"Az a csalás az, hogy az ellenségnek AI helyett egy felépített világa és túlereje van" Mondjuk ez igaz általában. A legjobb gameket mi is egymás ellen szoktuk nyomni az öcsémmel, amikor még ki mert állni ellenem
(Az egyik legjobb poén az volt, amikor a Panzer valamelyik részében (körös játék), Amerika Német invázióját játszottuk felváltva mindkét oldalról.) A gép sajnos általában irtó bénán kombinál, de ez is változik játékról játékra, illetve másképp próbálják palástolni ezt a problémát. Pl. ebben a CoF szerű stílusban nem is ez a vonzó, inkább a hatékonyság, a realitás és a kaland. Kezdőként pl. simán lemészároltattam 4-5 szakaszt egy ház elfoglalásával ahol volt pár beágyazott német géppuskás, sajnáltam őket, de hát ilyen a rossz commander. Ilyenkor az a kihívás, hogy az ellenség kiépített de védekező állásait a lehető legkisebb veszteséggel és leggyorsabban csinálja meg a játékos, esetleg lehet fordítva is. Elég izgi, amikor bejelentik, hogy jön egy ellentámadás és van rá húsz perce az embernek, hogy beássa a csapatait, elhelyezze a nehézfegyvereket, aztán ha rosszul dönt vérfürdő.
Én egyébként bírom az FPS-eket is, de ott inkább a grafika meg a hangulat amit szeretek. Maga a gyilkolászós része ált elég unalmas, mert AI ott sincs igazán. Az meg ugyanúgy elkedvetlenítő, hogy az AI hiányát a többszörös túlerővel próbálják egyensúlyozni, afféle Rambó feelinggel. A KotOR-t meg az Obliviont még nem ismerem, de most akarok szerezni vagy venni, egy jobb FPS-t, lehet ezek közül lesz az egyik. A másik terv a Biosock lenne, a Crisyst meg kényszerüen kihagyom, úgyse menne nálam.
A page file sajnos kötelező, lehet 4Giga rammal már nem kéne, de kettőnél még egy csomó program nem fut rendesen. Nálam lévén a gépen sok munka is fut, muszáj egyszerre több programmal dolgoznom. Egyenként persze elmennek a programok most is, csak ez meg durván lassítja a munkát kb. 100%-al. A winyót kizárnám, az új rendszert direkt egy régi jól bevált Seagatre tettem, meg a többi programmal sincs gond. Ez vagy egy alaplap hiba lehet, ami csak egy speciális adobe optimalizációnál jön elő, vagy simán elcseszték a legújabb patch-et. Egyébként ha más nem lesz leszedem az összes frissítést, azt egyenként visszatéve megnézem melyik a problémás. Nem túl elegáns megoldás, de biztos működik.
Az egyébb hibákért előre is bocs, igyekszem tartani a szintet, de nem vagyok túl jó benne. 
''Azt értem, HOGYAN csinálják, de nem értem, hogy MIÉRT.'' ... 1984