Péter007 , most telepítem ismét újra a géped , de most 3.2 ghz-en kuszatom fel a wint ....
kiváncsi vagyok kibírja-e 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Templomegere
(senior tag)

Templomegere
(senior tag)
Látom sürün nem néz ide senki ...
Felment a win újból ! Na most már ok minden , ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva .
Holnap még tesztelgetem a lan részét , a többivel amúgy sem tudok mit kezdeni (RAM, BIOS , CPU fesz ..stb)

szia Balázs most benéztem.
nem is lényeg hogy másik lap legyen vagy pénz hanem az hogy a LAN meg tuning is legyen
és most akkor lássa mindkét magot vagy csak egyet?
és mi a szar az 1.4-es biosba?
pont az hogy nem látja a második magot? 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

mikk2000
(őstag)
Az hogy nem lehet tuningolni az tényleg nem ok a cserére, viszont hogy csak egy mag látszik... azért azt hiszem ütnék 
de jelen esetben melyik a hibás (ha hibás)
a lap? vagy proc?
és kérdés hogy alpfrekin nincs-e második mag v. tuning mellett?
ha alapon van két mag és csak tuningban nincs (volt már rá példa) akkor nem fogják kicserélni mert minden ''hibátlan'' 
a kérdés pedig hogy kit ütnél
? nem a boltot hanem az msi-t vagy az intelt
[Szerkesztve]
na mi újság?
bírja még vagy már lefagyott? 
bocsi a negatív hozzáállás miatt de ezután msi-től mit várjak?

mikk2000
(őstag)
A boltot.
Természetesen alapon kell mindennek kifogástalanul működni, ezt írtam az előbb is.
A tuning elvileg egy jó dolog lenne, de ahogy látom, ill. olvasom az emberek döntő hányadának inkább csak bosszúságot és mérgeskedést okoz. Ha az újságírók ömlendező tuningbeszámolóikban kicsit jobban kidomborítanák hogy általában mennyire csekély az esély a tuningra, talán nem lenne ez a nagy össznépi bosszankodás, anyázás stb...hanem
hanem Péter007 megveszi szépen egy napsütötte reggelen az msi-jét, hazaviszi, használja, örül neki és boldog.

Templomegere
(senior tag)
Felment a win újból ! Na most már ok minden , ahogy a nagykönyvben meg vagyon írva .
Olvasni barátaim olvasni !!!
Itt írtam hogy minden ok!!!
Az azt jelenti hogy minden OKÉ , minden mükszik !
3200mhz feltelepült a win , driverek . a bios -al nem tudok mit kezdeni az azt jelenti hogy a CPU feszt nem lehet továbbra sem állítani 1.4-essel sem . Valamint nem tudom kideríteni a memoria órajelét .
LAN is mükszik, de holnap amig beérsz addig tesztelem !
ok köszi és még a hangjára lennék kíváncsi a core center működik rendesen?
lehet vele szabályozni manuálba a cpu ventit?
ha igen akkor addig jó lesz míg nem lesz egy feszállítós bios
délután négy előtt úgysem érek oda úgyhogy addig kínozd a masinát keményen 
most már remélem kihúzza a köv biosig és addig nem kell bevinnem 
ja és majd elfeljtettem lkátja mindkét magot a winfios és a többi progi?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Templomegere
(senior tag)
bazz , itt írom hogy minden ok. TEHÁT LÁTJA MINDEN PROGI MINDKÉT MAGOT!!!
Core center nem tudom hogy szabályozza-e a ventifordulatot . Az a core center dolga
majd holnap megnézem , milyen hangjára? a ventikére vagy a gép audio kimenetén kikúszó hangocskákra?

Templomegere
(senior tag)
ne röhögj
inkább mesélj a cuccodról !!! milyen a kis édes 6300-as?
a ventik hangjára vok kiváncsi de ha minden ok akkor megyek érte holnap

Templomegere
(senior tag)
alig forognak , nincsen hangjuk , ha a procit leterhelem akkor a cpu venti elindul mint rakéta porszívó , na annak van hangja , de szerintem nálad is ugyanilyen volt !
tudom hogy oan hangja van itthon is csak az a hangos

Templomegere
(senior tag)
9.00 -óta megy a net rajta , nincs leszakadás fagyás meg ilyesmi ! Eddig jónak tűnik minden . 260mhz FSB 3200mhz CPU !
Annyira jó, hogy zöldről kékre váltottam még lapot is cserélek, hogy a maxot préseljem ki belőle...
Ram nagy korlát viszont...
nekem szerencsére a d805-el nem lesz ilyen gondom
főleg addig míg nem lesz rendes bios a laphoz
[Szerkesztve]

Templomegere
(senior tag)
ahogy olvasgatom a win alatt viszont pörgősebb nála a X2-ő ! Ramokkal mi a baj ?
3700+ is..nekem van fenn cachemanxp no meg tunexp szal igazából fel se tűnik. Igen válogatósra sikeredett a 965. Vmelyik rammal nem hajlandó indulni. Sőt pl van olyan abit lap ami allendale procival el se indult...pénteken jön a gigabyte DS3-as lapom majd azzal remélem elégedettebb leszek...ez is jó lap, de vhogy a bios még mindig nem az igazi...

Templomegere
(senior tag)
6300-as hogyan muzsikál? 965 - eléggé új dolog , nem csoda hogy bug hegyek vannak benne , sajna minden ilyen friss ropogos HW debütálásakor erre fel kell , lehet készülni !
Aki gondozásmentes core2duozást akar annak 975-öt kell vennie !
csak az a baj hogy bnemn mindenkinek van rá pénze (975)
még a 965 is drága az msi pedig így is az olcsóbb fajtából való 

Templomegere
(senior tag)
ez így van sajna , ez is az újdonság ereje !
mindegy az a lényeg hogy működik
tényleg most 3.2 ghz-en megy?

mikk2000
(őstag)
Azt írta. Ha nem annyin megy, megvered 

mikk2000
(őstag)
A vigyorjeleket tessék komolyan venni! 

Templomegere
(senior tag)
bajban vagy az olvasással ? 
írtam 3200mhz proc !

Sajna az abit lap a procim kihajtására nem alkalmas...sajna gagyi még a mostani bios is.
340-350-ig jutottam, mondjuk a ramom miatt a gigával se fogom tudni 400 felé hajtani...
975-tel is vannak gondok...

Templomegere
(senior tag)
ennyire nem mennének tuningban a kingmax 667-esek ?
Nem hiszem...bár kitudja...nincs lé 2-3 ramot is kipróbálni hátha azzal megtáltosodik...sztem inkább a bios-szal van gond.
hello mindenknek!
végre működik a gépem hála Templomegerének
és stabilan megy 3.2ghz-en 1.4-es biossal
1.5-ig jó lesz
[Szerkesztve]

Templomegere
(senior tag)
ha tényleg minden ok , akkor örülök !!!!! 
hát még én 
most töltöm 3dmark06-ot és letesztelem cuccot de everest sebességmérői is elég jó teljesítményt mutatnak
mennyire lehet hinni everestnek ilyen téren?

mikk2000
(őstag)
mennyire lehet hinni everestnek ilyen téren?
Furcsa kérdés.
Az everest egy fizetős program, nem hiszem hogy kamueredményeket szolgáltatna. 
Viszont természetesen arra figyelni kell, hogy csak azonos verziójú tesztszoftverek eredményei vethetőek össze (ha aki írta nem mondja meg hogy pontosan melyik verziókban nem volt változás az adott teszt algoritmusában - de ilyen kérdésekkel inkább nem zaklatnám).

xavér
(újonc)
hát még Én, hogy örülök 
bocs péter007 de azt hiszem Te bluestorm tápos vagy!
[Szerkesztve]

Templomegere
(senior tag)
te aludjál bazz hajnalban , ne netezz !
én is hajnali négykor feküdtem le de akkor már nem volt erőm írni ide annyira elálmosodtam
éjjel lement egy 3dmark06
proc 3.2ghz
gpu 600mhz
ram 1600mhz
ígylett 3426 pont
ahogy nézten a kistákat ez nem is olyan rossz eredmény de amikor ment a cputeszt úgy felpörgött a procihűtő hogy aszittem felébreszti anyámékat 
de aztán hamar leállt bár speedfan szerint így id volt55 fokos úgyhogy nems okára megyek hozzátok proc hűtőért
hello mindenkinek
eddig úgy néz ki hogy jól műkszik a cucc de nem akarom elkiabálni nehogy itt nekem beszarjon
up a lapnak, az ára miatt még mindig bejön
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)
platinumról van valami infó???
-Where is the god of tits and wine?- (Tyrion Lannister)

george11
(PH! addikt)
Valószínű,mert nekem is csont ugyan ilyen ramok vannak, és AB9-ben 533-on is hibázott a memteszt, win fagyott.
Most P5LD2-ben 820-on mennek 4-4-4-12-n 1,9V-on, stabilan.
www.polirfelni.hu
Na hello minenkinek.
Jövőhéten viszem vissza a szervízbe ezt a szart. Már megint nem jó a lan és a ramok is csak 533mhzen mennek.
Felhítam az eladót és azonta hogy náluk nem volt szar a lan és ezért nem tud vele mit csinálni.
de nálam sem az a többi géppel csak ezzel a alppal
akkor most kérdem én ki van kiért?
a boltos a vevőért vagy a vevő a boltosért? 
ezt nem tudtam megemészteni de valahogy belenyugodtam
mondom neki van més baja is
csak 533-on mennek a ramok és erre ő aszongy hogy a d805miatt de a d805 toplistába mindenkinek megy 667-en a ramja vagy 800-on attól függ miet vett
és még ő a bios frssítéssel hitegetett
an most már elegem van hétfőn hívom a boltot hogy vagy hoznak nekem egy gigát vagy asust ehelyett a szar helyett vagy visszaadják a pénzemet és egy életre elfelejthetjük egy mást 
ha tovább kötekedik a srác hogy bevizsgálási díj meg kutyafaszaakkor megyek a garanciajeggyel a fogyasztóvédelmisekhez 
bocsi ez egy kicsit off volt de nagyon elegem van ebből a szarból

Savanya
(PH! addikt)
Sosem fog 533fsb-s procinál 533mhz-nél nagyobb órajelen a memo ,csak ha tuningolod ...
Realtek lannal meg lehet gond - nekem is volt de kábelcsere megoldotta .
én már vagy háromszor cseréltem kábelt
a mem kérdésben meg itt a link nézd a táblázat alját [link]
ha megnézed a toplista utsókettő helyezettjét nekeik 667-en mennek a ramok és nem tiningoltak semmit
na erre kiváncsi vagyok mit mondabnak a boltba?
[Szerkesztve]
asszem lecseréltetem ezt a szart egy gigabyte 945P-S3-ra mert ez is tamogatja a core2 duot és a 945ös chipkészlet már eléggé kiforott és jó
ha nem adnak másik típust a boltba akkor visszakérem a pénzemet és nem tud érdekelni hogy még soha senkinek sem adták vissza 

Templomegere
(senior tag)
Szerintem szomorú leszel......
Mivel a deszka jó , én hiába küldöm vissza nagykerbe úgymond hogy rossz az alaplap , mert nem megy a ram elvileg 667-en , na meg nem megy a Lan .
Sajna nálunk megy a Lan , a ram sebességét pedig nem írta ki semmi , talán az új CPU-Z majd megteszi ezt . Ha én ezt visszaküldöm garba , 2 hét után boldogan fogják visszaküldeni nekünk nagykerből hogy hibátlan a deszka . Innentől kezdve mehetsz te akárhova ......
A deszkát , ezt a deszkát , kimondottan ezt a deszkát te rendelted meg tőlünk, nem mi ajánlottuk neked . Mi meghoztuk neked .
Tuningra pedig nincsen garancia , fesz állitásra nincsen garancia , ezekről nehogy már mi tehessünk .
Ha rossz a deszka mi szívesen és boldogan kicseréltetjük neked !!!!!
Ha kinyírod deszkát és annak a legkisebb nyomát is felfedezzük rajta , akkor ugrott a garancia , nincs csere, nincs pénz !
Ha ki akarod cseréltetni másra ...erröl nem tudok nyilatkozni , erről majd Csabi tud !
Mert van szorzó...

Amúgy nem sok semmit számít az a 100mhz.

george11
(PH! addikt)
És azt nézted, hogy az lap amiben D805 mellett 667-en ment aram, az még csak nem is hasonlít a tiédhez? (Asus P5ND2 SLI
).
Intel chipsetes lapban 533FSB mellé 533-as ram órajel társul, még a 60K-s színesszagos 975X lapoknál is.
www.polirfelni.hu
félreértés ne essék nem titeket okollak iatta csak az idegesít hogy miért nem működik rendesen.
mint te is tudod a ramokat sehogysem lehet rávenni a 667mhz-re, te is próbáltad és a biosban halványkéken 533-at ír és csak itt írja ki ha egyáltalán ez az amit kiír.
a garanciális feltételekkel természetesen tisztában vagyok , én is tudom hogy mikor van garanciavesztés és mikor nem
( és eszem ágában sincs megölni a deszkát)
a LAN problémára adott magyarázatotok számomra azért nem elfogadható mert lehet hogy nálatok működik rendesen de nálam nem. és ebben az a legidegesítőbb hogy itt minden rendben a hálókapcsolatokkal. a régi gépemen nem volt gond vele, anyámén sem és apám céges laptopján sem.
kérdem én akkor most erről ki tehet?
mert nem én (és nem is ti ) az biztos. ez szerintem épp elég ok arra hogykicseréljétek. a garanci szerintem arról szól hogy a szerkezet a felhasználó kezében is tökéletesen műkösik és itt erről csak is a lap tehet.
ezt pedig nem értem hogy mi köze van annak a dologhoz hogy ti ajánlottátok-e nekem a deszkát vagy sem?
azért mert én kértem hogy hozzatok ilyet még tökéletesen működnie kéne és természetesen a garanciának is élnie kell.