Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    Aki vr330(amd sempron-13x ezer)/vr320(intel m520 procis 15x ezer boltban :Y , de fórumon a bazárban olcsón tudnak honzi)-ast szeretne:
    A szervizrémhírek ellenére végül vr330-as noteszom lett. Ami feltűnt elsőre hogy a honlapon vmi kékesszürke noti van, míg élőben tök fekete (szerencsére) a gép, a műanyag nem festett. (nincs minek lekopnia jee).
    A 13.3-as w-os 1280*800-as kijelző nagyon jó, ez a 13.3-as méret előnyére válik, nem pixeles a kép és mégsem túl kicsi. Sempron mobile proci, 6100-as integrált vga-as a gép, a hűtése halk. A proci és vinyó egyáltalán nem melegszik, az integrált gpu annál inkább. (morrowind volt kéznél, felraktam, utána 77 fokos volt, aztán gyorsan lecsökkent). Vista van a géphez, van is a winyón egy partíció a visszaálíltásra, én xpt nyomtam fel, mivel csak 512mb van benne alapból(intelesben 1 giga). A gép olcsósága a billentyűzetnél látszódik, ugyanis könnyen be lehet nyomni, aki erőből gépel annak fura lehet. Egyébként egy könnyebb fajta (2,2kg) gép 6 cellás 4400mah-es akksival, a műanyag háza 14-es notinak felel meg, a kijelzőjénél látszik is hogy picit több a szokásosnál a műanyag keret körülötte, de kifejezetten szépnek mondanám kritikus szemmel is. 133 bruttó volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák