Hali!
Nem tudja valaki hogy az Msi k9n sli Platinum
laphoz melyik a legjobb Bios?
Jelenleg 1.4 es van /tuning szempontjából érdekelne/
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
And01
(tag)
Szervusztok
Azt szeretném megkérdezni, hogy az alaplapomhoz (MSI K9N Platinum) melyik BIOS -t ajánlanátok. Tuningolni szeretném a procimat, ami jelenleg nem ment valami fényesen. Tuningtippeket már kaptam, de a BIOS -szal kapcsolatban ezekhez a topikokhoz irányítottak. Tudom, hogy nem a pegmegfelelőbb helyre írtam, de nincs külön K9N Platinum topik. A válaszokat előre is köszönöm.
Úgy csináld, hogy jó legyen, mert ha rossz lesz, akkor nem lesz jó!

Lajkó
(őstag)
Sziasztok.
Valaki tudna esetleg nekemis driver-t, a MSI K9N SLI Platinum-hoz? Előreis köce.
Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

Lajkó
(őstag)
Senkisem, semmitsem?
Hát milyen felvilágosult fórumózók vannak itt???

Asrock E350M1/USB3.0 Sata3 stb, 4GB Kingmax DDR3/1333MHz, EPC1 mini-ITX ház, viaLAN U70W univ. táp ELADÓ!!!

Lajkó
(őstag)
Na akkor majd holnap benézek, hátha sikerül valakinek idekeverednie, és esetleg válaszolnia.
Bye 

Lajkó
(őstag)
Na ez a topik dübörög mint az atom.

Lajkó
(őstag)
Namég1x, ha netán nem tudnátok miis a kérdés.
Valaki tudna esetleg nekemis driver-t, a MSI K9N SLI Platinum-hoz? Előreis köce.

Lajkó
(őstag)
Szerintem nem lenne butaság bezárni ezt az amúgyis halott topikot a p.cs.ba. 

Lajkó
(őstag)
Ezaz!!! Végre van 1 saját topikom.
Ahova csak én írok 

PreryQtya
(újonc)
Hali!
Nekem az msi saját drv-e nem jött be(voltak érdekes lassulások, és egyébb eszközkezelési problémáim vele), így az nvidia oldaláról töltöttem le a laphoz megfelelőt!
Avval tökéletesen megy probléma nélkül!
Neked is ezt tudom tanácsolni ha alplapi drv kell! 
''Nen az a bölcs aki mindent tud, hanem aki mások véleményét is elfogadja!''

Lajkó
(őstag)
Akkor esetleg dobszis 1 linket hogy melyiket honnét?

Lajkó
(őstag)
Még mindig várom azt a linket!!! 

Lacika25
(tag)
Sziasztok!
Légyszíves mondjátok el, hogy pontosan miben különbözik az MSI K9N SLI Platinum,az MSI K9N SLI-től. A cégtől rendeltem 1 gépet és csak a sima SLI változatú lappal kaptam, holott a Platinummal szerepelt a listában. Árban pedig jócskán eltérnek, 6-8 ezer Ft is van a különbség. Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-P61-USB3-B3, Intel Core i3 2100, 4GB Kingson RAM, ASUS HD6770 Direct CU 1GB, ACER monitor, 400 GB Samsung winchester, DVD író, FSP 350W-os tápegység, Cooler Master ház, Logitech EX110 billentyűzet és egér.
Szasztok!
Tudom, h költői kérdés, de szerintetek mekkora az esély, h lassan kidobnak egy BIOSt, h a kedves kis Phenomok is menjenek benne? 
Mert a Giga a hasonló NF570es lapjaihoz már kidobta az új BIOSt, tehát... 
reménykedjünk? 
@Lacika: több cuccot adnak hozzá és elvileg jobban is tuningolható...
[ Szerkesztve ]
Élet? Powered by albikoszt - Zsemlemeghajtás tecsótuninggal... Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

Lacika25
(tag)
Köszi!
Gigabyte GA-P61-USB3-B3, Intel Core i3 2100, 4GB Kingson RAM, ASUS HD6770 Direct CU 1GB, ACER monitor, 400 GB Samsung winchester, DVD író, FSP 350W-os tápegység, Cooler Master ház, Logitech EX110 billentyűzet és egér.

Lajkó
(őstag)
Jobban hűtött az alaplapi chipset, emiatt jobban tuningolható.
[ Szerkesztve ]

Lacika25
(tag)
amennyiben tuningolom a procimat, abban az esetben az északi híd is egyre melegebb lesz?

Lajkó
(őstag)
Valamellyest biztosan, mert arra vezteti el a felesleges hőt, vagy nem jól tom?

PreryQtya
(újonc)
http://www.nvidia.com/object/nforce_nf5_win2k_9.16.html
Bocsi, de nem voltam netközelben! 
''Nen az a bölcs aki mindent tud, hanem aki mások véleményét is elfogadja!''

Lajkó
(őstag)
Allah !
Ez lenne a legújabb?

Lajkó
(őstag)
Hellod-e Kuttya? vagy ismét nincs netközelben 

Lajkó
(őstag)
Fütty-fütty-fütty !!! Kutyulimutyuli-ka merre vagy??? 

Lajkó
(őstag)
Ejjjjjjakutyafályátneki. 
Hello
Az lennne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba belemehet egy Ilyen phenom proci ??
Az alaplapom neve az everes szerint :MSI K9N SLI (MS-7250 v2)
Kitudná használni amugy ha bele is menne ?
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)

Lajkó
(őstag)
Ez attól függ, hogy van-e hozzá Phenom procik fogadására alkalmas BIOS.

Lajkó
(őstag)
Mellesleg nekem is lenne egy problémám az alaplappal (MSI K9N SLI Platinum), mégpedig ezzel az integrált Realtekkel.
A probléma az, hogy nem szól, csak az első két (ball, jobb) hangszóró a házimozimnál, pedig optikai kábellel van öszekötve. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönném.
THX előre is.

fordboss
(újonc)
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Leírom a konfigomat és aztán a kérdést!
MSI K9N neo v2,AMD Athlon64 X2 5600+ 2800 MHz,2X1 Gb DDR2 800MHz Kingmax ram,GeForce 8600GT 512Mb DDR3,WD 250Gb SATA II winyó,Pioneer SATA 20X Dual Layer DVD író,400W táp.
A lényeg,hogy nem tudom felrakni erre a konfigra a VISTA-t! Csak rendszerből engedi felrakni,lemez boot-ról nem! Mindig megáll! Ha pedig nagy nehezen sikerül,akkor mindig eltűnik az íróm! Nem látja se a rendszer,se a BIOS! Azt javasolták,hogy a DVD író firmware verzióját frissítsem,megtörtént de semmi változás! Mi lehet a baj?
MSI K9N Neo V2,AMD 5600+ Athlon64 x2 dual core(2800 MHz),2x1GB DDR2 800 MHz dual channel,GeForce 8600 GT 512 MB DDR3!
Hy
érdeklödni szeretnék hogy ez a proci
Kompatibilis-e(vagyis fel ismeri majd ) ez az alaplap msi k9n sli (v 2.0)
[ Szerkesztve ]
AMD X2 5000 BLACK EDITION |AC Freezer64 Pro | 2 x 1GB DDR800 KINGMAX |GIGABYTE HD4850 512MB| MSI K9N SLI | 250GB SATA2 16MB Buffer | Hitachi 1 TB Winchester | 400W Chieftec | Samsung SyncMaster 940nw (19'' TFT)
üdv
nem rég lehidaltam hogy menyi pontott értem el a 3dmark 2003 ban !!!!!!!
it egy kép !
Minden alapon megy. ! A vga : GPU:625 A mem :993 megy..
Ez azotan van amiota a defalut bios csináltam f12 vel(A rosz tuning miatt ) !! ÉS nem tudom hogy most mit csináljak !! Minden játék csak 75 fps megy max és ez engem zavar de nagyon.....
Mit ajátok mit álitsak vissza a biosban ??

saddy
(újonc)
Sziasztok! A lenntebb látható konfigom van és van egy kis problémám...Bizonyos játékoknál pl. (COD 4 multyplayer,GRID multyplayer) egyszerüen kikapcsol a gép és fogalmam sincs mért lehet!Szinte már mindehibaforrást kizártam a táp tuti elég neki szval nemtom mi lehet a baj...Ha vki tudna vmi okosat mondani azt megköszönném!
MSI K9N Platinum SLi - AMD A64 X2 6000+ 2 x 3.0Ghz- CoolerMaster Hyper TX2 - Gainward GeForce 8800 GT GoldenSample G92 - 2x1 GB DDR2 - WesternDigital Caviar 16MB/500 GB - Chieftech Delta 450W - FujitsuSiemens 20" 16:10 LCD
sziasztok
nem tudni lesz az nforce 570 hez phenomos bios?
/// HP Elitebook 2530p /// Galaxy Note /// 4.0.3 LPY + SpeedMOD K3-3 ///

zizoka73
(újonc)
Hogyan kapcsol ki a játékoknál általában úgyanott nézd meg 3d markon nekem 32 háromszögnél kapcsol ki de csak ott de úgy hogy utána áramtalanitani kell csak úgy indul el utána,amúgy megvan mi a baja.
A munka nem szégyen csak kellemetlen
vedd ki az alaplapbol a kis elemet hagyd úgy aztán gó

honyike
(fanatikus tag)
Hello!
Köszi a tippet, de az egy 2007 végi gond volt, már lassan 2 éves... 
Azóta visszakatpam az alaplapomat (mert az MSI csak garilap volt)!
Már nem is emlékszem, hhogy hogy oldódott meg a gond, de azt hiszem az egyik memóriamodul adta meg magát. 
Azért köszi! 
További minden jót!
Üdv: Gábor

mZoleee
(tag)
Üdv Mindenkinek!
Olyan segítséget szeretnék kérni tőletek, hogy egy AM2-es AMD Athlon x2 4200+ -t szeretnék húzni egy MSI K9N SLI-s alaplappal.
Akármit próbáltam nem jön össze.
Konfig:
CPU: AMD Athlon x2 4200+ @ 2,2ghz (AM2)
Alaplap: MSI K9N SLI (AM2)
Memória: 4db Kingmax ddr2 800mhz 1gb
Állítottam HT-t 800mhz-ra, CPU Voltage-t 1,4V-re, de bármit állítottam a CPU FREQ. 220nál feljebb nem ment, ráadásul 220ra is úgy ment fel hogy a RAMot leszedte 400mhz-ra. 
Utána bármit állítottam nem indult el a gép és csak a bios reset maradt 
Olvasgattam teszteket (mondjuk nem ezzel az alaplappal, de ugyan ezzel a procival) 2,6 - 2,8ig simán húzták, sőt valahol még 3,0ghz-ra is felhúzták. Nekem 2,6-2,7 lenne a cél de hát egyenlőre messze vagyok tőle 
Két kérdés lenne ami érdekelne tőletek főleg:
1. Tud-e valaki nekem segíteni a húzással kapcsolatban mert én már kifogytam az ötletekből?
2. Az MSI K9N SLI v2 BIOS-át, vajon megenné a sima K9N SLI, mert ha igen akkor lehet hogy későbbiekben beruháznék egy Phenomra?!
Segítségeteket és válaszotokat előre is köszönöm, és várom itt vagy PM-ben!
Üdvözlettel: mZoleee
Samsung Galaxy S II @ XWLPD/WanamLite v11.6 ~ 8GB Kingmax @ Class10

Thargo
(újonc)
Üdv,
Én egy Athlon 64 2X 3800+-t próbáltam húzni kicsit (2000-->~2300). Először levettem a HT szorzóját 10-ről 9-re, majd apránként növeltem az FSB értékét az alap 200-ról. 220-ig simán ment, (ugye ekkor érte el az eredeti 2000-es órajelet), de ezen felül, 222-nél már nem akar elindulni, még a bios sem. Legalábbis indulás után a monitor nem kap jelet. Megpróbáltam resetelni a biost, mind a reset gombbal, mind áramtalanítással és elem kivételével, de továbbra sem történik semmi. Semmi mást nem állítottam, így nem hiszem, hogy ennyitől kisült volna bármi is az alaplapon. Viszont azt el tudom képzelni, hogy a driver reset miatt nem tudja kezelni a videókártyát (ami nem egy mai darab: NX 7900GS).
No ilyenkor mi van? Végigolvastam jónéhány fórumot ami a proci húzásához kapcsolódik, de ilyen problémát senki sem említett.
Confront your enemies, avoid them when you can; a gentleman will walk, but never run.

vidra1221
(lelkes újonc)
elég régóta halott a topik de azért próbálkozom.
van olyan aki ilyen alaplapban használ újabb fajta vga-t?
konkrétan esetleg hd 5670-et? vagy hasonlót.
mert ilyet vettem és nem akar elindúlni, pontosabban nem ad képed de a venti megy minde indul elvileg.

trutyi
(fanatikus tag)
nekem 5770 van benne
+3694386121 ne csörgess meg vagy ha megcsörgetsz legalább szólj bele és ne viselkedj hülyegyerekként:D

trutyi
(fanatikus tag)
nekem a gondom ottan van e hogy a biosba nem lehet belépni
ezt most kezdte csinálni nem oly rég. indítás és del nyomkodása....semmi a moncsin villog a led.
indítás is fura ugyanis a kép csakis az üdvözöljük képernyőnél jelenik meg. ott kapcsolja be a moncsit. ezt hogyan orvosoljam? szeretnék vint tenni másikat de a bootot nem tudom így beállítani hogy a lemezről induljon.
+3694386121 ne csörgess meg vagy ha megcsörgetsz legalább szólj bele és ne viselkedj hülyegyerekként:D