...ha megmondanád hogy kell, ilyen tesztet én is szívesen csinálnék...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

...ha megmondanád hogy kell, ilyen tesztet én is szívesen csinálnék...
"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

...köszike...
...holnap tesztelgetek, és utána dobok fel képeket...
...

...bocsika, de elfoglalódtam...igyekszem még a héten pótolni...legkésöbb jövőhét...
...

Boldog Új Évet kívánok minden K9A tulajnak!
És azonnal egy kérésem is lenne: megnézné valaki a HWMonitor programmal, a CPU VCore min/max értékeket? Nálam pár perces futás (alapfesz, idle és terhelve is, C&Q kikapcs.) után 1,26 - 1,35 V között ingadozik, amit még a szerény 3 fázisú szabályozás ellenére is sokallok. Egyszer már feltettem a kérdést, de még mindig nem tudom, másnál is vannak-e ilyen szélsőségek, v. csak az én lapom ilyen különc?
Nincsen egyenes, minden sréh, sz@r az egész mindenség...

Szerintem megnyugodhatsz. az enyém bár húzva van a szélső értékek 1.38V és 1.46V között futnak. Persze nekem alapból emelve van a procinak adott fesz 10%-kal úgyhogy ehhez képest a tied normálisabb 
P.S.: B.U.É.K. mindenkinek 

Nem, nem nyugszom meg. Pl. 1.32V-ra beállítva 1.26V és 1.36V között mozog, ami abnormálisan sok. Míg nálad 0.08V a szórás, addig nálam 0.1(!)V. Nem a felső eltérés zavar (pedig az sem jó), hanem az alsó. Persze ne pofázzak, a 4000+ hajtsam normál 2100MHz-n és akkor nincs baj. Nincs mert akkor beéri mondjuk1,15V-al. De ha lenne egy 5600+ procim, aminek 1.35V kell, az lehet hogy egy 1.29V-os hullámvölgyet már nem tolerálna.
Igazából alapfeszen elmegy a procim 2.4 vagy 2.8 GHz-n is, csak mondjuk kéthetente lefagy a rendszer, valószínűsítem, hogy az ilyen szélsőséges feszültségesések következtében. Emelt órajelhez marad az emelt feszültség, ami viszont emeli a fogyasztást és a hőtermelést, de hát valamit, valamiért...

...érdekes...átovastam a topik nagyrészét, de se az elő HSZ-ben nincsenek fontos adatok ősszegyüjtögetve, se máshol...még egy nyamvadt linket se láttam a szóbanforgó lapról...
...de...most én...
...

Live Update Online ez a fajta bios frissítés miért nem megy Win7 64biten? Pedig ott van "MSI Live Update Online must use Microsoft® Internet Explorer 5.0 and above versions, OS requires Windows® 98SE/ME/2000/XP/Vista/7." Vagy csak 32biten megy?
Egyébként jött egy 1.9-es új bios.
www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ez a video alapján próbálom usb-ről frissíteni a biost de valami "bootable usb storage"nek kéne megcsinálni a pendriveot de nem tom hogy kell. Valaki segítsen!

És már meg is van!
Itt egy kis segítség és még itt és itt.
A lényeg ezt kell leszedni kicsomagólni utánna az oldalon lévő "HP USB Disk Storage Format Tool version 2.2.3" progival "How to make a bootable USB pen drive" ebben a videóban látható modon megcsinálni és "MSI-How to flash Motherboard BIOS" ebben a videoban látható modon már az USB Pendrive-ról bootol lépéseket követni!
Én egy 1GB-s pendrive-al csináltam meg és megy faszán! 

Már több mint öt éve ezt a lapot gyűröm. A kondik bírják, még a CMOS elemet sem kellett cserélnem. Öregszik a vas, az USB-s egeret minden bekapcsoláskor "no ps/2 mouse press F1 to continue" felirattal üdvözli, amire úgy tűnik nincs gyógyír. Ez persze nem ok arra, hogy lecseréljem a cuccot!