Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LarsR

    tag

    válasz Pizzu #17646 üzenetére

    (#17645) Sugar Snekov

    Köszi :R , inkább türelmetlen voltam :). Nem tudtam elviselni a magas hőmérsékletet és valami kellett ami ezt megoldja minél hamarabb. De nagy munka volt, és még van is hátra. Minden szerszámom kikerült a házból, a garázsba, 2-3 hét és talán rendet is tudok tenni. Akkor majd már lesz rá esélyem, hogy nekikezdjek.

    Pizzu

    Köszönöm. :R Természetesen lesz dokumentélva a további folyamat. A gép, ha netezek elmegy passzívan is, nem probléma. Sajnos 1 db 12cm-es venti nem fért volna el. Mivel Ati vga van benne, ez nagyon pirít és gondoltam jobb a több mint a kevesebb.

    Direkt nagy légszállításút kerestem, mind a 3 az. A ventik alatt elég pici a hely 2-3 mm. Ezt akarom orvosolni, vagy kivágom és venti rács lesz alatta, vagy kivágom és lemezzel helyettesítem, amin már vagy van sok lyuk, vagy majd én csinálok rá.

    Sajnos eddig idő hiányban szenvedtem, munkahely miatt. Most olyan munkám van, hogy hétvégente már tudok vele foglalkozni. Munkahely és lakhely váltás óta se erőm se pedig időm nem volt. Fél év után sikerült összeraknom az állványos fúrót, amit vettem újjonan. :Y És mindig van valami más amire elmegy az idő. :K

    http://ge.tt/7JbBk5Z?c

Új hozzászólás Aktív témák