Nem írtad a pontos típust ( K7N2 Delta-ból van egy pár verzió... ), ezért csak ezt tudom linkelni Neked: [link] Itt letöltheted a lap manualját 
A 4 zöld tényleg azt jelenti, hogy rendben van minden, de ettől sokkal részletesebb jelentést tud adni a lap baj esetén, ezért nem rossz funkció.
A proci szorzóját alapban nem tudod emelni, mert lock-os...( a bridge-ekkel kell variálni, de ha a keresőbe belököd, hogy athlonXP tuning, szerintem köp egy pár találatot rá
)
A palomino mag nem egy tuning bajnok ( nekem 2000+-om volt, de nem húztam.. ), de az FSB emeléssel lehet próbálkozni.
A VIA a KT400-nál azért nem vállalta hivatalosan a 400-as FSB-t, mert egyes memóriákal nem volt hajlandó együttműködni, de eredetileg ahhoz szánta a lapkakészletet.
Szerk.: Lassú vagyok, mint a lajhár... - mindegy, már nem szedem ki a linket...
Szerk2.: [link] Ezeket hozta a tuningra - elismerem, nincs egy rakás ( így legalábbis... )
[Szerkesztve]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast