Hirdetés

2012. május 28., hétfő

(#101) jagada válasza ungawa (#97) üzenetére

jagada
(őstag)

szvsz nem bios függő.

Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült...XD

(#102) ungawa válasza jagada (#101) üzenetére

ungawa
(senior tag)

az előfordulhat, de próba nélkül nincs cseresznye :C

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#103) HERR Z válasza jagada (#101) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azért a mod biosok nem véletlenül vannak moddolva
régebbi msi-khez voltak mod biosok, igaz a linket elfelejtettem

[Szerkesztve]

(#104) HERR Z válasza ungawa (#98) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ha a64-ed van és nem venice akkor 1.55 béta volt a legjobb ehez a laphoz....ha nem lelnéd meg esetleg akkor átküldhetem mailbe, csak jelezz rám

(#105) ungawa válasza HERR Z (#104) üzenetére

ungawa
(senior tag)

voltak ám! ráadásul használtam is valamelyiket, mert csak így tudtam FSB-t feljebb emelni, de valami gondja volt, mert leszedtem
de, hogy melyik volt :F
talán az 1.56 :F
nem venice, ez még a jó öreg newcast. 3000+

Mivé lett az adott szó és becsület itt? Mielőtt vásárolsz, nézd meg kitől, van adatbázis már! "Rajtam keresztüli" garival óvatosan.

(#106) HERR Z válasza ungawa (#105) üzenetére

HERR Z
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

1.56 az egyenesen trágya volt 1.55 mellett
azzal anno nekem +50mhz-el tovább volt stabil a proci, igaz feszt már csak 1.7V-ig lehet adni

(#107) jagada válasza HERR Z (#106) üzenetére

jagada
(őstag)

kipróbáltam a lapomhoz pár béta biost, volt olyan, ahol még a HT szorzót se tudtam állítani mer megfagyott, úgyhogy nem voltak túl tyuning barátok, pedig kipróbáltam vagy 7-8 biost...

(#108) ungawa válasza HERR Z (#106) üzenetére

ungawa
(senior tag)

az végülis most lényegtelen, mert nem tuningolok, nem látom értelmét. ami játékok, progik vannak, így is jól mennek, amelyek meg nem, az a vga miatt szaggat.
a ramot akarom gyári értéken 1T-ben hajtani
ha jól emlékszem az 1.55b az nem volt fent nekem

(#109) jagada

jagada
(őstag)

az északi híd passzív hűtőjét lecserélte már valaki?
eléggé kevésnek találom a gyárit, melegszik nagyon és most Zalman ZM-NB32K és ZM-NB47J között vacilálok.

(#110) bylow

bylow
(tag)

Hali !
Valaki tudna segíteni? Most vettem 1 ilyen lapot, (MSI K8N NEO Platinum) és az istenért sem birok az alaplapi hangkártyábol hangot csikarni !!! Csak 1 sztereó mini hifire szeretném rá kötni. A -hifi, -kábel, biztos frankó, mert az előző lapom szólt vele.

bylow

(#111) Winner_hun válasza bylow (#110) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Drivert felpakoltad hozzá?

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#112) jagada válasza bylow (#110) üzenetére

jagada
(őstag)

ha driver fenn van, akkor esetleg a beállításokkal lehet a gond, nekem alapból 8 hanszórós hangrendszerre állítja magát telepítés után, úgy kell átállítani manuálisan.

(#113) Qru válasza bylow (#110) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

BIOS-ban engedélyezve van?

Szerk: Nézd+!

[Szerkesztve]

Szerk no2:

A 2 oldalas RAM-jaim simán mennek gyári időzítések mellet 1T-ben. BIOS verzió... nem emlékszem most fejből, rég kapcsoltam ki a gépem.. :DD
Azt tudom, hogy MSI honlapról van és 05/09 -es dátumú.

[Szerkesztve]

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#114) Looney válasza jagada (#109) üzenetére

Looney
(lelkes újonc)

Hello, nos én lecseréltem a nagyobbik Zalmira és eddig semmi gond, bár nagyon még nem kergettem meg. A borda kézzel megfogható állapotban van és szerencsére a gforce mellett
is még éppen elfér.
A biztonság kedvéért vettem még egy házhűtőt 12est, sztem így már nem lesz gond a hőfokkal, na és csend van végre, kis turbina + ment kukára .-)
Szerencsére a zalmannt összevissza lehet forgatni így meg lehet találni azt a pozíciót amiben
jól megfér mindennel

Véleményem egyezése a valósággal, csak a véletlen műve lehet

(#115) Debilon

Debilon
(őstag)

a topic beli alaplapom van igaz FSR, és egy Casetek 1016-os házban helyezkedik el..

a gond az lenne, hogy a házon levő előlapi USB-ket szeretném használni, be is kötöttem színek alapján ahogyan a D-Bracket-en van a kiosztás, és nem működik, bár eddig csak egy digitális kamerával tudtam kipróbálni..

ha rádugtam, nem is jelezte, hogy csatlakoztatva van valami..
ha az alaplapról a kivezetést használtam a gép hátulján, akkor minden rendben működött..

most én szúrtam el valamit, vagy a ház előlapi USB-je nem ugyanolyan színkódos kiosztással van..?

TDU2: Debilon || life is shit || steam: Debilon || http://www.vivalaresistance.hu/

(#116) bylow

bylow
(tag)

Kösz srácok az infókat, de ezek mind rendbe vannak. Ezek vótak az elsőkamiket ellenőriztem. De ennél sokkal nagyobb a gond. már frissebb bios-is van, frissebb driver a hangnak, de akkó sé. Az az érdekes hogy az AUDIÓ beállításoknál,-tulajdonságok- stb. mindenütt látja a REALTEC AC97 Audió.- cuccot, és mégse szólal + semmi. :(

bylow

(#117) Looney válasza bylow (#116) üzenetére

Looney
(lelkes újonc)

Nálam is előfordult ilyesmi hiba.
Amikor 2.0 ban akarom használni állandóan keresgetnem kell melyik kimenet szólal meg
, ja és mindig másik aljba kell bedugnom a kis jacket. sztem egy nagyszarok ezek az alaplapi hangkártyák

Véleményem egyezése a valósággal, csak a véletlen műve lehet

(#118) bylow válasza Looney (#117) üzenetére

bylow
(tag)

most át raktam 4.0-ra,a front kimeneten semmi se szól, de a feketébe (héttér) szól, de mint háttér sugárzók, úgy ismeri fel. hát télleg xar ez az a.-lapi hang!!!!!!!!!!!!!

bylow

(#119) bylow

bylow
(tag)

ja és az előző gazdinak tán semmi gondja nem vót vele :Y

bylow

(#120) Qru válasza bylow (#119) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem semmi bugja nincs a hangkarinak. Viszont azt vettem észre, hogy szebben szól a gyári driverrel mint a legfrissebbel. (a szebben realatíve értendő, végülis ez egy integrált sb!!)

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#121) Qru

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha a BIOS-ban bármitlyen sebesség növelő adatot át állítok (ram, cpu) utánna újraindításnál soha nem neged vissza BIOS-ba. Csak fekete képernyő jön be egy villogó kurzorral és nem segít csak a reset. Stabilitás végett nem lehet, mert pl ram-nál 2T-ről 1T-re állítottam a ram időzítést atom stabilan viszi a ram-om, de mégsem enged vissza a biosba. Egyedül a cmos reset segít. Elég idegesítő, mert proc tuningot próbálok eszközölni és minden beállítás után cmos resetet kell nyomjak neki ha változtatnék vmit újra...

5let :F

(#122) bylow válasza Qru (#121) üzenetére

bylow
(tag)

Érdekesek ezek a bios-ok, nekem is ujjabb van fenn, és ez pl,: nem engedi a 2800+ athlon64 procimat 3200+ - on menni, csak vmi-vel alatta. Holott még a gyári bios az vitte a 3200+ - t.

bylow

(#123) bylow

bylow
(tag)

még a ram-al van annyi gondom , nem akarnak dualchanel-be menni. pedig az előző (socet A) lapomba tudták mi adóguk ! ha valaki tudja a tupisságot..........?!?
próbálgattam már cserélget ni a foglalatokba. és csak úgy el vannak, a dual sehol!

bylow

(#124) Winner_hun válasza bylow (#123) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem is fog, mert 754-es procik vannak benne és azokban nincs dual memvezérlés.

(#125) Zomby8

Zomby8
(lelkes újonc)

Hali!
Tud valaki valami jó procihűtőt ehhez a laphoz (meg 3200+-hoz), mert nem tudom melyik fér el kényelmesen rajta (azt hallottam a Zalmanosakat nem nagyon szereti helyhiány miatt)?
Idáig eredeti gyári volt (AMD), de kezd megmurdálni:(
Köszi

(#126) Robaj válasza Zomby8 (#125) üzenetére

Robaj
(PH! addikt)

Artic Cooling Freezer 64 PRO, elforgatva pont befér:) Ja és OLCSÓ, anno 5900-ért vettem.
És alapon 29 fokos a proci, 900-on pörög a venti (semmi hangja) , DVD kódolásnál meg 46 fokos a proci. (900-ön pörög akkoris:) )
Ja a csipkészlet ventije le van véve 65%-ra speedfannal és annak sincs hangja:)
Most a 900-at forduló 12 centisem őrjít meg:DDD

[Szerkesztve]

Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

(#127) Zomby8 válasza Robaj (#126) üzenetére

Zomby8
(lelkes újonc)

Kösz a tippet! Lehet megnézem. A chipset nálam az eredeti passziv, más nem is nagyon fér be mert a Geforce 6800 igy is fölé lóg egy kicsit:(

(#128) vepe válasza Zomby8 (#127) üzenetére

vepe
(senior tag)

esetleg tudom ajánlani neked az Artic silencer ultra 64-et nekem az van és jó csendes hűtő..2600ft-ért vettem boltban

**rossz, törött, nem működő pc alkatrészeket, illetve mobiltelefonokat veszek, a részletekért keress priviben**

(#129) Org

Org
(fanatikus tag)

Hali.

Nagyon fontos lenne, most szeretnek venni hutot a procira (amd athlon64 3200+) es a videkartyara is szeretnek hutot (ati radeon 9600xt 256MB).
De ne mtudom hogy mit vegyek mert hogy alig fernek el, zalmant szeretnek elsosorban mind a 2-ore de azt olvasom hogy ne mfog menni. Mit ajanlanatok. A 2 hutore 10000-10000Ft szannak azaz 20000ft osszesen. :) Nagyon surgos. Kosz.

''Nem Szabad Félned A Kudarctól, Játszd Végig A Játékot.''

(#130) Winner_hun válasza Org (#129) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na itt már le van írva, hogy hova is kellenek a hűtők. Az alaplapon a gyári hűtő van vagy Zalman?
A VGA-ra ha nagyon jó hűtő kell, akkor Zalman VF700AL-CU,v agy CU, maximum 5000 Ft, keress itt a fórumon.
Procira én Zalman-t nem tennék, túl sűrűn vannak a bordák, szerintem az könnyen eltömődhet a házba bejutó porral rontva ezzel a hűtési hatékonyságot. Valami hőcsöves kell Neked, hogy halk és hatékony legyen. Én a Coolink BAT-ra esküszöm VGA-n is az van:D de ha nem kell olyan nagy, akkor egy bear is megteszi, vagy egy scytech ninja vagy hogy kell leírni

mod: itt nézz körül: [link]

[Szerkesztve]

(#131) Org

Org
(fanatikus tag)

Eddig mind a 2-on gyari van, es most akarom lecserelni oket.
De ha megfigyelned az alaplapot nem nagyon fernek el rajta valami nagy hutok.
Szoval azert mondom...

(#132) Winner_hun válasza Org (#131) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Volt ilyen lapom. A VGA-ra egy Zalman VF 700 Al-Cu-t vagy Cu-t rakj, a procire meg ha rámegy a 7700-as zalman, akkor azt.

De az még mindig kérdés, hogy a chipsetetn milyen hűtés van? A gyári?

[Szerkesztve]

(#133) Org

Org
(fanatikus tag)

700 al-cu megy a vga-ra azt mar kineztem es jo lesz es a cpu-ra pedig egy Arctic Cooling Freezer 64 Pro.
A haz oldala le van veve azt szeretnem vissza tenni es csinalni egy rendes hutest.
Azon vacilalok hogy hogyan....

(#134) Winner_hun válasza Org (#133) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link] :D

(#135) Org

Org
(fanatikus tag)

Pff. :D
na mind1.
Ezt majd megoldom egyedul.
Azert mindent kosz, hogy segitettel.
Na csaó. ^^

(#136) Winner_hun válasza Org (#135) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:)

(#137) Org

Org
(fanatikus tag)

na de 1 kerdesem lenne meg.
Hol lehet 1x-re beszerezni a Arctic Cooling Freezer 64 Pro-t és a zalman VF700-AlCu-t ?

(#138) Winner_hun válasza Org (#137) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bármelyik számtech boltban, nézz körül a depo.hu-n, vagy itt a fórumon;)

(#139) Org

Org
(fanatikus tag)

kosz.

(#140) Org

Org
(fanatikus tag)

Akinek ilyen alaplapja van, ahoz lenne egy kerdesem.
Kinek milyen cpu huto van rajta? :D

(#141) Slax válasza Org (#140) üzenetére

Slax
(senior tag)

Ordasi féle Big5R vízhűtő blokk. :P Persze víz is folyik benne. :DDD

''mit csinálsz? megmondod a gépnek: MŰ-HOLD-VEVŐ!! NEM ÉRTED?! MŰ-HOLD-VEVŐ!!'' by escie ''

(#142) bylow

bylow
(tag)

Sziasztok!
Régebbi vagy gyári Bios-t egyszerű vagy bonyolult felrakni?
2800+ Athlon 64 procit szeretném húzni, és ami most van rajta(tán a leg frissebb bios) az nem engedi csak kicsit :O
De igazából tartok ezektől a bios frissítgetésektől, nehogy el baxak valamit.

bylow

(#143) Winner_hun válasza bylow (#142) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezzel a progival: [link] tedd fel az 1.55-ös biost: [link];)

(#144) bylow válasza Winner_hun (#143) üzenetére

bylow
(tag)

Köszi!
és fel megy simán régebbi bios, nem aggódik érte? Tönkre tehetem így a LAPOT?
Uj op.rendszer nem kell utánna ugye?

[Szerkesztve]

bylow

(#145) Org

Org
(fanatikus tag)

Nekem 1.4-es volt, felraktam 1.55, utana 2.1-est es utana vissza szerettem volna rakni az 1.55-ost es haza vagta a biost mar el se indul.
Elment garancian az alaplaom nem csereltek ki es most jott vissza 1.5 het mulva most kuldom szerintem drymannak es o majd ir egy uj biost. :)
Remelem...

(#146) bylow válasza Org (#145) üzenetére

bylow
(tag)

Az 1.55-el mi vólt a baj?

bylow

(#147) Winner_hun válasza bylow (#144) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Felmegy;) Ha a program leírását követed és nem kattan meg a program, akkor nem lesz, én így már nagyon sokat flash-eltem a biosomat:R

(#148) Winner_hun válasza Org (#145) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondoltam. Sajnálom. Hagyni kellett volna azt a biost:)

(#149) Winner_hun válasza bylow (#146) üzenetére

Winner_hun
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A programmal lehetett valami, mert a 2.1 után, amikor vissza akarta tenni az 1.55-ös biost, fekete képernyő és meghalt a program. Hogy mitől, azt nem tudom:F
mod: BIOS frissítés alatt érdemes minden futó alkalmazást lelőni.

[Szerkesztve]

(#150) bylow válasza Winner_hun (#149) üzenetére

bylow
(tag)

Nekem is a 2.1 van most fenn. Akkor ez is veszélyes lehet?

bylow

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.