Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Primőr #3391 üzenetére

    Üdv nekem vr330 van pár hete, én is ezek a modellek között gondolkodtam. Árához képest meg vagyok elégedve vele, semmi problémám nincs. A vr330-ast alapból vistával adják(bakapcsolod telepít és kész a rendszer driverestül), amit cd-n is odaadnak. Ezen kívűl van egy driver cd amin minden xp-és és vistás driver megtalálható(ugyanúgy kell alaplapi, hang, hálókártya driver rá mint asztali pcre). Semmi driver és sfotwares hibával nem találkoztam.

    Fekete a gép, nemtom van-e belőle más szín. S271-ből a régebbi verzió narancs színű asszem. Memória bővítést szerintem ott vállalnak ahol veszed, de akár máshol is, annyi hogy le kell csavarozni egy fémfedelet a notin, berakni a ramot, vissza a fedél és kész. A vr330-as alapból csak 512 rammal van szerelve, ami nagyon kevés. A vr320-as 1 giga rammal kapható, celeron m520 processzorral és ati chipsettel. Én vr330 mellett azért döntöttem mert energiagazdálkodós a sempron processzor és nvidia chipsetes, nagyon kicsit erősebb integrált vga-val mint ami a vr320-asban van, de ezek már nem annyira lényeges dolgok, kb ugyanazt tudja mind2. De amennyiben kiskereskedésben vásárolnád a 320-as indokalatlanul drágább, a 330-ast meg nehéz beszerezni mert egy kisebb nagykernél van csak. A vr320-as ramiris nagykereskedésben érhető el és itt a bazár részlegben van aki tud kiskerárhoz képest jóval olcsóbban hozni papírokkal, mindennel együtt onnan. (érdekel megkeresed vagy kérdezz meg)

    Ja még annyi, hogy az s271 valószínű jobban össze van rakva. De van egy nagy hátránya, a kijelző felbontása 12"-on 1280*800. A vr sorozatnak is ugyanez a felbontása 13.3"-os kijelzővel és így még tökéletes a dolog, excel meg wordözni, kisebb kijelzőn valószínű nagyítani kell a normális használathoz.

Új hozzászólás Aktív témák