet egy hiany oldala, de peldaul az Asus kepes arra, hogy az azsiai es az amerikai ugyfeleinek nagyobb kapacitasu akkuval szallitsa az Eee 900 -as sorozatot, addik erre europai ugyfelei szamara nem hajlando.
+1 ok, amiért Asust soha többé. Annyira jó, hogy Európát mindenki leszarja...
Finally S-PVA!
Ez sztem kb azt jelenti,hogy ősszel már lesznek ilyen laptopok,itthon Karácsonytól vagy jövőre 

Inkább az elmlített piacok méretével lehet ez összefüggésben, nem azzal, hogy nagyon gonosz emberek ülnek az Asusnál. 
Gergő_: laptopban lehet, hogy még akkor sem, mert alapvetően nem abba szánják. Bár előbb-utóbb úgyis belekerül mindenbe... 

Elvileg már hamarabb is kéne lennie, szerintem a Computex-en meglesz a hivatalos bemutató (ha már a Montevina bizonyos részeit odébbtolták) és akkor pontosabb infó is lesz arról hogy mikor lesz.

engem nem érdekel én ugyis ssd-vel akarom venni az se idén lesz sztem.
up!

Bár nekem nem tetszik első ránézésre az ezres, sajna nem lesz olcsó nehogy ne vegyék az elődöket 
Remélem ezért is csökkenni fog az msi ára.

Egy újabb pozitív első vélemény és pár kép (nemsoká teszt is lesz)
Ezek szerint lesz rajta Turbo gomb is mint az MSI egyik videókártyáján bár szerintem csak parasztvakítás de rontani nem ront rajta 
Nyamm
Csak jönne már...
Finally S-PVA!

kezd tetszeni. esélyessé lépett elő.
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.

a zsanérjai nem fognal gyorsan tönkremenni? 

Erre talán ha fél év múlva visszatérnél...
Amúgy meg ilyen bakit elkövetni már elég húzós lenne az MSI-től.

csak ággodom, ugyanis nagyon ráparáztam, de böszme Asusom nagyon minöségi, csak nagy érted...

Az nem turbó gomb!
Hanem arra szolgál, hogy ha már csak kevés a töltöttség az aksiban, akkor tudod a rendszert downgrade-elni, tehát egy energiatakarékos módba válthatsz! Lejjeb veszi a fényerőt, gondolom talán a prociból is visszavesz, meg ilyesmi!
De nagyon várom már én is!
A PH!-n fent van már egy teszt a HP 2133-as mininotesz -éről! melybe egy kicsit a Wind is belekerült!
Tehát nagyon jó, hogy kezd megjelenni a sok-sok konkurencia és így az árakat nyomják majd lefelé! 
Nekem ugye csak December környékén esedékes a vétel, így addigra már tuti lesz 6 cellás aksi és bőven lesz konkurencia, így remélem 90-100K körül meg tudom majd venni ezt a csodabogarat! 
Már most alig várom.... 
(= Zala =)