Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#401) Omega81 válasza error(HUN) (#400) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Tutira jól dugtad rá?

(#402) error(HUN) válasza Omega81 (#401) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Pontosan úgy,ahogy a manualban írva van.Ezért nem értem...

(#403) Omega81 válasza error(HUN) (#402) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

>> EZT << olvasd végig, hátha segít... :K

(#404) error(HUN) válasza Omega81 (#403) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Elolvastam.Realtek HD Audio Manager van a gépemen,Realtek dugót dugtam az alaplapra.Kifogytam az ötletekből,egyenlőre hagyom, majd meglátjuk, hátha rájövök. Megírom majd.Üdv.

(#405) Omega81 válasza error(HUN) (#404) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbáltad más lappal azt az előlapi panelt? Lehet az a rossz...

(#406) error(HUN) válasza Omega81 (#405) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Lehet,majd megnézem műszerrel,mondjuk a házat újonnan vettem.(De hát nem tudok zsebből előrántani egy másik alaplapot:-)) :D

(#407) Omega81 válasza error(HUN) (#406) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Jártam én pórul vadi új cuccal... anno Kollégámnak raktam össze gépet 2004- ben, vadi új Chieftec LCX-01 mittomén', kiderült végül hogy a gyári 410W- os táp hibás, de addigra a viszonyunk megmérgesedett... hosszú történet. :DDD A lényeg, hogy ne vegyél rá mérget hogy az alaplap a bibi (mondjuk bocs, Fiam gépében is ilyen van tehát nem a Te lapod fikázása, de az MSi, főleg ez a lap, és amúgy a P965 chipset is egy hatalmas rakás fos!). ;)

(#408) error(HUN) válasza Omega81 (#407) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Előtte én is össze-vissza cserélgettem a hw-ket,de ez már vagy 6 éve szolgál hiba nélkül.Előtte Asus/AMD volt,jelenleg a fiam gépében több mint 6 éve szintén.De majd mondom megmérem műszerrel... :K

(#409) Omega81 válasza error(HUN) (#408) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem Asus P5B, zsír hibátlan... meg volt egy Abit (nem jut eszembe a típusa), abba belevágott a villám sajna... az Abitért nagy kár, csak azt vennék ha lenne.

[ Szerkesztve ]

(#410) error(HUN) válasza Omega81 (#409) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Ez az enyém.Most már ez is marad, szegény gyerek vagyok...

(#411) Omega81 válasza error(HUN) (#410) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

:K Nekem is marad még jó darabig a lapom. :)) Fiamnak is elég lesz most a gépe, pár hete fejlesztettem... Karácsonyra kap még egy számtógépházat, aztán annyi. MSI 965NEO, Intel E8400 @ 3500MHz @ Zalman CNPS9700CULED, 2x2GB GeIL EVO, Sapphire HD4670 1GB @ Zalman VF700CU LED, Corsair VX450W, 23"- os HD Samsung monitor. Szegény nemrég még hagyományos monitorral nyomta, meg egy szar de legalább drágán vett számítógéppel... tulképpen fogadott fiam, Feleségemhez járt szériatartozékként, de imádom! :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.