Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#3) Quentin

Quentin
(fanatikus tag)

Hali!

Én nagyon szemezek egy ilyen lappal de Mo.n még nem látam sehol.Ha tudna vki linket dobni megköszönném. Amugy nagyon jo kis lapnak tűnik ez. A nyák szine mondjuk nem jön be :P de amugy nagyon fasza. Főleg a 3PCI sín ami megfogott. Ráadásul mind a 3 használhato is!! Nekem van egy Audigy 2ZS hangkarim amitől nem szivesen válnék meg meg tervezek egy TV Tunert is ami ugye alapbol 2 hely. Igy még maradna 1 helyem szabadon ami a TV tuner szempontjábol igencsak áldásos. A Platinum lenne számomra a kira lap de a 2 PCI sin nekem kevés. Crossfie/SLI meg nekem nem téma mert nem tartom őket vmi sokra. Sajna kevés már a 3 HASZNÁLHATÓ(mert ugye sok lapon a vidkari behelyezése után egy PCI sínnek bucsut inthetünk) PCI sínnel rendelkező lap. Valahogy olyan ez mint az IDE vs. Sata dolog. Ki akarják irtani a PCI slotot is de alternativa nincs. Mondjon nekem vki egy PCI-E -es Audigyt vagy X-FI-t! Esetleg egy hardveres tömöritésre képes TV tunert ami a Leadtek PVR2000 szintjén van legalább mind árban mint tudásban. Sajna a választék megdöbbentően kicsi. SATAs ODD-t is ugy kell vadászni. Persze Plextor az van 20-30k ért.... Azonkivül meg 1 Samsung emberi áron de azt meg nem vennék...Na szoval olyvá tünik h a jelenlegi helyzetben nálam ez a lap lesz a befuto ESETLEG a Platinum változata de arra kicsi az esély.A proci 99% h Conroe 6400as lesz. Az MSI ről mint márkárol nincs saját véleményem mig másoktol hallottam jokat rosszakat. De ez minden alaplapnál igy van szinte. Azért ha vkinek lenne ilyen lapja tapasztalatokat irhat bátran!

Chao

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.