Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#451) FefeeX válasza Lacix29 (#446) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

na nem ott... az ilyeneket nem tüntetik fel sehol, mi mivel azonos...
Neten kell keresni, valahol, hogy pontosan melyikkel egyezik meg, ha igaz, hogy tényleg az...
Nekem egyébként nem ezt, hanem DVD RAM blablát ir ki...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#452) blaswork

blaswork
(tag)

hali

msi megabook M655x
tudna errol vki mondani valamit? sürgös lenne

jatekok mennyire mennek el rajta? mennyire hasznalhato ez a vga?
akksi mennyit bir normal hasznalatnal?
hangkartya turheto benne?
koszi
Balázs

(#453) Lacix29 válasza blaswork (#452) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Olvass vissza pár oldalt !

(#454) chiwe válasza Lacix29 (#453) üzenetére

chiwe
(újonc)

Sziasztok!

Szeretnék azoktól kérdezni akiknek M655x gépe van.
Ilyen gépet szeretnék venni, s azt kérdezném nagyon rossz a monitor képe vagy el lehet tűrni. Ha lehet soroljatok fel néhány olyan más gépet, amelyben ilyen gyártmányú tft van, azért, hogy meg tudjam nézni olyan helyen ahol ki vannak állítva, pl. mediamarkt.
De az is jó volna, ha feltöltenétek egy-két fényképet a képernyőről.
Ez lenne az első notim, nem szeretnék bóvlit venni, pénzem meg csak ennyi van.
Előre is köszönöm segítségeteket!

[Szerkesztve]

(#455) FefeeX válasza chiwe (#454) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

Hali, ha ráér hétfőig, az enyémet megnézheted, már ha pesti vagy, vagy Pesten leszel.
Nekem is ez az első notim, és nem bántam meg. Játékok és filmek alatt szerintem gyönyörű képe van, csak mikor fehér a kép, akkor csúnyácska... de megszokható az is. Én már észre sem veszem. Annyi, hogy nem egyenletes a fehér benne.

A másik kérdésre: olyan még nem volt aki leirta volna mik mennek rajt és hogyan.
Heroes V + HoF : 1280*800 - maximum minden,akadás nélkül, gyönyörű grafikkal
World of Warcraft : 1280*800 - majdnem max grafik, akadás nélkül, gyönyörű
NFS Carbon: 1024*768 - widescreen támogatás nincs, ennek ellenére szép grafika,bár jobb lenne, ha lenne WS felbontás benne... viszont elég magas részletességgel, AA AF nélkül semmi probléma, azokat meg nem rakom rá, hisz a szélesités miatt nem sokat érne...

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#456) blaswork

blaswork
(tag)

most a 665ös gép hogy néz ki?
mert valahol igy http://www.sulinetnotebook.hu/adatlap.php?tipus=Notebook&id=334
valahol meg igy: http://www2.pcx.hu/?action=termek&tid=728592&k=25463#
szal melyik a valos?:)
kossze

(#457) Lacix29 válasza blaswork (#456) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Itt még nem hallottam olyanról akinek fekete színű lett volna.
Nekem is a szürke(ezüst) változat van meg, aminek fekete az alja meg a billentyűzete.
Lehet hogy fekete nincs is M.o.-on, pedig az nekem is jobban tetszett volna.

(#458) blaswork

blaswork
(tag)

hat sajna nekem is de ezek szerint be kell erjem az ezusttel:(

(#459) blaswork

blaswork
(tag)

nincs veletlen valakinek SOS 1 képe errol a tft csunyaságrol?
mert ma meg kéne vennem a gépet es ez elbizonytalanit

(#460) Lacix29 válasza blaswork (#459) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Ez nem volt elég jó ? :W
[link]

(#461) blaswork válasza Lacix29 (#460) üzenetére

blaswork
(tag)

bocsi Lacix29, nem akadt meg rajta a szemem. de, elég jo, koszi

(#462) blaswork

blaswork
(tag)

ki lehet kapcsolni a touch pad-ot a gépen?
mert nekem zavaronak tunik a kozelsége a klaviaturahoz, és amugy is 80%egérrel fogom hasznalni

(#463) FefeeX válasza blaswork (#462) üzenetére

FefeeX
(PH! kedvence)

kapsz egeret... a tapipadot meg winben gombbal kilőni nem lehet, de mindjárt megnézem, mi lehetőség... Az tuti h eszközkezelőben le lehet tiltani, de hogy biosban ben van-e...

(#464) Ste válasza hétalvó (#444) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem a mérete volt a legimpozánsabb a tudása mellett. Akkuról első feltöltés után 3 órát elketyegett - nem volt szívem csutkára meríteni.
A vga nem tudom mikre lehet képes - nem volt tényző a vásárláskor - de elvileg egy x300 szintjét tudja. Ha a technikai adatoknak hinni lehet akkor 4/2-es (everest szerint 2/1), ami kb egy 9200 vagy x1300 szintjét hozhatja.
Egyedül a kijelző paszteles. Legalábbis az azstali samu monitorom mellett elbújhat, de jó mélyre

True Success is Blonde

(#465) Ste válasza FefeeX (#463) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a tapipad kikapcsolása engem is érdekelne
nagyon közel van a bill-hez, s mindig beleakadok :B

True Success is Blonde

(#466) blaswork

blaswork
(tag)

FefeeX: az addig oks hogy kapok egeret de attol még a kezem bele érhet és tréfálhat 1000rel a dolog... talán utso kérdes: hdd jelszo v barmi ilytén védelem van a cuccban?

(#467) tricker

tricker
(újonc)

Garanciapapír ügyben: végül megtaláltam a sok papír között, mondjuk elég érdekes kivitelű. A magyar szöveg enyhén szólva ékezethibás, és az egész szuperfényes, ''csúszós'' papiron van, szóval a bélyegző nem egész két másodperc alatt lekopik róla. Nembaj, majd ragasztok rá etikettet és arra kérem hogy pecsételjenek.

BIOS jelszó van a gépen, a videókártyája meg szerintem elég dögös...

(#468) Unkn0wn

Unkn0wn
(lelkes újonc)

Tegnap megérkezett az M655Xem, a képernyő kivételével ilyenre számítottam.
A kérernyője tényleg elég gyenge. Nem tudom miért kell elrontani egy ilyen gépet ezzel.

MÁS:
ALAPjáraton 60 fok körül van a proci 0-10% kihasználságnál

5 perc terhelés után (100% procihasználat) felmegy 75 fokosra, és tovább nem melegszik annyira nagyon.. mondjuk nem néztem olyan sokáig, de nekem már nagyon extrémnek számít.
Hőmérsékletek (everesttel néztem):
CPU 75 °C
CPU dóda 65 °C
vinyó 47 °C
NORMÁLIS EZ????

[Szerkesztve]

(#469) blaswork válasza Unkn0wn (#468) üzenetére

blaswork
(tag)

ez engem is keményen érdekelne;)

(#470) Alg válasza Unkn0wn (#468) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szvsz teljesen normális, mások is ilyen értékeket mértek...

Én holnap megyek a 655-ért, meglátom mennyire lesz meleg, de szerintem egy coolpad-ot megérdemel...

//Alg.504//Alg#2951// ---- Live for the SWARM! ---- DIGITAL PRIDE - J3 + PL50

(#471) Ste válasza Alg (#470) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudtommal nem javítanak jelentősen a noti hűtésén ezek a coolpadok (max dögösebbé teszik)

[Szerkesztve]

True Success is Blonde

(#472) Meiser

Meiser
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Én is egy MSI 655x vételében gondolkodom.Olvasgattam a hozzászólásokat és vegyes a kép. Akinek ilyen notija van, kérem ossza meg velünk a tapasztalait.
Melegedés mennyire nagy?Játék közben?Lábon tartható vagy annyira meleg?
Oprendszer telepítéssel és driverekkel van probléma?Kijelzőjéről van egy-két kép,de jó lenne ha beszúrnátok még párat.Látszik az azon ha van vmi gyengesége.Meg a gépet is körbe lehetne fényképezni, mert neten csak kis képek vannak. Hangos vagy halk? A wifi,webkamera,bluetooth és a többi interfész működik rendesen?
Nagyon hálás lennék ha vki (illetve minél többen) összefoglalná és megírná a válaszokat, illetve egyáltalán mik a tapasztalatai, megéri-e megvenni.Előre is Köszönöm! :)

(#473) bajzso válasza Meiser (#472) üzenetére

bajzso
(tag)

Szia!

Ne legyél lusta végigolvasni ezt a pár oldalt, hidd el mindenre választ fogsz kapni!

Üdv.!

bajzso

(#474) Meiser válasza bajzso (#473) üzenetére

Meiser
(kvázi-tag)

Hello!

Hát én már végigolvastam nem is egyszer...de mindenki mást mond.Meg részletekbe.Egyszer jó, egyszer nem,neki ez baja,másiknak amaz.Összevisszaság.
Ezért szerettem volna egy átfogó véleményezést a kérdéseimre az emberkéktől,képekkel illusztrálva.Várom továbbra is.Köszönöm!

(#475) bajzso

bajzso
(tag)

Na most lemértem az akksit.

1 óra 20 perc! Csak netet használtam!

Ez gáz!

bajzso

(#476) Alg válasza Meiser (#472) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia!

Bár én csak holnap megyek érte, eazért elég jól utánanéztem a dolgonak...

Melegedés:hogy alul mennyire melegszik arról még nincs infóm, többek szerint a csuklótámasz jobb oldala melegszik kissé (de nem elviselhetetlen mértékben) valamint a burkolat bal oldala (gondolom ott a vidkari :F )

Oprendszer, driverek: eddig semmilyen problémáról nem hallottam/olvastam

Kijelző: a legsarkallatosabb pont (de szép szó) egyesek szerint egyszerűen ocsmány, mások szerint megszokható... meg kell nézni, fehér háttérrel a legszembetűnőbb a ditherelés, fényképeken úgysem fogod ezt elég jól látni...

Hangos/halk: ha nem terheled (nem játszol) nem vészes, ha meg terheled (játszol) akkor meg úgyis elnyomja a játék hangja... de még akkor sem zavaróan erős

wifi,webcam,stb:működési problémákról szintén nem olvastam eddig, kisebb kezelési gnodok vannak, de a manual áttanulmányozása/megszokás után mind orvosolható.

Nagyjából így nekem ennyi jött le, az időtállóság ugye még kérdéses, én azért optimistán nézem a dolgokat, elvégre 2 év garit vállalnak rá...

Mindenesetre ha nem hurcolászod sokat, de azért mégis egy jó árú, jó teljesítményű notit szeretnél, akkor a benne lévő kompromisszumok ellenére jó választásnak tűnik...

(#477) Meiser válasza Alg (#476) üzenetére

Meiser
(kvázi-tag)

Nagyon Köszönöm a gyors választ!Ha megkaptad a gépet írnál még pár sort a tapasztalataidról?Jah és ha nem is a kijelzőről,de a gépről magáról megnéznék pár képet (sajnos élőben nincs erre lehetőségem). :)

(#478) Alg válasza Meiser (#477) üzenetére

Alg
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, emint tudok írok/küldök képeket... de nézz szét az aprók között, talán még ott van Bernardo20 fórumtárs hirdetése, ott vannak képek is linkelve...

(#479) Meiser válasza Alg (#478) üzenetére

Meiser
(kvázi-tag)

Oké,Köszi!

(#480) Ste válasza bajzso (#475) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

formázódnia kell még annak az akkunak
nekem sem ment elsőre 4órát

True Success is Blonde

(#481) peti85

peti85
(tag)

Találtam egy kis tesztet képekkel az M655x-ről, bár MS1032 néven szerepel, mert az USA-ban így hívják és barebone-ként árulják(ezért 1-2 paraméter más), de egész jónak tűnik.

Most ebben vagy más kijelző van, vagy a képen nem látszik, de nekem kifejezetten tetszenek a színek. (Tudom hogy nem azzal van a problémátok és nem is mondoom azt, hogy tévedtek hiszen én még nem láttam élőben, csak a képről ezt szűrtem le) És a tulaj szerint is jó.

(#482) peti85

peti85
(tag)

Na sikerült pont a lényeget lehagyni:
[link]

(#483) blaswork

blaswork
(tag)

valaki irna pár szot, hogy milyen az m655ös hangja? normalisabb hangkartya van benne vagy dobozhang?
azota sem sikerült még rajonnie valakinek, hogy ki lehet e kapcsolni a tapipadot?

(#484) peti85

peti85
(tag)

Nagy hátrány, hogy nem támogatja a DDRII-t és Dual Channelt az M655X?

(#485) blaswork

blaswork
(tag)

eszkozkezelobol v vhonnan tiléthato akkor vegulis a tapipad?

(#486) tricker válasza blaswork (#483) üzenetére

tricker
(újonc)

A hangkártyta szerintem nem gáz, a hangszórónak viszont dobozhangja van (éppen elfogadható kategória). Az a baj, hogy a beépített mikrofon túl közel van a bal hangszóróhoz, (MSN-t probáltam ki vele, nem valami pöpec) bár a hangkari szoftverében van dinamikus visszhangszűrés, meg ilyen csicsák. Fülhallgatón keresztül semmi gáz nincs. Szerintem a többi notebooknak se lehet sokkal jobb hangja. Ekkora ''hangfal'' méretben szerintem nem lehet csodát elvárni :(

(#487) Meiser

Meiser
(kvázi-tag)

Tényleg azt nem tudja valaki, hogy hol lehetne esetleg megnézni az m665x-et élőben? Melyik üzletekben van ilyen gép kiállítva?

(#488) Lacix29 válasza peti85 (#484) üzenetére

Lacix29
(őstag)

A DDR-t nem érzem igazán hátránynak, mivel a DDR2 van hogy rosszabbul teljesít.
[link]
A Dual Channelt tényleg nem tudja ? (mondjuk alapesetben mindegy, hiszen csak 1db 1 GByte-os modul van benne :DDD )

Az általad belinkelt tesztben tényleg azt mondja a fickó hogy excellent a kijelzője, de ezt itt sokan cáfolnák neked. A színeivel nincs gond, csak az a baja hogy amelyik színt nem tudja megjeleníteni, azt pepita mintával keveri ki.
Ezenkívül a kontrasztja sem túl magas (300:1) és a válaszideje sem egetverő (25ms)

(#489) btoto

btoto
(újonc)

Sziasztok!
Végigolvastam a topicot szinte minden kérdésemre van válasz :R
Én is ebben a notiban gondolkozom azonban két kérdésem még lenne.
Szétnéztema neten és nem igazán találtam hozzá való aksit (+ akksi illetve ha gajra megy cser).
A másik a szervizelés. Hol szervizelik ezeket a gépeket?
+ egy kérdés lehet e ezt a gépet kapni 2.2 Turionnal az MSI honlapján megadja a lehetőséget illetve lehetne cserélni benne a cpu-t(nem hiszem).
Köszönöm szépen a segitséget azt is amit eddig irtatok meg azt is amit fogtok :C

(#490) btoto

btoto
(újonc)

Msi M 655 bocsi lemardt erről lenne szó

(#491) peti85

peti85
(tag)

Látott valaki ilyen notebookot Budaörsön a MediaMarktban, vagy az Electroworldben?

(#492) bajzso válasza peti85 (#491) üzenetére

bajzso
(tag)

A budaörsi Metroban hétfőn voltam, de nem volt.

bajzso

(#493) Lacix29

Lacix29
(őstag)

Pár képet találtam az MSI M655 belsejéről:

[link]
[link]

[Szerkesztve]

(#494) xedos

xedos
(PH! addikt)

Nekem M635- 1029-esem volt.
Nekem nagyon tetszett a kijelzője...
Vagy valakinek magas az igénye, vagy más lenne?
A belinkelt tesztben is azt írják, hogy ugyanolyan jó - mondjuk én nem emlékszem, hogy durván ditherelt volna...
Nekem valahol van letöltött szerelési könyvem hozzá -ugye lehet baraboneként is kapni.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#495) MCI

MCI
(újonc)

Hali

MSI655-nél, ha a szín le van véve 16 bitre /65353szín/ akkor is pepita a fehér?

(#496) Lacix29 válasza MCI (#495) üzenetére

Lacix29
(őstag)

Akkor még gusztustalanabb minden. ;]

(#497) xedos

xedos
(PH! addikt)

Mázli találtam kis képeket a régi gépemről...-pontosabban a képéről.
Ha érdekel valakit:
http://www.kep.tar.hu/xedos/50261473#2

Mellete a monitor egy AG neovo K-19

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#498) \m/

\m/
(újonc)

Vegre van idom a Sulinetes M670-esemmel foglalkozni, eddig szuper, foleg ha hozzateszem, hogy az asztali gepem egy AMD 1300-as volt :)

Kerdes: hogyan lehet kikapcsolni a touchpadot amikor van rajte USB-s eger? Neha bezavar gepelesnel.

(#499) Nutszeru válasza \m/ (#498) üzenetére

Nutszeru
(újonc)

Fn+F3

(Minden notin első dolgom átnézni az Fn-gombokat.)

(#500) \m/ válasza Nutszeru (#499) üzenetére

\m/
(újonc)

Van valami listad a tobbi kombinaciorol? Vagy nezzem meg a dokumentaciot? Eddig mondjuk en azt sem tudtam mire jo az FN billentyu (es hogy miert az van legszelen a ctrl helyett? fel nem foghatom...)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.