Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#51) ABnormal válasza Slax (#50) üzenetére

ABnormal
(őstag)

min csodálkozol? Update CPU ID. -ennyi történt az 1.9 óta...

http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

(#52) celafat

celafat
(újonc)

Mennyire és hogyan lehet húzni ezt az alaplapot, ha egy athlon 64 3000-es proci van benne gyári ventilátorral? Mennyi az a hőmérséklet, amit még elbír a lap, illetve mivel lehet ezt mérni, ha a core center nem ajánlott?

(#53) greendragon

greendragon
(újonc)

én is felraktam a 2.1-es biost és nem vagyok vele
megelégedve, nagyon meleg a proci (AMD 64 3000+) de nem
tudom vissza rakni az 1.9-t. Probaltam awfl859g vel de nem
tudom elmenteni a regi biost (2.1 -t) és ha nem mentem el
akkor nem frissiti az 1.9-re. S.O.S

greendragon

greendragon

(#54) jagada válasza greendragon (#53) üzenetére

jagada
(őstag)

kűdtem mélt.....
dióhéjjban: ne ments el, oszt kész. ;)

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#55) greendragon

greendragon
(újonc)

köszi sikerült meg oldanom a problemat most az 1.5 hasznalom nekem ez valt be :B :B :B :R

greendragon

(#56) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Hi! Nekem is ilyen lapom van, 2004 Szeptembere óta használam. Most viszont gondban vagyok. Egy ideje nem kapcsol be a gép, csak hosszan pittyeg. Kipróbáltam egy másik procival, azzal az elején ment, aztán miután visszaraktam az enyémet, megint nem ment. Utánna nagy nehezen elindult a másikkal megint, de az enyémmel nem. Az én procim tökéletesen ment a másik gépben teljes leterheltség alatt. Ezzel kiszűrtem a proci problémát. Másik vga kártyával is ment. Szerintetek mi lehet a probléma?

ui.: Alaplap: K8N Neo Platinum, Proci: AMD Athlon 64 3000+, Memória: Hynix 2X512, Táp: Coolink 400w-os, Vinyó: 2x160gb raid-ben

(#57) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Ja, és 2.1 -es bios-t használtam, de most már 1.7-es van rajt megint, mert az 1.7-es fölötti bios-ok nem jók semmire. A gépbe nincs húzva semmi...

[Szerkesztve]

(#58) Slax válasza MatchJoe (#57) üzenetére

Slax
(senior tag)

Ramokat tesztelted? Nem húztál az égvilágon semmit?

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#59) HERR Z

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

túl egyszerű lenne a led-ekről leolvasni mért nem bootol?:)
tippre: egyik proci szereti a hynix d43 ramjaidat a másik nem...
ezt könnyen megnézheted 1:más rammal, 2:megnézed a ledek ram hibát vagy procihibát jeleznek -e
a64-hez meg ha nem venice főleg felesleges az 1.55-nél újabb bios, csak szarabbak lettek azóta

(#60) Slax válasza HERR Z (#59) üzenetére

Slax
(senior tag)

Milyen ledek? Csak kíváncsi vagyok, mert az enyémen nincs (az előlapikon kívül).

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#61) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Ez a rendszerem van 2004 szeptembere óta ( annyi, hogy egy másik ugyanolyan vinyót meg ram-ot vettem, de így is ment vagy fél évet tökéletesen). Néztem másik rammal, és táppal is. Szal valszeg az alaplap ment sz*rrá... :O

(#62) HERR Z válasza Slax (#60) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

használtan vetted?
az usb kivezetésen van 4 led, azokon jelzi ki szinkombinációval az ÖSSZES msi/2001 óta kb/ ha valamiért nem tud bootolni...

(#63) HERR Z válasza MatchJoe (#61) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

púpos kondi?lángnyelv/koromfolt/mély karc nyákon?
ha egyről a kettőre szált el és egy másik MÁRKÁS táppal is jelentkezett a hiba akkor lehet tényleg a lap volt, nekem akkor játszott ilyet amikor a tápom haldoklott

(#64) Slax válasza HERR Z (#62) üzenetére

Slax
(senior tag)

Boltban. Ezt nem tudtam, nem is használom a kieg +4-est. Az ember mindig megtud valami újat, kösz. :R Akkor valahol le kell legyen írva a színkombók jelentése.

(#65) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Most nem tom, ki kinek válaszolgat. Szal boltba vettem, a hátsó 4 led hülyeséget mond (csak a 3-as zöld, ami azt jelenti, h ''Initializing Keyboard Controller''). Egy másik, szintén márkás táppal próbaltam, azzal se ment. Az csak 350w-ot tud, de nem volt rádugva semmi (kivéve az alaplapot :) )...

(#66) HERR Z válasza MatchJoe (#65) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért nézd meg mik a variációk még a 3 pirosra, mert bill hiba elég vicces lenne főleg hogy az a prociteszt után van....ha jól emléxem

(#67) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Nem tud valaki MSI szervízt? 99%, hogy a lapom ment tökre, de sehol sem látni rajta meghibásodást. Be kéne vizsgáltatnom, hátha olcsóbban megúszom.

(#68) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Szerintem a s754-es foglalatom megunta a ''munkát''...

(#69) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Vagy nem lehet, hogy a bios-om valami miatt megadta magát?

(#70) Slax válasza MatchJoe (#69) üzenetére

Slax
(senior tag)

Látom másik rammal is próbáltad. Ezeket a lapokat anno (2004 dec nekem) 3 év garral adták. Ha bolti, vidd vissza. Hm, lehet hogy behalt a bios chip? A ramokat anno az 1.7-es biossal próbáltad, vagy méd a 2.x-el?

[Szerkesztve]

(#71) HERR Z válasza Slax (#70) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

irta hogy bolti...és elvileg tényleg 3 év garis minden msi lap

a foglalat meg csak úgy nem szál el, ha ott lett volna baj egy egyszerű ki-be procedúra elég lett volna..ha a bios szált netán el, akkor biosiras.hu-n megcsinálja neked a srác...

(#72) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Én is mindenhol azt olvasom, h MSI alaplapra 3 év gari van, de az én gar.levelemen csak 1 év van. A tápomra viszont 3, szal serintem nem írták el.
Ami eddig kijött bios, mind volt a gépemen. Nekem is egyre nagyobb a gyanúm, hogy a bios lesz a hibás...

(#73) HERR Z válasza MatchJoe (#72) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

www.biosiras.hu
ha sima a64-ed van akkor az 1.55bétát irasd be, az a legjobb bios

(#74) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

OK. És azt nem tudjátok, hogy a biosiras-os emberkét meddig lehet hívni???

(#75) HERR Z válasza MatchJoe (#74) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hívd fel és kiderül:)
Amúgy ez nem cég, ez egy srác, szóval normális időhgatáron belül szerintem 9-20 ebédszünettel

(#76) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Sajnos a sráccal nem tudtam beszélni.

Érdekesség: én procim másik gépbe megy, másik procival az enyém elindul (az nem athlon 64, hanem sempron), de a saját gépembe nem... Erre varrjon valaki gombot. :Y

(#77) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Ja, és nem tudom flash-elni a bios-t, mert azt írja, hogy wirte prtected. Vegyem le a védelmet. Na de hol? A bios-ba nincs ilyen beállítás...

(#78) HERR Z válasza MatchJoe (#77) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ehhh...lehet egy cmos clear megoldaná akkor az egész gondod...alaplapon jumperrel...kézikönyvben le van rajtolva hol találod

ezután pedig floppyról tedd fel az 1.55ös biost...

[Szerkesztve]

(#79) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Ezen már elég rég túlestem (cmos clear)... De nem reagál semmire. És a másik procival se tudok ráírni semmit, mert azt írja ki vele, hogy szedjem ki az irási védelmet....

(#80) HERR Z válasza MatchJoe (#79) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

floppyról akarod frissíteni vagy takony liveupdatetel?

(#81) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Floppy. De nem megy, mivel azt írja ki a progi, hogy szedjem le az írási védelmet. De olyan nincs. Ezt ugye a másik procival nyomja. Az enyémmel el se indul, csak pittyeg. Ja, és minden le van húzva (hdd, dvd/rw, ventik (kivéve a procit))...

(#82) HERR Z válasza MatchJoe (#81) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

awfl833c, d vagy egyéb alternatív award flash progit használsz?melyik biost akarod egyátalán beletenni?

(#83) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Próbáltam az awfl833c-vel, és az awfl859g-vel (ami a 2.1-hez van). Egyikkel sem rak fel semmit. Az 1.1-est,és az 1.7-est próbáltam. Most ugye 1.7 van rajta.

Asszem már csak a 100-as kalapács segít :DDD

(#84) HERR Z válasza MatchJoe (#83) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát....elég fura jelenség....windows alól frissítés NEM liveupdate-tel?mondjuk winflash-sel?

(#85) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Hát, azt nem próbálom ki. Egyszer nézegettem, de jobb dos alól. Szerintem elviszem a bios-t valakihez, aki meg tudja csinálni...

[Szerkesztve]

(#86) MatchJoe

MatchJoe
(újonc)

Nem tud valaki olyan helyet, ahol ilyen alaplapok javításával foglalkoznak? Az új bios sem hozott semmi változást. :O

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#87) stoty

stoty
(újonc)

hi

(#88) stoty

stoty
(újonc)

hi

Adaptec 2940u2 scsi kártyáról Bootolnék de nem megy az eddig cuccaimmal senmi gáz nem volt itt meg felismeri a két Vinyót de mire a WinFOS beboottolt már hült helyük van a vinyóknak

(#89) stoty

stoty
(újonc)

hi

Adaptec 2940u2 scsi kártyáról Bootolnék de nem megy az eddig cuccaimmal senmi gáz nem volt itt meg felismeri a két Vinyót de mire a WinFOS beboottolt már hült helyük van a vinyóknak
bois 2,01

de fogom a tartalék scsi kátyát ua. adaptec 2940 csak nem UW. adapter rádug , boot menübben ott a két vinyo, de ott mikor felismeri öket 1xre oda biggyeszti hogy c. & d. Winszar be boot..... minden OK csak ez a kártya tényleg lassúúúúú

Bois 1,21

NEM akarok IDE vinyóról bootni (elvböl) tudom gyorsabb , egál.

(#90) CheeseE

CheeseE
(kvázi-tag)

Hi emberek..
Nekem is egy ilyen lapom van...Vagyis most csak felig..a lenyeg az, h BIOSt probaltam cserelni, de megadta magat kozben... :O Valaki tudna nekem ebben segiteni? Probaltam mar bios iros embereknel, de ebben vlmi ujfajta chip van es nemtudjak irni :( Valakinek Szeged kozelben van ijen lapja egy hot swap erejeig :F
Nagyon megkoszonnem :R :R :R :R

Autodiagnosztikai interfészek és szoftverek, DMX controllerek! :)

(#91) vepe

vepe
(senior tag)

Sziasztok

Segítsen nekem valaki.
Vettem egy MSI K8N Neo alaplapot.Akitől vettem azt mondja sima NEO.
De ahogy én nézegettem a neten, mivel ezen 4SATA van, illetve a gép indulásánál azt írja ki, hogy paltinum, hogy ez paltinum.
Az everest viszont nem írja,hogy platinum.

Hogy tudom eldönteni,hogy ez a lap platinum vagy sem?

Köszi előre

**rossz, törött, nem működő pc alkatrészeket, illetve mobiltelefonokat veszek, a részletekért keress priviben**

(#92) SP!T válasza vepe (#91) üzenetére

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Mivel 4 sata van rajta, ezért platinum. :) Neo-n csak 2 db van a proci alatt.

(#93) SP!T

SP!T
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem me egy D43-as ram van a lapban, de 1T-ben sehogy se akar menni. Nem értem miért. Vkinek van még ilyen problémája?

(#94) jagada válasza vepe (#91) üzenetére

jagada
(őstag)

a platinumon van firewire csatlakozó is.
azonban a bios-uk egyforma és a neo FSR is platinumos logo-val indul, ha negedélyezzük a teljes képernyős indulást.

[Szerkesztve]

(#95) Gallardo007

Gallardo007
(tag)

jo ez a lap?tuningra kéne birja a 300asa fsbt?

(#96) HERR Z válasza Gallardo007 (#95) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

bírja a 300-as fsb-t...
nekem 8*325-öt is vitt, és mivel adható a chipsetnek fesz ezért szerintem jó hűtéssel a 350-370 is simán elérhető

(#97) ungawa

ungawa
(senior tag)

létezik olyan bios, amely engedi a kétoldalas ramjaimat 1T-ben muzsikálni? vagy nem bios függő a dolog?
BH-5

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#98) ungawa válasza ungawa (#97) üzenetére

ungawa
(senior tag)

valakinek info arról, hogy hol találok MOD Biost?

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#99) ungawa válasza ungawa (#98) üzenetére

ungawa
(senior tag)

na, senkinek nincs ilyen lapja, vagy mindenki gyári biost használ?

(#100) jagada válasza Gallardo007 (#95) üzenetére

jagada
(őstag)

stabilan, nekem amióta megvan azóta járatom 300-as fsb-vel.
a rekordom pedig megtekinthető a konfignál.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.