Sziasztok lenne egy problemam. Eloszor bocs hogy ide irok de nincs msi k9a2 neo-f topik. A kondom a kovetkezo. Nem tudom, hogy vista vagy alaplap problema de akarhogy ki van kapcsolva vista alatt a tuzfal nem enged fel msn-re, de a legfurcsabb az egeszben, hogy pl tegnap este nyomni akartam a cod5-ot es amikor ramentem hogy new game ott kivalasztottam a nehezsegi szintet es megalt. Ehez hozza kell tennem hogy kozben folyamatos internet kapcsolatom volt. Vmiert ujrainditottam a gepet es ujrainditas utan elfelejtettem tarcsazni a netre, tehat nem volt netem utanna mukodott siman a jatek. Nem gondolom hogy vista hiba mert a notimon is vista van es ott nem csinal semmi hasonlot. Nem lehet, hogy biosban vagy valahol van valami alap tuzfal vagy hasonlo dolog? Bongeszgetni tudok neten meg webe letoltest de ennyi. Jah a jatekokban servereket se akar keresni a neten. + gondolt egyet es letiltotta a lan portomat. Amit termeszetesen ujbol tudtam engedejezni, de nem ertem hogy miert csinalja. A cpu huzast se engedi a lapom amit mar hallottam mastol is.
[ Szerkesztve ]
Elado Buvarbazis www.octopussy.hu Nagy es folyamatosan bovulo vendegkozosseg.

![;]](/dl/s/v1.gif)

Akkor szerválok rá valami hűtést. Tuning az biztos nem lessz.

Nem mennek...