Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#351) Dooby válasza Dot (#350) üzenetére

Dooby
(tag)

Üdv! Az MSI úgy látszik ezt ki felejtette! Ha húzod a cpu-t, megy a ram fsb-je is :D !

Kifordítva, minden ember rózsaszín! Utálom az olasz bort!

(#352) Dot válasza Dooby (#351) üzenetére

Dot
(senior tag)

Helló!
Talán 1 bios frissítés? :F ha nem akkor inkabb veszek tuningbarát ramokat!! :D
most stabil a rendszer pici tuningal(nem játszottam vele): 285*7=~2GHz fsb:1141MHz alapfeszen!! ram: 428MHz*2 fsb : dram 2:3 5,5,5,18 alapfeszen!!

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!! | Megbízhatóság - awards: http://href.hu/x/aoqm

(#353) Dooby válasza Dot (#352) üzenetére

Dooby
(tag)

Szia Dot! Pontosan milyen is a gépsárkányod?
Elvileg a 965-ös chip bírja a 1066-os fsb-t.
A ramon van hűtő borda?

[Szerkesztve]

(#354) Dot válasza Dooby (#353) üzenetére

Dot
(senior tag)

Helló!
MSI P965 Neo-F, Core2Duo E6300, 1GB 'Samsung' 800MHz, I3D 7600GT...
De most lessz a szülinapom :)) úgyhogy új ramot fogok venni. Addig ahgyom a tuningot! :DDD Egyébként nincs rajt borda.

élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!! | Megbízhatóság - awards: http://href.hu/x/aoqm

(#355) gyurigyuri

gyurigyuri
(újonc)

Üdv mindenkinek!

Egy problémám lenne ezzel a lappal! JMB 361 chip. :((
Mármint ha ez a problémám okozója?! :F Linux telepítés kész csőd. :F
UHU-ban nem látszanak a HDD-k. UBUNTU sem települ.Még a live cd-k se mennek.
Mi okozhatja? Lehet köze esetleg annak hozzá, hogy elvileg ez a lap se a win98-at se a 2000-et nem támogatja???????Biosba állítgattam a PCI ide vezérlőt és az On-chip ide vezérlőt,de sehogy se tökéletes.Vagyis telepíteni egyszer se sikerült a linuxokat.
Bios már 1.8-ig van frissítve.A
Ha valakinek van ötlete segítsen .... :O
Kösz gyuri.

(#356) Gorneck23 válasza gyurigyuri (#355) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Próbálkozz olyan linux-szal ami képes kezelni a jmicron vezérlőt...

(#357) Dooby válasza gyurigyuri (#355) üzenetére

Dooby
(tag)

Szia Gyurigyuri! Nekem az UBUNTU fel ment és műkszik, bár nem nagyon merültem el benne!
Holnap rá figyelek! Hali!

(#358) slake87 válasza Dooby (#339) üzenetére

slake87
(lelkes újonc)

Helo!
Jol értelmeztem h nemtudom azt megcsinálni h veszek pl 2 DDRII -es 1Gb-os Geil ramot és öket próbálom belepasszintani?..... :F

Every Breath makes me closer to my least....

(#359) slake87 válasza slake87 (#358) üzenetére

slake87
(lelkes újonc)

Azt kihagytam h DDRII 1GB 800as Geil és nekem is P965 Chipsetes a lapom....

Every Breath makes me closer to my least....

(#360) Dooby válasza slake87 (#358) üzenetére

Dooby
(tag)

Üdv Slake87!
Gondolom MSI valami P965-ös a lapod!
De meg tudod csinálni, az alábbi kritériumokkal:
-800 Mhz-es ram-ból 4gb-ig tudsz bele tenni,
-667 Mhz-es ram-ból 8gb-ot tudsz bele tenni duálba hajtva.
-5-5-5-15 az időzítések. Legalábbis nekem nem akar mást.
Üdv.
Tuning?

[Szerkesztve]

(#361) Dooby

Dooby
(tag)

Üdv Guruk! Segítség, de inkább info kellene.
Valamilyen oknál fogva az fsb-t nem tudom 300 fölé tornázni!
Már tényleg mindent kipróbáltam!!!/ fesz. állítás, ram óra jel vissz., táp csere, bios stb, stb.../
Van valakinek tapasztalata???
Az alaplap léte múlik a válaszaitokon!
Hali: Dooby

(#362) Dooby válasza Dooby (#361) üzenetére

Dooby
(tag)

325-nél járok!

(#363) Dooby

Dooby
(tag)

335!

(#364) Rushbácsi

Rushbácsi
(lelkes újonc)

Csumi mindenkinek!

A bios-ban a cell menüben van egy dinamic overlocking funkció, mit kell átállítani hogy változzon is valami?
Hiába próbálkozok átmenni a többi menüpontra semmi sem változik meg.
Jah télleg:D a cpu szorzót lehet valahol állítani ennél a lapnál vagy esélytelen?

A válaszokat előre is köszi szépen.
Üdv

Noooormális vagyok... Azok a hangok is megmondták...

(#365) Dooby válasza Rushbácsi (#364) üzenetére

Dooby
(tag)

Üdv! Rushbá! ;)
Úgylátom csak nem hagy a kisördög. ;]
Az első kérdést nem értem. Nyomj entert és engedélyezd, de csak a cpu-nak. Több lehetőséged is lesz.
3 lépcsőben 1, 3,5%-ot állít alapból. Adj egy kis feszt a cpu-nak, dram-nak /1.90/.
Ez csak akkor fog mükni, ha olyan alkalmazást használsz ami nagyobb teljesítményt igényel. otomata.
A cpu fsb-t tudod állítani csak!!
Nemsokára elköszönök innen, mert új lapot vettem. Nem MSI!!!
Üdv!

(#366) Dooby

Dooby
(tag)

SZia Mindenki!
Részemről kiléptem ebből a körből.
Sok sikert mindenkinek.
Hali!

(#367) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,én vettem meg Dooby lapját,beköszönök. :C

(#368) péter007 válasza error(HUN) (#367) üzenetére

péter007
(senior tag)
LOGOUT blog

ha nem karsz tuningolni akkor nem lesz vele túl sok bajod
de tuningban nem egy nagymester

(#369) error(HUN) válasza péter007 (#368) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

[link]
Nem igazán érdekel a tuning(nem látom be mihez kellene),viszont ez zavar:
[link]
Mi a gond? :F

(#370) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Látom,nem igazán jöttök erre...
Pedig ahogy olvasom ez nem olyan rossz lap:[link]
Mondjuk érdemes megnézni a tesztösszeállítást is,és belegondolni,hogy ez így mennyibe kerülne? :C
[link]
:O

[Szerkesztve]

(#371) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Hát igen,mindenki csak akkor kiabál ha a saját háza ég.... :((( :W

(#372) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Dooby felhívott és megoldottuk a problémát :R Köszönet érte! (Ritka manapság az ilyen rendes és becsületes ember, aki még az eladás után is segíti a vevőt az esetleges problémák ban...) :R :R :R
Megoldás: egyenként az eszközkezelőből eltávolítottam az usb gyökérhub-okat,majd újraindítás után az XP magától újra felismerte és telepítette a hozzávaló drivert.Hogy ezt miért nem csinálta meg elsőre az rejtély.Lényeg,hogy mostmár jól működik. :DD

(#373) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Milyen jó ez a topik... :Y

(#374) freeevolumen

freeevolumen
(újonc)

Nekem van egy eladó MSI p965 Platinum alaplapom ha érdekel valakit...
Garanciális, dobozában, tartozékaival....

(#375) error(HUN) válasza freeevolumen (#374) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Ha szükségem lenne rá meg is venném, de nekem is ilyen van.
[link]Semmi gondom vele, de nem ártana bele egy 6700...

(#376) wolfblind

wolfblind
(lelkes újonc)

Nekem is ilyen lapom.

Sajnos tuningpotenciálja nem valami fényes, legújabb V1.10 BIOS-al sem megy 315Mhz(7*315~2,2GHz ami nevetségen kevés :W ) fölé az E6300, CPU feszt sem lehet növelni(vki tud esetleg?).

A másik érdekesség, hogy tuningnál visszaveszi a szorzót 7-ről 6-ra , ilyet se láttam még :Y , legalábbis CPU-Z szerint. A dinamikus overlocking mi a különbség a beállítások között(Colonel, General, Private stb...) próbálgattam ket nagy különbséget nem látta,.

Nektek mi a tapasztalatotok?

Gigabyte P35-DS3, Quad Core Q8400@4Ghz, 4GB DDR2-1066 Geil Ultra, Ati Radeon 4870, Chieftec 500W

(#377) error(HUN) válasza wolfblind (#376) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Nekem pl.semmi szükségem tuningra addig,amig minden megy rendesen.Így nem is próbáltam. :U

(#378) wolfblind válasza error(HUN) (#377) üzenetére

wolfblind
(lelkes újonc)

Én meg nem szeretném parlagon hagyni az E6300-ban rejlő potenciált :DDD 1860-ról 2200-re nem valami fényes eredmény ettől a laptól. Nekem elsődlegesen játékra kell a többi komponensen kívűl csak a proci az ami nem olyan erős és ahogy nézegettem elég sokat jelent a tuning, egy 3.2 húzott E6300 40-45%-al gyorsabb, ami nem mind1 azért.

Gigabyte P35-DS3, Quad Core Q8400@4Ghz, 4GB DDR2-1066 Geil Ultra, Ati Radeon 4870, Chieftec 500W

(#379) error(HUN) válasza wolfblind (#378) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Jó persze,én is kipróbálok dolgokat,meg olvasok forumot,de szerintem nincs olyan játék,ami a Te konfigoddal nem menne,vagy nem jól menne.Akkor meg minek sütögetni az alkatrészeket?

(#380) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

szóval a neo lapocska csak 333fsb-ig engedi a tuningot?
most épp azon gondolkodom hogy ha E2140-et veszek bele akkor az max 2664MHz-re lenne képes, de pl ha 2180-ast veszek bele (pár mátyással drágább de meggondolandó) akkor az 3333MHz-re is képes lenne ebben a lapban...

Kérdés hogy, megéri?

(#381) ocsi19

ocsi19
(senior tag)

[link]

eszerint lehet 333főlé is jutni szoftveresen? :)

(#382) SI

SI
(lelkes újonc)

Sziasztok
Tudna segíteni valaki
Van egy MSI alaplapom
MSI P965 Neo-F V2
alaplap hőfoka 78 fok
mitől van ez?
vagy az everest rosszul mér ?

[ Szerkesztve ]

(#383) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Felrakam az új biost egy 3 hete. Azóta azt csinálja a játékok alatt hogy egy pillanatra "megfagy" a hang és a kép, egyszerűen megakad. Az esetek nagytöbbségében továbbmegy. De már csinált kékhalált is. 0x000007-es hibakóddal. Driverhiba. A win restart útán audióeszköz hibát írt ki. Telepítettem a legfrisebb driveket, de a hiba még mindíg fenn áll, bár azóta nem fagyott ki. Mi lehet a gond? Rakjam vissza valamelyik régi biost? Szerezzek másik hangkarit?
Üdv!

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#384) error(HUN) válasza Flashback (#383) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Hi.Miért volt szükség új biosra? Ha a régivel jól működött akkor egyértelműen azzal van baj. :K

(#385) Astar90

Astar90
(újonc)

Sziasztok!
Nem túl régen kaptam egy Msi P965 Neo f v2 t és van egy kis problémám vele. Először is elmondom már vissza is küldtem garanciába, de visszakaptam -nincs semmi baja- címen. így újra összeraktam, felraktam mindent, és csak van bajom vele nem is kicsi: megy tökkéletesen a cucc 1 max 2 napig, és utána egyszerűen nem lehet bekapcsolni se, mintha elindulna, de csak fel"búg" a prociventi, vga venti, aztán a vinyo is, és leáll.
Ezt miért csinálja???? Áhh pedig nagyon jo kis lap lenne... Aki tud valamit hogy valyon miért is csinálhatja ezt... Az pls irjon nekem. Köszi előre is! mail: gombos.mihaly[kukac]freemail.hu

(#386) error(HUN) válasza Astar90 (#385) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Üdv,nekem hasonló a lapom.Ezek is bekapcsoláskor csak felvillannak,ellenőrzi a rendszer,hogy minden ok-e? A Te lapoddal ezek szerint nem,nem tudom van-e diagnosztikai lap benne? Az enyémben négy led mutatja az esetleges hibát,lásd a kézikönyvet. Javaslom még hogy próbáld ki másik táppal,rammal. Vagy esetleg ITT kérdezd a fórumtagokat.Üdv! :K

(#387) crypticboy

crypticboy
(újonc)

sziasztok! van egy ilyen alaplapom, és az a baja, hogy nem bootolja be az xp-t, a windows7et meg a vista-t igen, csak azt nem. mi lehet a baja? köszi mindent.

(#388) error(HUN) válasza crypticboy (#387) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

ITT nézz körül,és csinálj szerintem egy floppyt,majd induláskor vadul nyomd az F9-et,majd floppyról telepítsd a "más gyártótól származó...".Menni fog utána az xp.
EZ AZ

(#389) D4nx3n0

D4nx3n0
(újonc)

Hello!
Ilyen alaplapom van egy darab 1G-s GIGABYTE RAM-mal, 512-es ATI RAdeon HD 4350 DDR2-es videókártyával,most vettem egy
INTEL Dual COre e5700-as 3 Ghz-s Processzort. De hiába teszem be,semmi. a venti beindul,de amúgy minden süket.
Eddig egy egy magos INTEL pentium 3,2-es processzorom volt. mi lehet a probléma? BIOS frissítés segíthet esetleg?:S PLS help :(

(#390) D4nx3n0

D4nx3n0
(újonc)

Pontosítanék..: MIS P965 NEO Alaplapom van

(#391) error(HUN) válasza D4nx3n0 (#390) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Több mint valószínű, hogy először a BIOSt frissítsd, majd utána kétmagos CPU. :K

(#392) kejfel

kejfel
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Problémám akadt egy MS-7235 alaplappal (MSI P965 Neo)
Nem látja a BIOS a DVD meghajtót. Windows alól viszont normálisan működik.
Win-t szeretnék újratelepíteni, viszont így nem tudok bebootolni :(
Kérlek segítsetek, mert már végső elkeseredésemben írtam ide.

Config:
1x SATA HDD
1x IDE ODD

Előre is köszönöm! :R

Üdv: kejfel!

(#393) error(HUN) válasza kejfel (#392) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

#388-as hozzászólás, a leírtak szerint.Azért nem "látja" a cd-t, mert hiányzik a vezérlő drivere,így nem tud onnan bootolni.Előbb telepíteni kell a drivert(külső forrásról)majd utána bootolható a telepítő a cd-ről.

(#394) Omega81

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Hogy lehet elindítani egy MSI P965 NEO alaplapot IDE vinyóval és DVD meghajtóval?
Utána néztem.

GOOGLE: msi p965 neo IDE HDD

Csak egy példa volt, nem találtam megoldást.

Sokan szopnak vele, mert a chipset alapból nem támogatja az IDE eszközöket. JMicron chip van a lapon. Nem működik a CTRL+J, F11 sem. Próbáltam már külön az eszközöket, jumper nélkül, jumperrel, egyik elől, másik hátul. Igen, az IDE a BIOS- ban engedélyezve van.

(#395) error(HUN) válasza Omega81 (#394) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Hi! Én csak sata HDD/ IDE DVD-ről telepítettem, így akadály nélkül ment, majd a JMikron vezérlő telepítése után minden működik. :U

(#396) Omega81 válasza error(HUN) (#395) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

A JMikront Win alól kell telepíteni, és onnantól felismeri az IDE-t?

Szerk.: az IDE DVD- t sem ismeri fel a lap. USB- ről raktam fel a Win-t SATA vinyóra végül... Win alatt sem látszik az IDE csatorna.

[ Szerkesztve ]

(#397) error(HUN) válasza Omega81 (#396) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Nekem eleve telepítés is IDE csatornán lévő dvd-ről ment,akadály nélkül,többször xp,vista,win7 is, igaz,nekem Platinium a lapom. De a Neo-nak is menni kellene... :F
Ebből esetleg valami hátha kiderül...

[ Szerkesztve ]

(#398) Omega81 válasza error(HUN) (#397) üzenetére

Omega81
(senior tag)
LOGOUT blog

A felhasználói kézikönyvet elolvastam (RTFM :D ), de nem lettem okosabb. Akkor szerintem megdöglött az IDE vezérlő chip.

(#399) error(HUN) válasza Omega81 (#398) üzenetére

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Valószínűleg igen, mert mondom hogy mennie kell a telepítésnek rendesen... :K :F

(#400) error(HUN)

error(HUN)
(tag)
LOGOUT blog

Viszont nekem is lenne gondom. :F Átépítettem a gépemet,másik gépházba.Előlapi audiókivezetésen hiába dugom az alaplap portjaira nincs hang.Van valamilyen jumper?Leírásban nem találtam nyomát. Help me! :O

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.