Nem hiszem, hogy veszélyes lenne. Amikor vissza akarta tenni az 1.55-öt, akkor fekete képernyő lett pár % után és vége. Hogy miért, nem tudom, arra tudok tippelni, hogy valami ment a háttérben és az bekavarhatott.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Több zsebes Caselogic Notebooktáska, 15"-os notebookhoz, ajándék Toshiba notebookal!!
Eredeti HP töltő (nem kinai "másolat") 18.5V 3.5A 65W: 4900Ft
Fujitsu-Siemens Amilo La1703 (AMD X2 TK-53 - 1GB RAM - 160GB HDD - 1 óra 20 perces akkumulátor)!!!
Nagy teljesítményű laptop töltők, 120W, Pa 1121-01 Pa 1121-02
Laptop ritkaság! 1.5kg-os IBM Thinkpad X23 laptop, 12.1 kijelző, 40gb hdd, wifi, 35900Ft
Nem hiszem, hogy veszélyes lenne. Amikor vissza akarta tenni az 1.55-öt, akkor fekete képernyő lett pár % után és vége. Hogy miért, nem tudom, arra tudok tippelni, hogy valami ment a háttérben és az bekavarhatott.

Aha, ok, kösz.
Még azé fontolgatom mert most elég jól müxik a gépem, és szükségem is van rá most elég sokat úgy hogy nagyon nem hiányozna még 1 rendszer összeomlás sem.
Csak azé akarok másik bios-t hogy birjam húzni a procit. De még 1 hűtő vásárlást is be kéne iktatni előtte.

bylow
Az 1.55-ös bios nagyon jó tuningra, az egy tuningbios

Csak jo regi. 
[Szerkesztve]
''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''

Sziasztok!
Ez a hivatalos válasz az MSI oldalán miért nem található bios fájl kérdésemre!
Our Answer
Please tell us your bios version.
Identify BIOS version
Also please tell us if you want to update bios. At the same time, we will send your inquiry to related department.
By the way, a new bios is usually released due to the following reasons: 1. New function is supported 2. Bugs are found 3. Customer-specific request. A word of advice, please do not upgrade to the new bios unless you really have to.
szóval hivatalos biso nincs!
sikerült letöltenem valami ukrán honlapról a 19-est, de ez azt mondjátok hogy nem éppen egy nyerő bios, hát akkor csak az itt fellelhető FTP site marad....itt a neo1 könyvtárból letöltöm az 155-öst és ez megy bele ORG chipjébe.......
[link]
[Szerkesztve]
Word of TandS

Azt nem tudom ORG-nak miért nem sikerült visszafelé flashelni, viszont a bootblock tartalmazta még az utolsó beállítást is , miszerint 3000-es proci volt benne.....
Na végeztem a bios flash-el, probálni majd ORG kollega fogja!
Word of TandS
Az nem számít
Behalt a program flash közben

Nem hiszem hogy a flash program szart volna be, eccerűen nem engedi visszafelé mert logikátlan.......win alól a neo 2 platinumom sem engedi visszafelé, ezért is van epromégetőm!
Word of TandS
Érdekes. Erről nem is hallottam. De mi nem engedi? A program? Mert az én lapomat (MSI K8N SLI Platinum( flashelgettem össze vissza fel le és mindig engedte. Sőt, azthiszem még a szóban forgó lapot is flasheltem visszafele, mert előtte ilyen lapom volt.)

Nem tudom miért nem engedi, az én neo 2 plat lapomat, egészen a 1.8-asig oda vissza lehetett, aztán jött az 1.V Beta, és ez betette a kaput maga után.......
Word of TandS
Akkor ez lap meg biosfüggő? Csak azért, hogy ezután hogy álljak hozzá az egészhez

Szoval megjott mar a chippem dry? ^^
szvsz már vissza is postázta

Hetfon adtam fel. 
Szoval olyan gyorsan?
Az am a gyorsasag, ha ugy van... 
Én hétfőn 3/4 4-kor adtam fel csomagot Gödről Zalaegerszegbe. Kedden már ott volt a cucc

Értem.
Kösz.
Na mentem aludni.
Jo8 all. ^^

Dryman kosz megjott.
Majd valamikor kiprobalom csak meg nem jottek meg az alkatreszek (hutok) a gephez es nincs kedvem ossze rakni utana meg megint szetszedni.
Kosz.

Na de meg is volt kedvem es osszeraktam.
És jo. 
Kosz meg 1x. : )

Üdv srácok. Vettem egy MSI K8 Neo4 Platinum lapot. Összeraktam és ment is. Aztán megpróbáltam bekapcsolni de csak egy hosszú-két rövit sípolás hangzott el és se kép.
Ha belerakok egy sima pci-s videókarit indul a masina. Visszadugom a pcx-be ugyanúgy síp. Akkor a sima pci-al beindítom a windowst majd kikapcs. Pcx-be visszadug, indít, bebootol és feláll a win. OK. Összerak, gép vissza a helyére, bekapcs és ugyanúgy síp. Ilyenkor mi a fene van??? 
Akkor ez alaplap, vagy videókari gond. Egyiket sem húztam, így a túlhúzási hibából adódó lehetőség kizárva.
[Szerkesztve]
20V Turbo

Szíves elnézést, hogy belerondítottam a topicba. Asszem én teljesen más lappal rendelkezem, mint......kár rizyázni.
Bocs a koszért. Azért ha van ötlet akkor jöhet.
20V Turbo
Az AWARD BIOS jelzései:
Nincs hangjelzés. Elromlott vagy az alaplaphoz nem megfelelően van csatlakoztatva a tápegység.
Megszakítás nélküli hangjelzés. Rossz a tápegység.
1 rövid hangjelzés. Minden rendben.
2 rövid hangjelzés. Jelentéktelen problémák adódtak. A BIOS felkínálja a CMOS Setup indítását, mely során kiigazíthatjuk az eltárolt hibás beállításokat. Ellenőrizze az adattároló és az alaplap közötti szalagkábel megfelelő csatlakozásait!
3 hosszú. A billentyűzet hibája. Indítsa újra a számítógépet!
1 hosszú+1 rövid. Probléma van a RAM-mal.
1 hosszú+2 rövid. Probléma van a videokártyával. Ez a leggyakrabban előforduló hiba. Ebben az esetben ajánlatos kivenni a videokártyát a csatlakozójából, majd pedig visszahelyezni. Ellenőrizzük a monitor csatlakoztatását.
1 hosszú+3 rövid. Hiba történt a billentyűzet inicializálása során. Ellenőrizzük a megfelelő csatlakoztatást.
1 hosszú+9 rövid. Problémák adódtak a ROM-memóriából történő adatok olvasása során. Indítsa újra a számítógépet!
Ismétlődő hosszú hangjelzések. A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.
Ismétlődő rövid hangjelzések. Problémák adódtak a tápegységgel. Tisztítsuk meg azt a portól.

WoW... 

Hali.
Fel uppolom a jo kis alaplap topicot.
Lenne par kerdesem.
Vettem egy 200-as maxtor sata winyot.
Igy lenne a gepbe 40GB IDE, 200GB SATA, 200GB SATA
De valahogy nem akar elindulni a 3 winyo alatt a windows.
Csokkentet modba probaltam ugy valamikor elindul de ugy is csak 2 winyoval megy vagy az IDE es a SATA megy vagy a ket SATA megy.
Szoval mi lehet a gond?
Talan regi a driver? valami 2001-es van fennt. 
Elore is kosz a valaszokat.

Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel a lappal lehet állítani cooler fordulatszámát?
köszi
A térerő legyen veletek!!!
látom, hogy régen írtad, attól független a tuningot kell visszavenni. (ha jól emlékszek, bizonyos FSB fölött a SATA-val gondok voltak)

Köszi! 
A térerő legyen veletek!!!

hello
segítsetek légyszi!
hogy az msi k8n neo tud-e működtetni DDR2 memoriát?

S754-es MSI K8N Neo V2.0 (MS-7030) REV: C20 lapnál is jelentkezhet ez a SATA-s betegség?
Lehetséges, hogyha vennék két SATA-s vinyót és RAID-be tolnám őket, akkor nem menne olyan jól a tuning? (két SATA portom van)

ha nincs külön sata vezérlő a lapodon ,csak az nf3-as akkor felejtsd el a tuningot, 230fsb felett nem működik.
http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

szvsz nem.

Akkor marad az IDE HDD, és akkor ezeket rakom majd RAID-be. Köszi! 

sziasztok
van egy msi k8n neo fsr lapom, ami most olyan csinál, hogy nem ad áramot sem a billentyűzetnek, sem a billentyűzetnek. ezen kívül nem bootol, nem csipppant. diagnózis?
Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

HI!
Sose tudom mi a nevuk, csak azt hogy ms7030, pedig oleg soat osszaraktam belole:- ((((
Szoval elhalaozott 11honaposan az elso MS7030-as lap:- ( yugodjek garanciban:- )
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

AGP port volt hibás, gariban cserélték
Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

Sziasztok!
Van egyolyan problémám a lapommal hogy az integrált REALTEC ac97 7.1 hangkártyámmal
hogy fülesen nincsenek nagyon mélyhangok és nemtok mit csinálni vele mert próbáltam drivert cserélni fülest........nem müxik
tudvalaki valami megoldást?

loree
Nekünk széthullot a ps2 bill port rajt ,kicserélték de nem ment jól a lap akkor vágtam,hogy azon még alap bios van...

Üdv!
Megtudja valami mondani,hogy a sata-nál mit jelent a matrix?
[link]
Köszike

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

senkinek sincs már ilyene? 

Mindegy...vettünk egy asus lapocskát....minden fasza...az msi lap volt a szar....

Hali.
Látom a topik kezd átmenni OFF-ba, de azért kérdeznék valamit.
MSI K8N NEO PLATINUM MS-7030 alaplapnál érdemes a biost, a tuningbarát 1.5B5-ről frissíteni a legújabb 2.1-es MSI biosra a következők miatt:
1. az USB eszközök felismerése bizonytalan. A pendrive-t hol felismeri, hol nem, USB lan bizonytalan
2. a 2,8-as semptron procit unkown-ként jellemzi
3. néha kék halál, memo listázással ( memo: Kingmax PC4000-es )
Egyébként: bus speed: 250MHz; Ht link: 1000MHz-en fut. (Nem tud melegedni.)
A javaslatokat előre is köszönöm: Old fox
Szaktanácsadás: google.hu...............bioshibás, s hibás elektronikai cuccok életrekeltésében tudok segíteni

Lehet, hogy kicsit késői a válasz, de én a 2.1es biost nem ajánlom semmiképp.
Nálam sempron procival nem lehet tuningolni, hála az új biosnak, pedig előtte vitte a 320as FSB-t is.
Inkább próbáld ki az 1.9-t. USB eszközök nálam nem bizonytalanok, procit hirtelen nem tudom, hogy unknowként ismeri-e fel.
♥♣♠♦ Good to be good, but better to be lucky. ♦♠♣♥

ez a topik még él? 
szerintem 1.7-es bios az utolsó normális bios.
nem volt még gondom sem memoriával sem usb-s cuccal.
Ht link: 1000MHz-en fut. (Nem tud melegedni.) -ezt szerintem járasd 800körül inkább...

Olyan kérdésem lenne, hogy az fsb jelenleg 250 Mhz, de a ramok csak 200-on futnak. Azt tudom, hogy cpu ram arányt kellne állítani, de azt sehogy sem találom a biosban. Valaki tudna tanácsot adni? Köszi előre is!

miben kellene tanács? biosban a cell menüben tudod állítani,olyanokat keress,hogy auto,200,166,133,100...,de ha 400-as ramod van akkor nem biztos,hogy jó szinkronban járatni 250fsb-nél...

566-os moduljaim vannak, de a lap nem bír 250mhz-nél gyorsabb ram kezelést.

ez hihetetlen,én 300fsb-vel használom és tökéletesen megy...véletlenül nem a proci a ludas a dologban?

A ramok nálad 1:1-ben mennek az fsb-vel?
Nálam CPU: 11x250Mhz és ram 250Mhz = ddr500 jó, de már 10x260, ddr520 és HT 3x már nem.

nem,kingmax hc 500-as ramjaim vannak,nem mennek 600-on... 166-ra van állítva a ram,ht meg 3,agressiv timing on,cnq disabled (most a crystal cpuid-vel szabályozom)...