Szia!
Tutira jól dugtad rá?
Szia!
Tutira jól dugtad rá?
Pontosan úgy,ahogy a manualban írva van.Ezért nem értem...
>> EZT << olvasd végig, hátha segít... 
Elolvastam.Realtek HD Audio Manager van a gépemen,Realtek dugót dugtam az alaplapra.Kifogytam az ötletekből,egyenlőre hagyom, majd meglátjuk, hátha rájövök. Megírom majd.Üdv.
Próbáltad más lappal azt az előlapi panelt? Lehet az a rossz...
Lehet,majd megnézem műszerrel,mondjuk a házat újonnan vettem.(De hát nem tudok zsebből előrántani egy másik alaplapot:-)) 
Jártam én pórul vadi új cuccal... anno Kollégámnak raktam össze gépet 2004- ben, vadi új Chieftec LCX-01 mittomén', kiderült végül hogy a gyári 410W- os táp hibás, de addigra a viszonyunk megmérgesedett... hosszú történet.
A lényeg, hogy ne vegyél rá mérget hogy az alaplap a bibi (mondjuk bocs, Fiam gépében is ilyen van tehát nem a Te lapod fikázása, de az MSi, főleg ez a lap, és amúgy a P965 chipset is egy hatalmas rakás fos!). 
Előtte én is össze-vissza cserélgettem a hw-ket,de ez már vagy 6 éve szolgál hiba nélkül.Előtte Asus/AMD volt,jelenleg a fiam gépében több mint 6 éve szintén.De majd mondom megmérem műszerrel... 
Nekem Asus P5B, zsír hibátlan... meg volt egy Abit (nem jut eszembe a típusa), abba belevágott a villám sajna... az Abitért nagy kár, csak azt vennék ha lenne.
[ Szerkesztve ]
Ez az enyém.Most már ez is marad, szegény gyerek vagyok...
Nekem is marad még jó darabig a lapom.
Fiamnak is elég lesz most a gépe, pár hete fejlesztettem... Karácsonyra kap még egy számtógépházat, aztán annyi. MSI 965NEO, Intel E8400 @ 3500MHz @ Zalman CNPS9700CULED, 2x2GB GeIL EVO, Sapphire HD4670 1GB @ Zalman VF700CU LED, Corsair VX450W, 23"- os HD Samsung monitor. Szegény nemrég még hagyományos monitorral nyomta, meg egy szar de legalább drágán vett számítógéppel... tulképpen fogadott fiam, Feleségemhez járt szériatartozékként, de imádom!